تحلیلهای روزانه من " به همراه نقاط ورود و خروج "

درود دوستان- سال نو مبارک و فرخنده باد. امیدوارم امسال همون سالی باشه که همیشه آرزوش رو دارید

این تاپیک رو باز کردم چون تحلیلهایی که در سایت ارزدیجیتال منتشر میکنم بعضا ساعتها طول میکشه تا تایید بشه و خیلی هاش دیگه از دهن افتاده و فایده ای برای دوستان نداره . از این رو، زین پس تحلیلهام رو در این تاپیک منتشر می کنم . سوالی بود در وسع خودم باشه جواب خواهم داد

همینطور سعی می کنم تحلیلهایی انجام بدم که نقاط ورود و خروج خوبی داشته باشن
با من همراه بشید

10 لایک‌کرده

اولین تحلیلی که خواهم داشت در خصوص بررسی و پیش بینی روند حرکتی بیت کوین در 6 ماه آینده و حتی 18 ماه آینده هست

من یک هفته هستش که به همراه دوست و استاد خودم جناب کاویانی عزیز داریم بیت کوین رو بررسی می کنیم و سه احتمال رو تونستیم بدست بیاریم که از بقیه احتمالات دقیقتر بودن

یکی همین هست . یعنی پیش بینی آینده بیت کوین بر اساس امواج الیوت
تصویر بالا مربوط به الیوت بیت کوین در تایم فریم روزانه هست
تصویر زیر مربوط به الیوت بیت کوین در تایم فریم هفتگی هست

به هر دو تصویر نگاه کنید. در هر دو چارت، موج 5 صعودی به اتمام رسیده . البته در تایم فریم هفتگی موج 5 صعودی هنوز میتونه از همین ناحیه به سمت 120/000 دلار حرکت کنه ولی به شرطی که :

1. دیگر از این ناحیه پایینتر نیاد خصوصا وارد کانال 70000 دلار نشه
  2. و دوما اینکه از این نقطه به صورت مستقیم بره به سمت 120/000 دلار و در سقف 109000 دلاری توقف و ریزش نکنه

به تصاویر نگاه کنید و لطفا نظراتتون رو بفرمایید تا نظریه دوم و نظریه سوم رو هم ارائه بدم و سپس نظر قطعی و نهایی رو عرض کنم

2 لایک‌کرده

سلام
امیدوارم که سال‌خوبی آغاز کرده باشید .

1 لایک

درود دوستان . سال نو مبارک و فرخنده باد و امیدوارم جیبتون پر پول باشه و تنتون سلامت

روز قبل، بیت کوین رو بر اساس امواج الیوت بررسی کردم . امروز میخوام یک پیش بینی 6 الی 18 ماهه از روند بیت کوین بر اساس الگوی احتمالی، سر و شانه داشته باشم.

توجه داشته باشید که الگوی سر و شانه تشکیل نشده و تحلیل گذشته بازار نیست، بلکه نظریه احتمالی، از آینده بیتکوین هست

به تصویر نگاه کنید. نصف الگوی سر و شانه تشکیل شده و احتمال داره چنین الگویی رو در بیتکوین ببینیم. البته خودم تنها 20 درصد احتمال برای وقوع این الگو در نظر گرفتم ولی به عنوان یک چارتیست باید همه احتمالات رو در نظر بگیرم

اگر الگوی سر و شانه مطابق چارت بالا تشکیل بشه، بیت کوین نهایتا یک رشدی تا 100 هزار دلار خواهد داشت و سپس ریزش تا 50 هزار دلار و سپس تا 20 هزار دلار

حال اگر الگوی سر و شانه به صورت غیر استاندارد تشکیل بشه، به صورت زیر خواهد بود. توجه داشته باشید که اکثر الگوها در تکنیکال به صورت استاندارد تشکیل نمیشن خصوصا الگوی سر و شانه.

اگر الگوی سر و شانه در بیتکوین ( bitcoin ) اینچنین تشکیل بشه، ما بخش اعظم الگو رو هم اکنون در اختیار داریم و تنها انتهای شانه چپ و برخورد به خط گردن و تشکیل دست، خواهد بود.

