تحلیلهای روزانه من " به همراه نقاط ورود و خروج "

سیگنال خرید

نام رمز ارز : Ultiverse با نماد اختصاری ULTI

محدوده خرید پله اول : از 0.002850 الی 0.002900 دلار

فروش : 0.004000 الی 0.004200 دلار

حجم سرمایه : حداکثر 20 درصد سرمایه برای هر دو پله- هر پله 10 درصد

خرید پله دوم : 0.002500 دلار

فروش : 0.004000 دلار

حد زیان نهایی : 0.002200 دلار

توجه : به حد زیان و حد سود دقت کنید - سیگنال به صورتی هست که حداکثر طی یک هفته باید به نتیجه نهایی برسه و جهت هولد نیست. پس از یک هفته چنانچه به قیمت فروش مورد نظر نرسه در هر قیمتی که بود خارج بشید و وارد بعدی بشید.

3 لایک‌کرده

بازار بیت و نمودار توتال 3 و دامیننس بیت رو چه طور میبینی؟ ..وضعیت کلی مارکت؟

3 لایک‌کرده

درود مهرداد عزیز

در تاپیک سویی 1000 درصد سود ، کاملا به بررسی بازار پرداختم. دقایقی قبل به صورت مختصر و مفید توضیح دادم. خوشحال میشم نظراتتون رو بخونم

1 لایک

درود دوستان عزیز

اندیکاتور رو روی 15 رمز ارز که نوسان زیادی دارن تنظیم کردیم و دقایقی قبل از بین سه اندیکاتور، دو اندیکاتور سیگنال خرید بر روی رمز ارزهای زیر دادن

البته اندیکاتور سوم بیشتر تاییدی هست و در پرپچوال استفاده می کنیم

همینطور سیگنالها در تایم فریم 3 ساعته ران شده و نهایت نوسان 10 الی 20 درصد باید در نظر گرفت .

ملانیا melaniausdt

موومنت move

التیورس ulti

سویی sui

ناتکوین not

آربیتراژ arb

ترول troll

تن کوین ton

البته ممکنه سیگنالهای زیادی وجود داشته باشه ولی چون سی پی یو و گرافیک زیادی از سیستم رو میگیره امکان تعریف بیش از 15 رمز ارز سخت هستش

ولی در چنین مواقعی اکثرا نشون میده بازار یکی دو روز حداقل مثبت میشه

هیچ سیگنال خریدی ندادم و فقط یک گزارش و خروجی اندیکاتورها بود که در خدمتتون قرار دادم

توصیه : اگر سرمایه تون رمز ارز هست حتما در این روند دو یا سه روزه مثبت ( احتمالا ) ارزش سرمایه تون بالاتر میره ولی چون ممکنه در زیان باشید و بچسبید به هولد و امیدواری کاذب. پس توصیه میکنم پس از اتمام دوره مثبتی بازار، مانند من 80 درصد ارزهاتون رو بفروشید و مجدد صبر کنید تا ارزها به کف بعدی برسن و پایینتر بخرید و با کمی سود بفروشید.

با این کار هم از زیان احتمالی خارج میشید و اگر زیانی ندارید، کسب سود می کنید

این بهترین استراتژی برای شرایط کنونی بازار هستش . شرایط بلاتکلیفی

3 لایک‌کرده

ساختار اندیکاتورهاتون چیه ؟…البته یه کوچولو (: ثواب داره چون منم برنامه نویسم

2 لایک‌کرده

درود دوستان

همونطورکه انتظار داشتم شاهد پایان هفته مثبتی بودیم

مجددا خروجی اندیکاتورها رو خدمتتون عرض میکنم

روز قبل یا بهتره بگم ساعت 8 دیشب اندیکاتورها سیگنال خروج و فروش دادند در 99 درصد ارزهایی که داشتم فروش انجام دادم و به تتر تبدیل کردم

هنوز بجر در دو سیگنال، سیگنال ورودی نداده و فقط همون دو تا رو دیشب پس از خروج از اصلی ها به میزان 20 درصد سرمایه وارد شدم و امروز از 11 درصد تا 3 درصد رشد داشتن
چون دارم از این دو تا هم خارج میشم اسم نمی برم تا موجب سردرگمی نشه

ولی استراتژی کنونی:

صبر

نگاهم به بیت کوین خواهد بود تا ببینم مقاومت 109500 دلاری شکسته میشه یا خیر

سویی در همون مرز 4 دلار برگشت و الان زیر 4 دلار قرار داره. من نقد شدم

فعلا 99 درصد نقد تتر هستم.

