سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما!

کوین snx
زود تر به اون نقطه رسید صد درصد هر کدوم بگیم میرسه

ببینید ایجوری بر میگرده نقطه پایین
پس عجله نکید اول روش من یاد بگیرید
انقدر سیگنال بدم خسته بشید

1 لایک

سلام من خودم داگز داخل کیف پول ذخیره کردم دارم
الان وقت فروش نیست اگر داری

این هم تحلیل این کوین داخل تحلیل ها گذاشتم شما دوستان تحلیل های من داخل کانال دیدید
حمایت کنید منم سیگنال میدم
نحویه خریدم اینجوری
اگر همه دوستان نگاه میکنند خطوط سبز برای خرید هست پله میخرید به اخرین پله برسه چه پله اول برای این کوین برگشت بزنه چه در پله اخر تا خط ابی برمیگرده این داستان کل تحلیل ماست

2 لایک‌کرده

خیلی عالیه این نحویه خرید مارو ببینید مشکل نیست ما خیلی تحلیل میذاریم

اولا دوستم یه چیز کلی شما استاد هستی
اندیکاتور هیچ کاری برای شما نمیکنه یه روزی این میفهمید که دیر نیست

دوستان اگر داخل اپبکیشن ارز دبجیتال هستید دیگران رو دعوت کنید بیان اینجا خیلیا داخل کانال ناراحت هستند اینجا آموزش درست میدیم
و سیگنال خوب

منظورم داخل این گروه ها هست

1 لایک

درسته که ناحیه ابی یک حمایت ماژور بوده که از دست رفته و احتمالا پولبک خواهد زد…ولی بهتر نیست بعد از شکست روند نزولی وارد شد ؟! (تصویر زیر)
چون الان اختلاف پله ها 50 60 درصدیه و پله اخر صفر اضاف کرده…

خود تون هم احتمالا تو تایم فریم ماهانه به 2 الی 2.5 سقوط کنه…

1 لایک

بعدا درباره این صحبت میکنیم این یه رازه

:star_struck:
من حرکت که انجام میدم شبیه ماهی های آزاده

سلام، بنده تا به حال هیچ سبکی نداشتم، فقط به توصیه های این و آن خرید می کردم، سن بنده و حافظه ام هم درک سبک و اینجور حرف ها رو نداره ولی باین روش ساده و مشخص کردن خط هایی که رو تحلیل هاتون داخل تصاویر می گذارید، خیلی ساده و قابل فهم هست، تشکر و امیدوارم که بتوانم خیلی چیزها یاد بگیرم، روش هاتون مخصوصا برای سیگنال خرید راحت و کاربردی است، توضیحات شما هم بسیار ساده و قابل فهم است، امیدوارم درست متوجه شده باشم، ممنون از شما و دیگر بزرگوارانی که با شما همکاری می کنند. و حتما از سبدهایی که می چینید استفاده می کنم.

2 لایک‌کرده

دوست عزیز اگر بدونی ترید چقدر راحته باورت نمیشه فقط باید دیدت خوب باشه
حتما ما سبد داریم بخدا دارم شبانه روزی کار میکنم
هر چی پیدا کنم شریک میشیم
من تحلیل اسپات فیوچرز همه چیز داخل این گروه میذارم
نیتم اینه تا چند ماه اینده داخل ارز دیجیتال فقط سود ها دیده بشه

1 لایک

فقط آموزش اوردر گذاری و نکات که باید یاد بگیرید گوش کنید یاد بگیرید تعارف هم نداریم سوال بپرسید

این عددهایی که رو تصاویرتون هست را سر در نمی آورم من قیمت ارزها رو می خونم، با این عددها تفاوت داره، گیج شدم

1 لایک

میشه عکس اون نقطه یا عدد فرستی تا توضیح بدم

مایکل جردن (بسکتبالیست و بزرگترین ورزشکار تاریخ): ما صددرصد پرتاب هایی که انجام نمیدهیم را از دست میدهیم اما از پرتاب های انجام شده یقینا تعدادی را گل میکنیم.
با انجام دادن، موفقیت صددرصد نیست اما با انجام ندادن، «شکست و از دست دادنِ» نتیجه صددرصد است.
پس سن رو بهانه نکن !!! وش روع کن به یادگیری !!! لینک هایزیر رو به ترتیب مطالعه کن :

2 لایک‌کرده

پس همون من اتریوم رو روی 2200 اردر خرید می‌زارم و اگر پایینتر رفت بازم خرید میزنم و اون سبدی هم که گفتم خرید نمی‌زنم تا اتریوم وقتی ریخت رو این قیمت اونجا خریدمو بزنم به نظرم بهترین کار همینه

1 لایک

قیمت که میخوای بذاری خوبه پله حواستون باشه دومین پله اوردر نهنک ها سنگینتره ولی باز یاد بنداز سر فرصت بهت بگم کجا میزنه

1 لایک

دوستان داخل قسمت آموزش حتما آموزش های ساده میزارم
تا دقیق درک کنید
چکار باید کرد

2 لایک‌کرده

همون سمت خط بنفش اول رفت یادآوری میکنم به شما و اینکه آقا رحیم نظر شما در مورد تتر چیه الان من سرمایه ام روی تتر هستش و ریال نیست و رو 86 خریدم این بالا رفتن تتر هم به خاطر این خبر ها بوده به نظر شما اصلاح داره یا نه؟ چون اگه تتر بره سمت 80 اینا حدودا 10 درصد ضرر میده که برا من خیلیه نظرتون چیه

1 لایک

سلام وقت بخیر نظرتون در مورد ارز hint چیه؟

3 لایک‌کرده