یعنی رشدی تا محدوده 100 هزار دلار خواهیم داشت و سپس ریزش تا کانال 70000 دلاری و برخورد به خط گردن و تشکیل شانه چپ و سپس در صورت شکسته شدن خط گردن، ادامه حرکت ریزشی برای تشکیل و ساخت و تکمیل کردن دست، در محدوده 50 هزار دلاری

لذا سناریوی دوم برای پیش بینی 18 ماهه بیتکوین خودش دارای دو سناریو هست:

• برخورد شانه چپ به خط گردن در 50/000 $ و در صورت شکست، ریزش تا 20/000 دلار
  • یا برخورد شانه چپ به خط گردن در محدوده 70 الی 80 هزار دلار و در صورت شکست، ریزش تا 50/000 دلار

در مطلب یا پست بعدی، سناریوی سوم رو بررسی می کنم

نظریه یا سناریو سوم جهت پیش بینی بیت کوین در بازه 6 الی 18 ماه آینده :slight_smile:

خروجی این سناریو: روند بیتکوین تا سال 2026 صعودی میباشد و رشد بیت کوین تا 50/000$ ادامه خواهد داشت

شرح مفصل تصویر :

محدوده 0.50 درصد فیبوناچی اصلاحی:

• :chart_with_downwards_trend: محدوده اصلاحی اول با شماره 2 نامگذاری شده است
  • :chart_with_downwards_trend: محدوده اصلاحی دوم با شماره 4 نامگذاری شده است

به تصویر شماره 1 نگاه کنید. این تصویر، چارت بیت کوین در تایم فریم روزانه میباشد که روند قیمتی بیتکوین از اواسط سال 2023 تا روز قبل را بازگو میکند. تا کنون دو نظریه درباره پیش بینی آینده بیتکوین خدمت شما ارائه کردیم که در هر دو نظریه، بیتکوین طی 6 ماه الی 18 ماه آینده روندی بشدت نزولی داشت ولی در نظریه سوم، بیتکوین روندی شارپ و صعودی خواهد داشت.

به تصویر نگاه کنید، دو سیکل صعودی ( با شماره های 1 و 3 مشخص شده اند ) و دو سیکل اصلاحی ( با شماره های 2 و 4 مشخص شده اند ) به شرح زیر نمایش داده شده اند:

• :chart_with_upwards_trend: سیکل صعودی اول: از جولای 2023 تا مارس 2024 موجب رشد بیتکوین از 20/000 دلار به 70/000 دلار شده است
    سپس شاهد اصلاح قیمتی بودیم که موجب ریزش قیمت تا 50/000 دلار شده است و با شماره 2 نامگذاری شده.

• :chart_with_upwards_trend: سیکل صعودی دوم: از سپتامبر 2024 تا ژانویه 2025 موجب رشد بیت کوین از 50/000 دلار تا 109/000 دلار شده است.
    سپس مجددا شاهد اصلاح قیمتی هستیم که موجب شد قیمت بیتکوین تا کانال 70 هزار دلار ریزش کند و اکنون در 84/000 دلاری قرار دارد.

:bar_chart: مستندات روندصعودی بیتکوین تا 2026 :
  1. در مرحله اول که بیت کوین بیش از 150 درصد رشد قیمت را تجربه نمود، اصلاح قیمتی مطابق تصویر بالا، در فاصله فیبوی 0.50% به پایان رسید.
    این اصلاح، در کمتر از 3 ماه به پایان رسید.

2. در مرحله دوم که بیت کوین بیش از 100 درصد رشد قیمت داشت و به محدوده جدید 109000 دلاری دست یافت، اصلاح قیمت، در فیبوی 0.50% فعلا متوقف شده است.
    انتظار داریم، این اصلاح نیز بیش از 3 ماه طول نکشد.

3. فاصله رشد قیمت در مرحله دوم که با شماره 3 مشخص شده است، به میزان 1.618% فیبوناچی میباشد و با برخورد به این ناحیه مقاومتی، مجددا اصلاح کنونی را در پیش گرفته است.