اگر سیگنال ورود صادر بشه حتما میام اطلاع میدم

موفق باشید

2 لایک‌کرده

دوستان فراموش کردم عرض کنم که اندیکاتورها سیگنال خروج دادند نه فروش

در بسیاری مواقع سیگنال buy , sell میدن ولی در مواقعی معدود، سیگنال نقد شدن و فعالیت نکردن یا خروج میدن که اسمش رو گذاشتیم Market Exit .

که فرمان بستن تمام پوزیشن ها هست که خیلی کم صادر میکنه و تا الان دو بار شاهدش بودم و هر دو بار بازار ریزش کرده . در هر دو بار ارزها به صورت یکپارچه به مقاومتهاشون برخورد کردند

نمی دونم اینبار چطور میشه ولی نقد شدم . نهایتا بازار مثبت هم بشه صبر می کنم با اطمینان بیشتری بعدا وارد میشم. کمتر سود داشتن بهتره تا زیان کنی.

2 لایک‌کرده

درود مهرداد عزیز آرزوی موفقیت می کنم

متاسفانه امکانش رو ندارم چون خودم بتنهایی مالکش نیستم و گروهی هست و هزینه سنگینی شده

فقط در یک مورد خدمتتون عرض میکنم:
اندیکاتورها شامل دو بخش هستن : اندیکاتورهای سیگنالیاب و اندیکاتور خروج یاب

اندیکاتور Market Exit : یکی از مهمترین فرایندی که برای این تشخیص استفاده می کنه واگرایی منفی هستش

یعنی ده ارز اصلی به این اندیکاتورخاص داده شده که دائمی هست و هر روز فقط برای این فرایند بررسیشون میکنه چنانچه در اکثر اونها واگرایی منفی رو ببینه فورا سیگنال خروج و نقد شدن میده .

حتی اگر بقیه اندیکاتورها که سیگنال خرید و فروش رو نشون میدن سیگنال خرید بدن، ما فورا فروش می کنیم چون مهمترین بخش از سیستم هستش و شاید سالی دو یا چند بار نشون بده.

این رو عرض کردم چون گفتی برنامه نویس هستی. البته نیازی به اندیکاتور نداری و میتونی هر روز با کمک rsi و macd واگرایی منفی روی ارزهای اصلی رو بررسی کنی.

یا میتونی یک اندیکاتوری بنویسی که چنین کاری انجام بده. ارزها رو بهش بده و منتظر خروجی باش

البته حتما باید اشتراک سالیانه تریدینگ ویو هم خریداری کنی چون در اشتراک معمولی و رایگان تست کردیم و اجازه نداد و فقط اندیکاتورهای معمولی رو در بخش personal اجازه میده و هیچ اکسپرت و اندیکاتور پیچیده ای رو قبول نمی کنه. البته حتما باید اشتراک ماهیانه 28 دلاری و سالیانه 330 دلاری رو بگیری چون ماهیانه 12 دلاری اجازه چنین کاری نمیده اکسپرت رو قبول نمی کنه . البته روی متاتریدر 5 هم میتونی به رایگان انجام بدی. اگر صرافی باشه که ارزهای اصلی رو به صورت 24 ساعته ساپورت کنه مثل ffx

مجبوری یک لپ تاپ یا کامپیوتر رو فقط به همین اختصاص بدی و به اینترنت وصل باشه شاید نصرفه ولی برای کسانی که به صورت حرفه ای ترید می کنن و سرمایه بالای 10 تا داشته باشن می صرفه که زیان نکنن

خواستی این پروژه رو شروع کنی توضیحات بیشتری می دم. برای بخش سیگنال نمی تونم توضیحی بدم

موفق باشی

1 لایک

خود تریدینگ ویو میتونه با سیستم الارم یا وب هوکش و برنامه نویسی استراتژی تو خودش سیسگنالها رو واست بفرسته…شما ظاهرا اکانت Plus داری و داده ها خروجی میگیری و تو یه سرور شروع به انالیز میکنی؟!
من کار به این بخش ندارم…
فقط خواستم ساختار اندیکاتورتون رو بدونم و انتظاری هم نداشتم اطلاعاتی بدی ..ولی تا همینجا هم متوجه یه سری چیزها شدم…
بازم یه سوال چرا به جای 10 ارز مختلف مستقیما نمودارهای توتال و دامیننس ها و خود بیت کوین رو انالیز نمیکنید..چون همبستگی بازار داره و غالبا سرمایه ها با هم باالا میشه و رو توتالها بهتر دیده میشن…

