درود مهرداد عزیز
تمام صحبتهای شما صحیح هستش عزیز و خودم مدتها نگاهم همین بود و اکثرا زیان میکردم
نمیگم نگاه شما موجب زیان میشه ولی نگاه ساده به استراتژی های فکر شده موجب زیان ممکنه بشه
تصور کن شما 1 میلیارد دلار سرمایه داری . میخوای در بازار معامله کنی. نیاز به تحلیگران زبده داری. از طرفی نیاز به استراتژیست های بازار داری
فرق داره با عموم مردم که با ده دلار و صد دلار و هزار دلار معامله میکنن
چرا این رو میگم : چون بازار همیشه اینقدر راحت نیست. بعد از اینکه همه این مواردی که گفتی رو انجام دادی، برو سراغ رازهای نهفته .
جاهایی که براحتی از خودش آثاری نمیزاره
اگر بازار اینقدر راحت بود عموما زیان نمیکردن. ولی چرا همیشه پس از ریزشها، با سیل انبوهی از زیان کنندگان طرف هستیم؟ اغلب هم تحلیلگر هستن
نمیخوام پیچیده کنم و این موارد رو گفتم که به این سوالت برسم : پس این سرمایه کجا رفته ؟ واقعا نمی دونی کجاها میتونه بره ؟ کمی فکر کن . من بگم فایده ای نداره . خودم چند سال طول کشید بفهمم پس می ارزه کمی فکر کنی عزیز
3 لایککرده
درود دوستان
درباره بازار:
همچنان سیگنال خروج از بازار داره صادر میشه. درصدش هم بالاتر رفته . یعنی زمانی که درصد بالاتر میره احتمال هم بالاتر میره ولی اگر درصد پایین میومد یعنی احتمال مثبت شدن وجود داشت
تا این لحظه چنین چیزی مشاهده نشده و پیغام خروج از بازار با درصد افزایشی صادر میشه
من خودم به میزان 95 درصد نقد تتری هستم
فقط 5 درصد ارز دارم که نمیخواستم در این موقعیت سیگنال خرید بدم ولی گفتم شاید سود خوبی بهمراه داشته باشه و ازش بی نصیب نباشید. ممکنه به حد زیان هم برسه - پس ریسک خرید رو باید در نظر گرفت
فقط برای اینکه مطلع باشید، سیستم سیگنال خرید ارز JELLYJELLY رو صادر کرد. ارزش سیگنال 70 درصد بود که خوب بود ولی با فلش پایین یعنی ممکنه کمی دیگه پایینتر بیاد تا برسه به کف خرید
مشخصات این سیگنال رو خدمتتون عرض میکنم فقط به عنوان یک تحقیق و بررسی بهش نگاه کنید نه سیگنال خرید قطعی - من حدود 5 درصد خرید کردم و 10 درصد گذاشتم برای کف دوم . یعنی نباید با اصل سرمایه وارد شد
JELLYJELLY
رتبه بالای 700
محدوده خرید اول 0.028000 دلار
محدوده خرید پله نهایی 0.025500 دلار
محدوده فروش 0.040000 دلار
حد زیان 0.024900
حجم سود بالای 70 درصد
مدت نگهداری تا 10 روز
حجم خرید پله اول 5 درصد سرمایه
حجم خرید پله دوم 10 درصد سرمایه
نوع خرید اسپات - خرید از صرافی های داخلی یا خارجی بدون اهرم
3 لایککرده
دورد برشما ممنون دوست عزیز خدا ازتون راضی باشه.
زنده باد دوستانیکه بی دلیل محبت میکنند. کیفت پرپول وپر برکت:hibiscus:

2 لایککرده
اگه میشه یه سیگنال روی بیت برامون بذار یه پوزیشن باز کنیم لطفا
1 لایک
یک دنیا ممنون،منم تو بالایی که زد نقد شدم
1 لایک
درود بر شما عزیز
ممنونم از پیام زیباتون . بینهایت دلگرم کننده و زیبا بود . امیدوارم همیشه تو زندگیتون ثروت و سلامتی همراهتون باشه
به روی چشم، همین امروز یا فردا موضوع " سیگنالهای ترید پرپچوال فیوچرز " رو باز می کنم و هر روز سیگنال خرید و فروش ترید رو قرار میدم
فقط دارم سیستمم رو آماده می کنم و یک تایمی رو میخوام در نظر بگیرم که ثابت باشه و به کارم لطمه نزنه و طوری باشه که همه دوستان بدونن مثلا در فلان ساعت سیگنال منتشر میشه و اون تایم تغییر نکنه
ممنون
6 لایککرده
سیگنال jellyjelly که دیشب گذاشتین خیلی عالی بود بالاخره بعد چندین ماه که دو این بازار بودم اولین بار با سیگنال شما سود گرفتم نمیدونی چقد خوشحال شدم ممنونم ازتون.
اگر این لطفو بکنید و سیگنال بذارید که خیلی عالی میشه خدا ازتون راضی باشه دوست عزیز براتون بهترینها رو ارزو دارم:hibiscus:
2 لایککرده
درود بر شما
نمی دونید چقدر خوشحال شدم وقتی پیامتون رو خوندم. امیدوارم همیشه شاد و تندرست و ثروتمند باشید. متاسفانه این اتاقهای گفتگو رو هنوز خیلی متوجه نمیشم تا چند روز قبل تصور میکردم دنبال کننده های زیادی نداره و مطالب بیننده زیادی نداره ولی پیامهای شما دوستان رو که خوندم مطمعن شدم به کارم و قصد دارم روزانه حداقل یک ساعت از زمان تریدم رو اختصاص بدم به هاب .
