درود دوستان . به این چهار تصویر نگاه کنید
نیازی نیست حتما تکنیکالیست باشید و الگوها رو بشناسید. به انتهای این چهار تصویر نگاه کنید، به عنوان یک نقاشی نگاه کنید. میبینید هر 4 الگو شبیه هم هستن. اینها 4 رمز ارز متفاوت هستن.
ارزهای بیتکوین اتریوم - ریپل -سویی
بیتکوین
اتریوم
سولانا
ریپل
منظور من چی هست؟ اینکه میگن بازار رمز ارز یا ارزدیجیتال یک بازار بزرگ و با حجم معاملات بالا هست، درسته ولی توجه داشته باشید، که در همین بازارهای بزرگ، براحتی میتونن سرمایه های خرد شما رو نابود کنن. اگر قراره در چنین بازاری معامله کنید، باید یا دانش کافی داشته باشید و یا از دانش افراد معتبر استفاده کنید.
قصد ندارم نصیحت کنم ولی میبینم صدها و هزاران هموطنی که با سرمایه های خرد و درشت خودشون با بی احتیاطی وارد بازارهای مهم میشن و چارتهای چند ده رمز ارز رو که الان داشتم می دیدیم، تماما در حال تشکیل یک الگوی سر و شانه صعودی هستن
ولی بریم سراغ تحلیل :
در انتهای روند رمز ارزهای برتر و پرحجم ( من تا رتبه 35 رو رسیدم بررسی کنم ) اکثرا در حال تشکیل سر و شانه هستن.
تجربه این قبیل چارتها به من یک چیز رو ثابت کرده : اتفاق بزرگی در راه است
این اتفاق بزرگ، فقط به خط گردن در این الگو ارتباط داره. یعنی چنانچه خط گردن رو به بالا شکسته بشه، شاهد رشد قیمت در کل بازار خواهیم بود. نه یک رشد معمولی بلکه حتی ممکنه بیتکوین تا 120 هزار دلار هم در کوتاه مدت رشد کنه .
گزینه دوم : ممکنه این الگو ، یک الگوی سر و شانه معکوس باشه. یعنی شاهد ریزش وسیع در بازار رمز ارزها باشیم. به طوریکه قیمت بیتکوین تا 70/000 دلار ریزش کنه.
توصیه مهم : تا زمانی که خط گردن در این الگوها شکسته بشه، بازکردن پوزیشن خرید یا خرید ارزدیجیتال از صرافی ها ، اشتباه هست.
توصیه مهم 2 : تا زمانی که قیمت به نزدیکی سر برسه ( در بیتکوین محدوده 82000 دلار ) باز کردن پوزیشن فروش ، اشتباه هست.
توصیه مهم 3 : چنانچه قیمت بتونه خط گردن رو بشکنه ( در بیتکوین محدوده 84000 دلار ) توصیه به بازکردن پوزیشن خرید در رمزارزهای برتر یا همین 4 ارز بالا میشه.
توصیه مهم 4 : چنانچه قیمت به پایین خط سر( در بیتکوین محدوده 81000 دلار ) توصیه میشه پوزیشن فروش باز کنید و اگر در صرافی های داخلی ارز خریداری کردید بفروشید تا در قیمتهای پایینتر وارد بشید.
دوستان، من تکنیکالیستم . حداقل 22 ساله کارم و صبح و شبم تکنیکاله ولی نمی تونم بهتون با قطعیت بگم چه رویدادی پیش میاد ولی تکنیکال باعث میشه سود کنید یا کمتر ضرر کنید.
من در مواقعی که بازار رفتار یکسان و هماهنگ پیدا میکنه، درصد احتیاط رو از صفر به هزار میرسونم.