دوست خوبم
ال بانک بروکر کارمزد زیاد میگیره
شما داخل صرافی بهتر میتونی خرید فروش کنید
نظر شخصی توبیت خیلی عالیه به هزار دلیل
خود کسی که الان سبد چینی کرده داخل ضرر
هست
این خودش سخت قبول کردندش
ولی بازار ارز همینه
کوین های معرفی شده به شما نقاط پایین هستند بد نیست خرید
چون من فقط نگاه کردم
انشالله سود ده باشه
ما هم از فردا سبد ارزی میذاریم
بله نمیدونستم الان یک سرچ کردم و دیدم همون از توبیت خرید میزنم
بله تو ضرر هست ولی کسی که سبد چیده موقع خرید میگفت 50 درصد پولت رو خرید بزن 50 درصد دیگرو بزار برای پله های بعدی یا مثلاً آخر سایکل صعودی بازاریم یک دفعه بازار nft ترند میشه و میریم سمت اونا و …
فقط اینکه من پیگیر تحلیل های شما هستم برای خرید اتریوم و منتظر ریزش هستم برای خرید و اینکه تو تحلیل شما دو خط بنفش بود یکی 2100 و یکی 1600 شما گفتید نشانه هایی هست که بیاد رو 1600 درسته؟
آقا رحیم سلام ، من از این تحلیل شیبا چیزی سر در نیاوردم، الان شیبا روی 0.01514 هست یک پله ورود کنم بخرم خوبه؟
استاد من همون محمد هستم با اون اکانت نتونستم پیام بزارم
یک سوال داشتم الان خیلیا میگن آلت سیزن اتفاق نمیفته و … برا منی که دفعه اولمه بعد هاوینگ هستم خیلی ترسناکه این آیا همچین چیزی ممکنه به نظر شما اتفاق میوفته یا نه ؟
نظرتان در مورد ارز majo و Mob چیست
آیا سه هفته ای می تواند بازدهی 100 درصدی داشته باشد
یک تحلیل تکنیکال بگذارید
درود و خسته نباشید من اگه بخوام ریپل بفروشم و توی قیمت پایین خرید بزنم دوباره چه موقع خوبه که این کارو بکنم
سلام اگر ریپل پولش نیاز نداری از من به شما نصیحت نگه دارید بلند مدت
ولی اگر نیاز دارید زمان مناسب به شما میگم فقط چند روزی دنبال کوین خوب هستم برای دوستان و یک فایل آموزشی دارم اماده میکنم تا از روی اون بتونیم بریم جلو
دوستان با نحویه کار من اشنا نیستند
سلام منظور شما این ارز هست داره میره پایین
نقاط که سبز هست برای خرید و نقطه فروش tp هست
و دوستان زمانی که من این جوری تحلیل گذاشتم یعنی نقاط پایین هر پله مقداری خرید میکنی بعد اون کوین میاد بالا صعودی میشه تا خط ابی tp اونجا میفروشی
در ضمن من فقط این ارز رو شما گفتید تحلیل نقطه زنی کردم فاندامنتال تحلیل نکردم
پردازش: 1000222899.jpg…
این ارز برای دوستون تحلیل نقطه زنی کردم
فقط توصیه خرید نکردم
اگر خوب بود میگم بخرید
کوین mob داستان زیاد داره من روی این کوین زمان زیادی گذاشتم ولی
زیاد توصیه میکنم سمتش نروید
نه نیاز ندارم، پس نگه میدارم ممنون
نقشه راهی هست فعلا برای ریپل
خط های بنفش نقاط طلایی بازار هست نهنگ ها خیلی اوردر اونجا دارند
خط ابی نقطه باز گشت مجدد هست اگر به این خط رسید باید تحلیل نقاط طلایی مجدد چک کنیم ببینیم تاچ میشه
خط های قرمز آینده کوتاه این ارز هست
هاوینگ اتفاق نیفته چی میشه
الان کوین ها یک سقف هایی زدند و دارند کف سازی میکنن موج ۵ اکثرا دارن میزنن بعد موج ۵ باید ببینیم بازار چطوری میشه ولی اصولا صعود داریم
اگر عجله نداری دارم سبد خوبی می چینم میذارم داخل گروه
این نظر بلند مدت هست ولی اتفاقی خواهد افتاد که تا اخر عمر شگفت زده میشید
این فقط بستگی به یک رای داره این رای صادر شده ولی چیزی نمیگن خبری ازش بیا تمومه
سبد ارزی میدیم روی اینا مانور بدید تا سرمایه بره بالا حتما آموزش های مارو ببینید
چون من طبق اون تحلیل میذارم
نشون خط اول بنفش مجدد تاچ یا نزدیکش میره این سیکل شاید زمان بر باشه ولی انجام میشه چون بیت کوین ۶۰تا ۸۰ خواهد دید