1 لایک

مثلا من اندیکاتور توضیح داده شده در اینجا :

رونشوتم و میتونم روش الارم غعال کنم برای خرید و فروش…

1 لایک

سلام وقت بخیر،کاش همون موقع اعلام میکردین،ماهام که دنبالتون میکنیم نقد میشدیم،اگه امکانش هست ورود و خروج بعدی رو داغ به داغ اعلام کنین ممنون میشم🥵

1 لایک

درود بر شما

من قبل از حرکت صعودی اطلاع دادم یک روز قبل که برای همین هم دو دل بودم

چون انتظارات بالا میره.

من وقتی معامله میکنم تمام ریسکها بر گردن خودم هست ولی وقتی بخوام پیشنهاد یا دستور معامله بدم ریسک بقیه بر گردنم هست

اگر ریسک ها رو خودتون می پذیرید، من میتونم همین کار رو انجام بدم

چون هیچ صد در صدی وجود نداره.

البته الان هم که اطلاع دادم بازار در قیمتهای روز جمعه قرار داره و ما شاهد افت قیمتها نیستیم و قیمتها جابجایی چندانی نداشتن بجز چند میم کوین

یک موضوع مهم : وقتی به یکی از اقوام خودم گفتم که نقد شدم چون اندیکاتورهام گفتن باید نقد بشم، خندید و گفت الان وقت خریده نه نقد شدن. بیتکوین قراره پونصد هزار دلار بشه. اتریوم ده هزار دلار و …

این یکی از ترسناک ترین موقعیت ها هستش با اینکه هنوز شاخص بازار روی 75 هست و در موقعیت تردید و دو دلی قرار داره و نه طمع

بازاری که 4 ماه ریزش شدیدی داشته و قیمت بسیاری از میم کوینها تا 90 درصد هم ریزش داشتن ولی در بیت کوین برسه به سقف 4 ماه قبل اونم در چند روز

این دو احتمال قوی داره :

یا صعود بیتکوین به 250 هزار دلار یا ریزش شدید بازار

پیش از ادامه بحث : من این موضوع رو با این هدف باز کردم که چنانچه بازار رشد میکنه، افراد دنبال کننده من، بتونن سود کنن و وقتی بازار قراره ریزش کنه این افراد نقد بشن و بعد از چند ماه که بازار ریزش بزرگی داشت نگن وای چرا نفروختیم الان صد تومن داشتم شده ده تومن و از این صحبتها

یعنی حتی اگر باعث بشم 1 نفر در ریزش بازار نقد بمونه، به هدفم رسیدم

پس قطعا هدفم سود رسوندن به شما دنبال کننده ها هست

ادامه بحث- چطور بفهمیم بازار قراره شدیدا مثبت بشه یا منفی ؟

فقط یک راه داره - جز این یک راه هیچ راه دیگه ای نداره و طبق تجربه همینجا خدمتتون اطلاع رسانی خواهم کرد به شرط حیات و زندگی

پس مطابق خواسته دوست عزیزم با قبول ریسک از سوی شما، این موارد رو همینجا قبل از رویدادشون اطلاع رسانی می کنم. اگر موافقید لایک کنید. هزینه ای نداره

7 لایک‌کرده

درود عزیز . بله برای وب هوک حتما باید اشتراک تریدینگ ویو داشت. متاتریدر هم کاربردی هست

درباره اینکه چرا به جای 10 رمز ارز از شاخص توتال 1 و 2 و 3 استفاده نمی کنیم: در مجموع 11 آیتم هست. ده رمز ارز که اصلی هستند و و یک شاخص توتال 1 که فقط تاییدیه هست و تاخیری ولی آلارم مربوط به 10 رمز ارز هست

چرا فقط شاخص توتال استفاده نمی کنیم؟ در سیگنال که کاربردی نداره قطعا سیگنال برای رمزارزها نیاز داریم با اینکه شاخصه اصلی و تاییدی برای تایم فریم روزانه که فقط جهت اسپات استفاده میشه در کنار ارزها از سه شاخص اصلی هم استفاده می کنیم. ولی ده درصد سرمایه رو تخصیص میده و بیشتر ترید می کنم.