4. در مرحله سوم که در تصویر با شماره 5 مشخص کرده ایم، انتظار داریم که قیمت بیتکوین حداقل تا فیبوی 1.618% افزایش یابد که نزدیک به محدوده 150/000 دلاری میباشد.

:loudspeaker: شرح نهایی :

با توجه به اینکه روند حرکتی بیت کوین از اواسط سال 2023 تا کنون کاملا منطبق بر اصول استاندار فیبوناچی بوده است، لذا انتظار داریم، تا زمانیکه این چرخه متوقف شود، بر همین اساس حرکت نماید. ولی شراط زیر باید حاکم باشد:

• :green_circle: نباید قیمت بیت کوین طی روزهای آینده به 70/000 دلار برخورد نموده و پایینتر از این ناحیه را لمس کند.
  • :green_circle: قیمت بیت کوین در حرکت صعودی احتمالی و انتظاری " مطابق این نظریه " پس از برخورد به مقاومت 100/000 دلار و مهمتر از آن 109000 دلار، با تغییر روند همراه شود.

امتیاز یا ارزشگذاری سایت تریدآسان به هر سه سناریو یا نظریه که در بالا گفته شد:

• :chart_with_downwards_trend: نظریه سر و شانه = حداکثر 30 درصد احتمال وقوع دارد.

• :chart_with_downwards_trend: نظریه امواج الیوت = حداقل 70 درصد احتمال وقوع دارد.

• :chart_with_upwards_trend: نظریه فیبوناچی = حداکثر 50 درصد احتمال وقوع دارد.

امیدوارم به کارتون بیاد و بتونید استفاده کنید. امیدوارم سناریوی سوم یعنی رشد بیت کوین تا 150 هزار و 200 هزار دلار رو داشته باشیم و هموطنان ارزدیجیتالی پر سود و خوشحال بشن.

خب دوستان، بیت کوین در تایم فریم 4 ساعته به نقطه مهمی رسید. اگر با دقت به این تصویر نگاه کنید، دو نقطه مقاومتی مهم رو تعیین کرده بودم. این دو نقطه یا ناحیه رو با شماره های " 2 و 6 " علامتگذاری کردم.
هر دوی این نواحی شکسته شده ولی هنوز پولبک مجزا نداشته " یعنی پولبک در همون کندلی که مقاومت رو شکسته، زده شده " این موضوع اهمیت زیادی در تکنیکال پیشرفته داره و خودش یک استراتژی معاملاتی مهم و پیچیده هست.

نکته اینه که الان تنها مقاومت پیش رو، مقاومتی هست که با شماره 5 نشونش دادم و همین لحظه دقیقا به این مقاومت برخورد داشته و تاچ کرده. با توجه به شکسته شدن دو مقاومت قبلی، احتمال شکسته شدن این هم وجود داره و میتونیم شاهد رشد قیمت به 90/000 دلار باشیم.

ولی در این بین، مقاومت پیووت روزانه هم وجود داره

• R1= 88645$
  • R2= 91209$

از سوی دیگه، آر اس آی هست که در بالای ناحیه اشباع خرید هست و باید مراقب بود

دو سناریو وجود داره :

1. قیمت تا مقاومت R1 یعنی 88645 دلار رشد میکنه و سپس پولبکی به مقاومت شکسته شده شماره " 5 در تصویر " میزنه و مجددا میره به سمت تاچ کردن 90000$
  2. قیمت ناتوان از شکست ناحیه 5 میشه و از همین منطقه به سمت S1=81326 دلار ریزش می کنه
  3. قیمت ناتوان از شکست ناحیه 5 میشه و پولبکی به نواحی " 2 و 6 در تصویر " میزنه و سپس با قدرت، مجددا برای شکستن مقاومت ناحیه " 5 در تصویر " حرکت می کنه و با شکستش، میتونیم صعود خوبی از بازار رو شاهد باشیم

:loudspeaker: توجه : چنانچه بیتکوین از این مرحله ریزش کنه، بازار وارد فاز احساسی و هیجانی میشه و در اکثر میم کوینها که الان بیش از 5 درصد رشد قیمت داشتن، ریزشهای بالای 10 درصد رو خواهیم داشت.