تا فردا بخش اصلی برای سیگنالها رو باز خواهم کرد و در اون صفحه فقط سیگنال خواهم نوشت و در اینجا توضیحات و تحلیلهای بازار
ممنونم از پیامی که دادید . خیلی برام ارزشمنده
4 لایککرده
ممنون ازشما خیلی عالی میشه خوشحالم از اشنایی باشما
دوستان عزیز از این پس در این صفحه سیگنالهای اسپات برای خرید ارز برای کسانی که در صرافی داخلی فعالیت می کنن قرار میدم و در صفحه جدید فقط سیگنال پرپچوال فیوچرز قرار خواهم داد
امیدوارم در مجموع بتونم موجب کسب سود باشم و خیلی برام مهمه
فعلا سیستم، سیگنال بخصوصی نشون نداده. البته سیگنالهایی که دو الی سه درصد سود دارند زیادن که فقط مناسب فیوچرز هستن و برای اسپات حداقل 10 درصد سود رو به عنوان سیگنال خرید صادر میکنه و زیر 10 درصد اعلام نمی کنه .
سیگنال خریدی میخوام بدم که گویا ارز جدیدی هست ولی صرافی های زیادی در داخل لیست کردن. سیستم به عنوان سیگنال خرید با موفقیت 70 درصدی این سیگنال رو صادر کرد .
من چون مدت زیادیه با اندیکاتورهام کار می کنم باید سیگنالها رو دنبال کنم و وارد بشم ولی توصیه می کنم برای چند روز فقط سیگنالها رو مشاهده و بررسی کنید.
توصیه می کنم از این سیگنال تنها جهت تست و تمرین استفاده کنید و بعد از چند روز با مشاهده روند بازدهی سیگنالهایی که توسط سیستم من تولید میشن، بتونید نوع سیگنالهایی که بهتره ورود کنید رو پیدا کنید.
سیگنالهایی که توسط اندیکاتور معرفی میشن دارای یک رتبه ای هستن. من رتبه های بالای 55 درصد رو خریداری می کنم ولی بهتره سیگنالهایی با رتبه بالای 80 رو فقط خریداری کنید. هر چه رتبه سیگنال نزدیک به 90 باشه ( چون بالاترین رتبه 90 تعریف شده بر اساس داده های بخصوص ) موفقیتش بیشتره و ریسک کمی با بازدهی بالایی داره .
سیگنال خرید GORK - GORKUSDT
قیمت کنونی 0.03340 دلار
محدوده خرید اول 0.03000 دلار
حجم خرید 5 درصد سرمایه
محدوده خرید دوم 0.02500 دلار
حجم خرید 8 درصد سرمایه
رتبه سیگنال 70
محدوده فروش 0.05700 دلار
حد زیان 0.02400 دلار
سود احتمالی بیش از 70 درصد
مدت نگهداری تا 10 روز
محدوده احتمالی آغاز حرکت 0.03300 دلار
نوع خرید اسپات - خرید از صرافی های داخلی یا خارجی بدون اهرم
1 لایک
من با سیگنال دبروزی یه پوزیشن فیوچرزم باز کردم الان 90 درصد سوده
1 لایک
تارگتش گذاشتم رو 4سنت که خوذثدش بسته بشه مشملی نداره یا الان ببندم
1 لایک
منظورم 90 دلار بود اشتباه گفتم 90 درصد
2 لایککرده
ممنون از لطفتون الهی بهترینها نصیب قلب مهربونتون
2 لایککرده
چقد زیباست ادم بتونه توی این دنیا دلی رو شاد کنه و خیری بکسی برسونه هزار برابرش نصیب خودتون
اسم یا فامیلتون چیه
2 لایککرده
درود عزیز
توصیه می کنم ببندید . در نقطه فعلی مقاومت سنگینی داره و حجم بالایی برای فروش گذاشته میشه.
1 لایک
درود درباره سیگنال خرید gork
محدوده احتمالی آغاز حرکت 0.03030 هست که اشتباه درج شده
هنوز به محدوده خرید اول نرسیده خودم منتظرم زیر 0.03100 بیاد تا یک پله خرید کنم
البته ریسک سیگنال بالا هست و توصیه میکنم فقط بررسی و مشاهده کنید و سیگنالهای حداقل بالای 75 رو وارد بشید
ارز اگر از 0.02500 برنگرده و کندلهای صعودی رو تشکیل نداره ریزش تا 0.01 قطعی هست لذا حد ضرر مهمی داره
مجدد میگم بهتره سیگنالهای قویتر رو وارد بشید
2 لایککرده
دوستان پوزیشنها رو ببیندی . در jellyjelly
الان تارگتهای فروشی که گذاشته بودم بسته شدن و نگهداری بیش از این رو توصیه نمی کنم . نگاه نکردم سیستم سیگنال خروج داده یا نه ولی تارگت فروشم روی 0.04200 بود که بسته شدن
امیدوارم دوستانی که خرید کردن سود 35 الی 50 درصد رو بدست آورده باشن
2 لایککرده
منم بستم برای اولین بار امروز من سود گرفتم 212 دلار سود گرفتم با این سیگنال خدایاشکرت
واقعا ازتون ممنون نمیدونی چقد ذوق کردم😀
1 لایک
با اسپات هم 38 دلار سود گرفتم البته 50 دلار خریده بودم
1 لایک