ولی برای بخشی که جهت ورود وخروج از بازار استفاده می کنیم: چون قبلا تست شده و تاخیر زیادی رو در اون شاهد بودیم. یعنی چنانچه شاخص توتال رو ملاک قرار بدیم زمانی آلارم میگیریم که بازار حداقل 10 الی 20 درصد چرخش داشته ولی در این فرایند حتی چند روز قبل بازار آلارم میگیرم.

هر دو معایبی دارن. روش کنونی بدون عیب نیست چون قبل از ریزش مطلع میشیم و ممکنه دو یا سه روز که بازار همچنان صعودیه برعکس ما نقد شده باشیم و این سود رو از دست بدیم. ولی از دست دادن سود رو ترجیح دادیم به از دست دادن سرمایه

این موارد قبلا تست شده و سیگنالهای اشتباهی داشته . شاید حدود 10 ماه فقط دوره تست داشتیم.

البته بهتون حق میدم که کمی گیج بشید چون نمی تونم توضیح جامعی بدم

فقط یک مورد رو خدمتتون عرض کنم.

ما حتی از rsi استاندارد هم استفاده نمی کنیم بلکه rsi رو دوباره نویسی کردیم و همینطور بقیه اندیکاتورهای استانداری که نیاز داشتیم.

حتی درباره 10 رمز ارز هم که عرض کردم منظورم چیز دیگه ای هست که نمیتونم توضیحی بدم

یک توصیه ای می کنم:

در هر استراتژی که می نویسید ، اندیکاتور rsi رو دوباره نویسی کنید. اعداد رو تغییر بدید. اشباع فروش رو روی 77 و اشباع خرید رو روی 23 قرار بدید. خیلی از خطاها را از بین خواهد برد

استراتژی که نوشتید خیلی خوبه فقط میانگین ها درست نیست و باید تغییر بدید

موفق باشید

2 لایک‌کرده

منظورم پیدا ■■■■ نقاط چرخشی احتمالی بازار بوده…
مثلا نمودار دامیننس بیت که الان ریزش داشته ..دامیننس تتر هم ریزش داشته ولی قیمت بیت رینج هست..توتال هم داره رینج میزنه…یعنی سرمایه از بازار خارج نشده..پس این سرایه کجا رفته؟
اولیش مثلا نمودار نسبتی دامیننس اتر ب بیت :

خب میدونید یکی شرایط چرخش بازار و شروع پامپ التکوینها خروج سرمایه از بیت و رفتن به سمت اتریوم هست…
گام بعدی افزایش نسبت others به دامیننس اتر هست…
اگر اینم چک کنید در سه روز گذشته که بازار بالا زد این شاخص منفی بود!!! ولی امروز که بازار رینج شاخص مثبته!!! این رینج و اصلاح میتونه نشون گام دوم و ورود سرمایه به التکوینها باشه…

2 لایک‌کرده

تو ارسال تصاویر مشکل دارم!!!

1 لایک

2 لایک‌کرده

این پیش فرض ذهنی که که بیت در حین افزایش یا رینج در سقف در حال کاهش دامیننس هست..و همزمان تتر دامیننس کم میکنه و توتال خروج سرمایه رو نشون نمیده (رینج میزنه)…

حالا تصویر اولی که فرستادم نشون میده تو قدم اول دامیننس اتر به بیت افزایش شدید داشته یعنی پول رفته سمت اتر…تو گام دوم تو نمودار دامیننس اتر به دامیننس الت کوینها تو این یکی دوروز کاهش شدید داشته و الان افتاده رو حمایت و رینج میزنه !!! یعنی احتمالا پول بیاد کم کم سمت التکوینها…
تو نمودار سوم نمو دار توال 3 به توال رو بررسی کردم که دقیقا به ترند لاین هاش داره واکنش نشون میده و الان اگ موج 5 الگو رو تموم کرده باشه و این جهش موج ششم الگو باشه به احتمال خیلی زیاد از الگو خارج میشه …یعنی نسبت افزایش توتال 3 به توتال زیاد میشه یعنی پول میاد سمت التکوینها!!!

