آقا رحیم ارز آلپاین ALPINEبرای سرمایه گذاری بلند مدت خوبع؟
NIGHT/USDT
رحیم/سامان/مهرداد
0.041 میتونه حمایتی در حال حاضر به چشم من یک اسپایک نزولی رخ داده که میتونه شکست کانال هم باشه در تایم های 4.1.30!!!؟
حالا بنظر شما دوستان و اساتید عزیز میتونه TREND LINE رو نقض کنه و روی صعود LONG بگیریم
ممنون میشم نظرتان را بدونم “هم برای بنده حقیر و دوستان دیگر مفید باشد…..
آقا رحیم سلام ارز پپه روهم تحلیل میکنیدچارتشوبزاری ممنونم
همان بلاک چین های برتر منظورتان است؟
ممنون رحیم عزیز
سلام و عرض ادب آقا رحیم،سولانا به خط دوم میرسه برای خرید؟؟؟؟بروزرسانی لازم نداره؟ممنون تو این شرایط فعالین.![]()
CHZ/USD
خوب SPIKE 19% زده موقعیت خوبی داره ولی اهرم در تبدیل نداره نوسان کرد سویینگ هم خطرناکه هنوز تایید یه کف پایین تر نداده در مسیر صعود بگیریمش
بیا علیرضا
یه خط روزانه واسط زدم.البته تایمشو کمتر کنی یه بوسه به ۰،۰۴۶ یا ۴۸ میزنه.خیلی چارتش هنگ میکنه تا آپلود شه رو تایم فریما
مهرداد تو بد وضعیتی گیر کردیم متاسفانه فقط اسپات میشه ترید کرد اهرم نداره
پیام دادم پشتییبانی تبدیل میگه فعلا چارت رو نمیشه ذخیره کرد دوباره خط بکش
1 ساعت چارت و پیاده میکنی باید عکس بگیری وگرنه چارت دخیره نداره TREDING VIEW رو النان قدرش و میدونیم
الان یه دفتر ورداشتم لیست کنم ببینم اهرم کلاسیک چندتا ارز با اصالت داره با حجم بالا که بزنم جلوم دنبال ارز دیگه نباشم
یعنی چی میخوام پول بریزم داخل تبدیل اهرم نداره قطع شد
رحیم چی شده صرافی تبدیل کار میکنه مشکلی نداره تازه معامله بستم
شما پیام دادی گفتی پشتیبانی پیام دادم اهرم نداره قطع گفتم
بپرسم تبدیل کار میکنه اهرمش من از نوبیتکس واریز کنم داخل تبدیل برای ترید
من که داخل تبدیل هستم اهرم تا ۱۰۰ و داره
من گفتم چارتش ذخیره نمیکنه متاسفانه خارج بشی هرچی تحلیل کنی پاک میشه باز باید شروع کنی از صفر رسم کنی
و اهرم حرفه ای 100 فقط BTC/SHIB/ETH/DOGE/SOL/PEPE/ADA/WIF/SUI/XRP/PAXG رو داره
محدود هستیم
اهرم کلاسیک حتی NIGHT/CHZ/LIGHT رو هم نداره چندتا ارز مثل AMP که نابود شده رو داره
برای ارز دیگه نمیدونم شاید اشتباه اطلاع رسانی کردم برای اهرم دارا
این موضوع بعد از رسیدن به حداکثر تعداد پاسخها 10000 بسته شد. Continue discussion at سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما! (Part 2).