:loudspeaker: توجه : در صورت شکسته شدن مقاومت 5 و R1 شاهد رشد هیجانی بالای 15 درصد در میم کوینها خواهیم بود

دلیل تاکیدم روی این نواحی از بیتکوین به این دلیل هست : مطابق اصول پایه ای تکنیکال، چنانچه چند نواحی مقاومتی نزدیک به هم توسط کندلهایی بلند شکسته شود، در ادامه، شاهد رشد قابل توجهی از آن کارنسی خواهیم بود.

من دو نقطه مقاومتی دیگه که هر دو تا " ترندلاین " هستند رو هم اضافه کردم.

یعنی در کنار مقاومت R1 که پیووت روزانه هست. دو مقاومت دیگه هم با شماره های 1 و 2 مشخص کردم در تصویر که قیمت با اونها برخورد خواهد داشت و سپس به سمت 92000 دلار خواهد رفت

حالا چنانچه این سه ناحیه مقاومتی که عرض کردم شکسته بشه، شخصا در مقاومت 92000 خارج نخواهم شد و هدفم 100000 خواهد بود

تاکیدهای من به جهت بچه هایی هست که ترید میزنن در فیوچرز و بچه های اسپات کار که روی میم کوین ها فعال هستن، هست.

موفق باشید.

1 لایک

سلام و درود
نظر من این هستش که بیتکوین هربار بعد هاوینگ صعود کرده به سقف قبلی خودش برگشته اگه اینو مد نظر قرار بدیم یه همچین چیزی در میاد

2 لایک‌کرده

از نظر من اگه ریزشی داشته باشیم نهایتا تا 73 بریزه و بعد از اون ممکنه شکل یه شدو بشن همونطور که تو دوره های قبلی دیدیم

2 لایک‌کرده

درود بر شما و همچنین جناب PeRsian PHoenix عزیز. سپاس از نظر کارشناسیتون.

دوستان عزیز، بیت کوین مجددا به نقطه مد نظر ما برخورد کرد و نتونست برای بار سوم هم به بالای منطقه امن وارد بشه تا 100 هزار دلار رو تاچ کنه

من چنین الگویی در این چارت می بینم. البته به هیچ عنوان حرفه ای نیست که تا الگویی تشکیل نشده براش اسم بزاریم ولی یک تکنیکالیست بر اساس آماری که در دسترس داره باید بهترین و نزدیکترین پیش بینی رو انجام بده.

فقط دو موضوع:

• یک نکته آموزشی: وقتی قیمت به سطوح حمایت و مقاومت به صورت چند باره برخورد می کنه، نشان میده که توانایی شکستن اون ناحیه و نفوذ بهش رو نداره. و فرو میریزه. ولی اتفاق دیگه ای هم روی میده:
  • اون ناحیه بسیار ضعیف و شکننده میشه و بازار این رو میدونه. منظورم بنگاههای بزرگ هست و پس از مدتی، با قدرت اون سطح رو میشکنه
    پس با اینکه انتظار دارم بیت کوین تا 83000 دلار ریزش کنه ولی اگر این اتفاق بی افته، مطمعن میشم که قراره تنفسی کنه و به سطح مورد نظر حمله کنه و به سمت 100 هزار خیز برداره
1 لایک

درود عزیزان. پوزش میخوام چند روزی این موضوع رو راکد گذاشته بودم. از امروز مجدد در خدمتتون هستم

لذا ابتدا خدمت همه دوستان نادیده عرض ادب و احترام

در اینجا قصد دارم سیگنال خرید و فروش روی بیتکوین رو خدمتتون عرض کنم:

چارت بیتکوین رو اگر مشاهده بفرمایید الگوی زیبای سر و شانه صعودی رو تشکیل داده در یک ساعته