2 لایک‌کرده

درود همونطوری که دوستمون گفتن لطفا قبل از ریزش یا صعود بازار اطلاع رسانی کنید ممنون میشیم سود و زیانش به عهده خودمون هست هرکسی یه مدت کوتاهم تو این بازار بوده اینو متوجه شده که هیچ چیز صدرصدی وجود نداره احتمال اینکه یه سیگنالی یا نظری اشتباه بشه هست پس نگران نباشید چیزی گردن شمانیست و ریسک معاملات برعهده خودمون هست و هرکسی دوست داشت استفاده میکنه لطفا سیگنال فیوچرز هم بذارید برامون تو دمو تمرین کنیم

1 لایک

درود عزیز روزتون بخیر

بله حتما از این پس این کار رو انجام میدم

درباره سیگنال فیوچرز باید موضوع جدیدی باز کنم تا مطالب تحلیلی نباشه و فقط سیگنال باشه که به زودی انجام خواهم داد خصوصا قبلش باید توضیحاتی درباره اهرم و اینکه قبل از آغاز ترید، چارت رو با تریدینگ ویو مطابقت بدن چون دیده شده برخی صرافی ها سو استفاده از اعتماد می کنن و تغییراتی در چارت انجام میدن یا دیلی می کنن و غیره که توضیح خواهم داد

ممنونم از نظرتون

2 لایک‌کرده

دوستان عزیز روز بخیر

همین اول صبح که داشتم خروجی ها رو بررسی می کردم چند سیگنال فروش بزرگ رو مشاهده کردم. سیگنالهایی برای فیوچرز ( پرپچوال ) که چون درصد اعتمادسیستم سبز بود یعنی بالای 90 درصد احتمال موفقیت و نرفتن سمت حد زیان. خروجی اسپات رو هم بررسی کردم و دیدم سیگنال فروش صادر شده

البته من نقد هستم ولی خواستم اینجا هم اطلاع رسانی کنم

در اکثر ارزها مانند دوج کوین - سویی و خیلی ارزهای دیگه سیگنال فروش صادر شده . البته طبق تجریه قبل از ریزش اصلی، بازار چند درصدی مثبت میشه که گمانم مثبتی که الان شروع شده همین باشه و سپس ریزش ها شروع میشه. ممکن هم هست اشتباه باشه و سیگنال فیل باشه و بازار برعکس بسیار مثبت بشه

در بازار اصلی هم که قبلا سیگنال خروج داده شده بود

لذانظرم رو میگم خدمتتون ( فقط در حد توصیه ) : با وجود اینکه تمام صحبتها درباره آلتسیزن رو قبول دارم. خودم احتمال شروع بازار آلتکوین ها رو بالا میدونم ولی خروجی ها میگن الان زمانش نیست و قراره حداقل 30 درصد ریزش در آلتکوین ها داشته باشیم

پس اگر ارز خریداری کرده اید، اگر در سود هستید توصیه میکنم حداقل سودتون رو نقد کنید و یا 50 درصد ارزها رو نقد کنید . اگر در زیان هم هستید بهتره الان بفروشید و بعدا پایینتر بخرید اینطوری ارزش سرمایه تون رو حفظ و تقویت کردید.

این رو بدونید که بازار ارزها با بورس خیلی فرق داره. اگر بازار صعودی شروع بشه هر لحظه میتونید وارد بازار بشید

پس گمان نکنید که قراره از بازار عقب بمونید. نهایتا اینکه اگر مثلا دوج کوین قرار باشه 100 درصد رشد قیمت کنه شما 90 درصد سود می برید ولی اگر 30 درصد ریزش کنه شما نقد می مونید و بعد از ریزش در قیمت پایینی میخرید

چون هر لحظه ممکنه این ریزشها شروع بشه گفتم بیام اول اینجا اطلاع رسانی کنم

باز هم میل خودتونه. تصمیم با شماست و مختارید هر تصمیمی بگیرید. من فقط طبق دو دهه تجربه ام عرض کردم.

ممکنه بر خلاف نظر و سیگنالهای دیده شده، بازار بشدت صعودی بشه. در اینصورت با مشاهده عبور قیمتها از سقف مقاومتی حتما ورود خواهیم کرد ولی احتمال ریزش بازار خصوصا در میم کوین ها 99 درصد هست. یک ریزش 20 الی 30 درصد و بیشتر

در انتها : وقتی سیگنالها رو دیدم گفتم بیام سریعا اطلاع رسانی کنم و با قدرت بگم دوستان فوری نقد کنید. وقتی اومدم و شروع به نوشتن کردم، دست و دلم لرزید که نکنه فیل باشه " خطا باشه " و بازار مثبت بشه و دوستان آزرده بشن.

موفق باشید

3 لایک‌کرده