نمی دونم چرا ولی وقتی الگوها رو در چارتها می بینم اونقدر ذوق می کنم که دوست دارم با شما هم شریک بشم

این یک سیگنال هست : ترید بیت کوین در فیوچرز : دوستانی که در صرافی های خارجی حساب پویا دارن

پوزیشن خرید :

• محدوده ورود 83500$
  • محدوده خروج 87000$
  • حد زیان 82900$

سیگنال فروش :

• محدوده ورود 81900$
  • محدوده خروج 80100$
  • حد زیان 82650$

توضیح : دو سیگنال معرفی شده، چنانچه قیمت بتونه خط گردن رو بشکنه شاهد پوزیشن صعودی و سیگنال خرید فعال میشه - چنانچه قیمت از حد بازگشتی شانه چپ پایینتر بره " فیبوی 0.78 درصد ، سیگنال فروش فعال میشه

چنانچه قیمت در همین محدوده رنج بزنه، هر دو سیگنال فیل خواهند شد. چون این سیگنالها در تایم فریم مینی داده میشه و باید بسرعت واکنش قیمت رو شاهد باشیم.

درود دوستان . به این چهار تصویر نگاه کنید

نیازی نیست حتما تکنیکالیست باشید و الگوها رو بشناسید. به انتهای این چهار تصویر نگاه کنید، به عنوان یک نقاشی نگاه کنید. میبینید هر 4 الگو شبیه هم هستن. اینها 4 رمز ارز متفاوت هستن.

ارزهای بیتکوین اتریوم - ریپل -سویی

بیتکوین

اتریوم

سولانا

ریپل

منظور من چی هست؟ اینکه میگن بازار رمز ارز یا ارزدیجیتال یک بازار بزرگ و با حجم معاملات بالا هست، درسته ولی توجه داشته باشید، که در همین بازارهای بزرگ، براحتی میتونن سرمایه های خرد شما رو نابود کنن. اگر قراره در چنین بازاری معامله کنید، باید یا دانش کافی داشته باشید و یا از دانش افراد معتبر استفاده کنید.

قصد ندارم نصیحت کنم ولی میبینم صدها و هزاران هموطنی که با سرمایه های خرد و درشت خودشون با بی احتیاطی وارد بازارهای مهم میشن و چارتهای چند ده رمز ارز رو که الان داشتم می دیدیم، تماما در حال تشکیل یک الگوی سر و شانه صعودی هستن

ولی بریم سراغ تحلیل :

در انتهای روند رمز ارزهای برتر و پرحجم ( من تا رتبه 35 رو رسیدم بررسی کنم ) اکثرا در حال تشکیل سر و شانه هستن.

تجربه این قبیل چارتها به من یک چیز رو ثابت کرده : اتفاق بزرگی در راه است

این اتفاق بزرگ، فقط به خط گردن در این الگو ارتباط داره. یعنی چنانچه خط گردن رو به بالا شکسته بشه، شاهد رشد قیمت در کل بازار خواهیم بود. نه یک رشد معمولی بلکه حتی ممکنه بیتکوین تا 120 هزار دلار هم در کوتاه مدت رشد کنه .

گزینه دوم : ممکنه این الگو ، یک الگوی سر و شانه معکوس باشه. یعنی شاهد ریزش وسیع در بازار رمز ارزها باشیم. به طوریکه قیمت بیتکوین تا 70/000 دلار ریزش کنه.

توصیه مهم : تا زمانی که خط گردن در این الگوها شکسته بشه، بازکردن پوزیشن خرید یا خرید ارزدیجیتال از صرافی ها ، اشتباه هست.

توصیه مهم 2 : تا زمانی که قیمت به نزدیکی سر برسه ( در بیتکوین محدوده 82000 دلار ) باز کردن پوزیشن فروش ، اشتباه هست.

توصیه مهم 3 : چنانچه قیمت بتونه خط گردن رو بشکنه ( در بیتکوین محدوده 84000 دلار ) توصیه به بازکردن پوزیشن خرید در رمزارزهای برتر یا همین 4 ارز بالا میشه.

توصیه مهم 4 : چنانچه قیمت به پایین خط سر( در بیتکوین محدوده 81000 دلار ) توصیه میشه پوزیشن فروش باز کنید و اگر در صرافی های داخلی ارز خریداری کردید بفروشید تا در قیمتهای پایینتر وارد بشید.

دوستان، من تکنیکالیستم . حداقل 22 ساله کارم و صبح و شبم تکنیکاله ولی نمی تونم بهتون با قطعیت بگم چه رویدادی پیش میاد ولی تکنیکال باعث میشه سود کنید یا کمتر ضرر کنید.

من در مواقعی که بازار رفتار یکسان و هماهنگ پیدا میکنه، درصد احتیاط رو از صفر به هزار میرسونم.

1 لایک

درود بر شما

نگاهی به وضعیت ریپل میندازیم: در پست بالا عرض کرده بودم که چارت رمزارزهای بزرگ شبیه هم شده و یک ترفند یا مورد مشکوکی وجود داره. بازار ریزش کرده و ریپل هم، همچنین:

اول خروجی تحلیلی که سامانه سیگنال رایگان سایت تریدآسان نشون میده رو اینجا مینویسم: * شما خودتون میتونید از این سامانه رایگان استفاده کنید چون مخصوص سیگنال هستش *

خروجی سامانه سیگنال رایگان درباره رمز ارز ریپل :

نتایج تحلیل ریپل (XRP) (بلند مدت)

:chart_with_upwards_trend: تحلیل تکنیکال:

ریپل در تایم فریم روزانه، درون مثلثی متقارن قرار گرفته و به کف مثلث برخورد نموده و در حال رشد به سمت بالای مثلث می باشد. مقاومت ریپل در محدوده سقف مثلث و قیمت 2.5900$ و حمایت ریپل در ناحیه کف مثلث و قیمت 2$ قرار دارد. امروز دوشنبه 18 فروردین: قیمت با بازگشت شارپی، کف مثلث را شکسته و به پایین نفوذ کرده. این نشان دهنده تداوم ریزش و ساختار جدیدی مباشد. به تحلیل عمیق ریپل در بخش تحلیلهای سایت، مراجعه بفرمایید

:dart: سیگنال معاملاتی:
سیگنال خرید ریپل در بالای مثلث قراردارد و در وضعیت فعلی جهت خرید مناسب نیست. بعدا مجددا بررسی بفرمایید

تحلیل خودم درباره ریپل : تصویر بالا رو با دقت نگاه کنید. چی میبینید؟ الگویی شبیه به سروشانه نزولی. مطابق اونچیزی که در تصویر درج کردم، پیش بینی قیمت ریپل در یک ماه آینده : ابتدا شاهد رشد قیمت تا 2 دلار خواهیم بود که این رفتار را با روند صعودی اشتباه نگیرید چون تنها یک پولبک به ناحیه کف مثلث و 2 دلار هستش. پس انتظار دارم قیمت تا 1 دلار ریزش داشته باشه.

شرایط کمتر محتمل : اخبار فاندمنتالی میتونه مجددا قیمت رو به بالای 2 دلار بکشونه.

ضمنا مطابق با تقویم رویداد ارزدیجیتال که در سایت در دسترس همه هست و میتونید در سایت تریدآسان بخونید، در روز 9 آوریل کنفرانس پاریس شامل 38 رمز ارز اصلی و مهم برگذار میشه که شاید بتونه موجب تغییر جهت قیمتها بشه. البته اگر تصمیماتی مهم و مثبت گرفته بشه که احتمالش ضعیف هستش و فقط گفت و گو می کنن

بر این اساس : اگر فیوچرز کار هستید ، سود بازار نوش جونتون ولی اگر اسپات کار هستید" از صرافی های داخلی خرید و فروش می کنید " نقدینگی نگه دارید برای زمان ورود به بازار

دوستان اسم سایت روی همین تصویر چارت ریپل به عنوان کپی رایت درج شده پس نیازی به نوشتن در اینجا نیست.

درود بر همه

دیروز فراموش کردم خدمتتون عرض کنم که : چرا چارت ریپل رو به جای بیت کوین بررسی کردم؟ دلیل اینه که ریپل رمز ارز بسیار پایداری هستش و زودتر از بیشتر رمز ارزها، روند بازار رو میتونیم تشخیص بدیم

به طور مثال: بیت کوین در 6 نوامبر صعود بزرگش رو به سمت 109000 دلار شروع کرد ولی ریپل از 4 نوامبر و من در 4 نوامبر با مشاهده این رشد قیمت فورا خریدهام رو انجام دادم

البته البته، نه فقط با یک روز مثبت شدن، بلکه من از اندیکاتورهای اختصاصی خودمون استفاده می کنم و پس از تایید اندیکاتورها بود. یعنی اندیکاتورها در بیت کوین در 6 نوامبر تایید رو دادن ولی در ریپل 4 نوامبر و بسیاری از وقتها همینطور بوده.

الان هم مطابق توضیحاتی که روز قبل دادم خدمتتون، امروز بازار کمی مثبت شد و ساعاتی قبل پس از برخورد به نقاط شکسته شده، مجددا ریزش ها رو شروع کردند

به اندیکاتورهای اختصاصی ما در تصویر نگاه کنید : اندیکاتورها یک اتفاق بزرگ رو دارن به من نشون میدن. البته در تریدینگ ویو دست و بالمون بسته هستش ولی در متاتریدر 5 بسیار راحت تره چون هر اندیکاتور یک سیگنالیاب هم داره.

ظهر امروز، سیگنالیابهای من سیگنال فروش بر روی تمام رمز ارزهای رتبه 1 تا 20 صادر کردن. بقیه رو بررسی نکردم چون سی پی یو و کارت گرافیک زیادی رو باید مصرف کنه.

ولی یک موضوع دیگه ای رو هم نشون دادن. در سیگنایابها، هنگامیکه ریزش قطعی باشه به مانند شروع ریزش از ابتدای هفته، سیگنال فروش با قطعیت 98 درصد صادر میکنه ولی وقتی سیگنال فروش ، مشکوک باشه - رقم رو به 60 درصد کاهش میده

الان سیگنالیابها درصد ریزش رو 60 درصد نمایش میدن.

از طرفی، همین دو اندیکاتوری که در تصویر مشاهده می کنید، تداوم اصلاح قیمتی رو تایید می کنن ولی اندیکاتور پایینی که طبق تجربه، سریعتر از اندیکاتور بالایی هست، داره بازگشت قیمت رو نشون میده.

پس تحلیل نهایی این هست : چنانچه افت قیمت به گونه ای باشه که بمانند دو روز قبل، شاهد تشکیل کندلهای بلند ( ریزش بیش از 6 درصد در یک روز ) باشه، پس از آن ( نهایتا 2 روز ) شاهد یک رشد حداقل 30 درصدی در کل بازار خواهیم بود

ولی اگر ریزش قیمت به صورتی باشه که کندلهای کوچیک بسازه ( ریزش کمتر از 3 درصد در یک روز ) این ریزش حداقل تا پایان ماه میلادی ادامه خواهد داشت و طولانی خواهد بود.

2 لایک‌کرده

درود دوستان، در بی بی دوج کوین شاهد رسیدن به موقعیت کسب سود از خرید هستیم.

حتما شرایط ورود و خروج رو دقت کنید. چون در موقعیتی هست که میتونه مجدد ریزش کنه و دره سوم رو تشکیل بده و یا از همینجا صعودش رو شروع کنه.

پس شرایط خرید BABYDOGE

قیمت ورود : 0.000000001200
محدوده فروش : 0.000000001580
حد زیان : 0.000000001098
حجم سرمایه : تا 15 درصد سرمایه
بهترین و کم ریسک ترین نقطه ورود 0.000000001250

میزان سود از نقطه ورود کم ریسک 28 درصد

ریسک خرید : در محدوده اعلامی ، کم ریسک می باشد

موفق باشید

درود دوستان عزیز

گفتم بعد از مدتی، دوباره سیگنال خرید و فروش بدم.

سیگنال امروز، سیگنال خرید هستش. رمز ارزی که در اکثر صرافی های داخلی لیست شده و میتونید براحتی از صرافی داخلی خرید و فروش کنید.

توجه : حتما در موقعیت گفته شده ورود و خروج انجام دهید.

توجه 2 : این یک سیگنال خرید نوسانی است و نه جهت کوتاه مدت یا میان مدت و هولد کردن.

نوع سیگنال: خرید

نام رمز ارز : موومنت - MOVEMENT

کد رمز ارز : move

روش خرید : پلکانی - حداکثر 2 پله

حجم خرید : حداکثر تا 20 درصد سرمایه

محدوده خرید اول : 0.1630 دلار الی 0.1680 دلار

محدوده فروش اول : 0.2400 دلار

سود انتظاری : بیش از 45 درصد

حجم خرید : تا 10 درصد سرمایه

حد زیان : 0.1490 دلار

محدوده خرید دوم : 0.1550 الی 0.1570 دلار

محدوده فروش دوم : 0.2000 دلار

سود انتظاری : حدود 30 درصد

حجم خرید : تا 10 درصد سرمایه

حد زیان : 0.1490 دلار

توجه 3 : این یک سیگنال خرید نوسانی میباشد. حداکثر باید تا پایان هفته به محدوده اعلامی دست یابد. هولد ممنوع میباشد. حد زیان رعایت شود. حجم خرید رعایت شود.

2 لایک‌کرده

درود دوستان

درباره سیگنال خرید MOVE

در تایم فریم های یک ساعته تا 4 ساعته واگرایی منفی تشکیل شد در محدوده 0.1900 دلار

لذا نگهداری بیش از 0.2000 دلار توصیه نمیشه و بهتره با همین میزان سود از ارزخارج بشید

البته اگر در محدوده اعلامی خریداری کرده باشید

متاسفانه اجازه ندارم سیگنال رو بسرعت اعلام کنم و کمی زودتر در سایت از طریق پنل معرفی شد

ولی خروج رو دقایقی قبل به مشترکینمون اطلاع رسانی کردیم و الان فورا بنده اینجا خدمتتون عرض کردم چون مسعولیت داشتم

البته ممکنه تا 0.2400 هم رشد کنه ولی بهتره مراقب باشید

1 لایک

Mavia خریدم ۲۵ سنت بود . الان ت ضررم بالا نمیره

1 لایک

درود عزیز

همین امروز تا نزدیکی 21 سنت رفت

تکنیکال ویژه و خاصی نداره که بشه از روی تکنیکال گفت و اگر سیگنالی هم میده با کمک اندیکاتورهای اختصاصی و سیگنال یاب هستش که واگرایی و غیره رو زودتر نشون میدن

این رمز ارز رتبه خوبی داره و اکثرا دست هولدرهاشه یعنی مدیریت میشه و اگر داره ریزش میکنه میخوان که ریزش کنه

من هر چیزی در جواب شما بگم نظر شخصی و غیر حرفه ای هستش

بهتر بود در قیمت پایین یک پله وارد میشدید و در همین 21 سنت خارج می شدید و منتظر یک کف قابل قبول میشدید

1 لایک

معرفی سیگنال خرید بعدی:

توجه : هنوز زمان خرید نیست فقط سیگنال معرفی میشه و جهت اطلاع رسانی هستش و در زمان درست، جهت سیگنال نهایی، اعلام خواهد شد

رمز ارز ULTIUSDT - ULTIVERSE رتبه 889

زیر نظر داشته باشید - میشه ازش 50 درصد سود گرفت

الان زمان خرید نیست

پله اول در صورتیکه تایید بشه و اعلام کنن در محدوده 0.002800 هستش

اگر سیگنال رو تایید کردن بسرعت میام اینجا اعلام می کنم که ازش بهره ببرید

1 لایک