تحلیلهای روزانه من " به همراه نقاط ورود و خروج "

هرچقد ازتون تشکر کنم کمه خدا براتون خوش بخواد الهی دست به خاک برنی طلا بشه

1 لایک

برای من با 0.0300فعال شد برا فروشش هم اعلام کنید ببندم لطفا

1 لایک

چه عالی،چه خوب،انشالله پربرکت باشه
متاسفانه کوینکس نداشت و من بی‌نصیب موندم
شما از کجا خرید کردین

2 لایک‌کرده

من از توبیت خریدم خیلی سینگالاش عالیه چقد امروز دعاشون کردم بعد کلی ضرر اولین بار امروز از این بازار سود گرفتم

2 لایک‌کرده

ممنون ان شاالله شماهم استفاده کنید و سود ببرید

درود بر شما

فروش رو بزارید روی 0.05850 دلار . چون سیگنالهای نوسانی هستن و ممکنه دقایقی در سقف باشن و دوباره پایینتر بیاد.

البته برای اینکه از پوزیشنتون آسوده خاطر باشید و اغلب بازار در هنگام ساعات خواب ما ایرانی ها چرخش داره، میتونید دو بخش کنید بخشی رو در 0.05500 دلار قرار بدید.

1 لایک

ممنونم عزیز زنده باشید . الهی آمین . شرمنده میکنید.

امیدوارم هر روز شاهد سودها و شادی های شما باشم

1 لایک

درود عزیز

صرافی های معتبر زیادی هستن که در داخل کشور که ارزهای زیادی رو لیست کردن

من نمی خوام تبلیغ جایی رو بکنم چون نه چیزی عایدم میشه و نه درست میدونم. ولی صرافی های داخلی رو نگاه بندازید : اول تعداد لیست ارزهاشون رو نگاه کنید. برای اینکه بدونید لیستشون بلند بالاست یا فقط ارزهای اصلی رو ساپورت می کنن کافیه چند ارز با رتبه بالای 2000 رو جستجو کنید اگر داشتن باهاشون کار کنید

همینطور حتما بخش معاملات تتری داشته باشن وگرنه ترید در اونها بی ارزش هستش

هیچ وقت با ریال ترید نکنید.

3 لایک‌کرده

درود عزیزان

دوستانی که در فیوچرز ترید میکنن . یک پوزیشن عالی هست با ریسک به ریوارد عالی

البته حد زیان رو رعایت کنید . یعنی از زمانی که پوزیشن رو باز کردید حد زیان رو اعمال کنید ولی سود رو باز بزارید

سیگنال فروش اتریوم ETH

محدوده ورود قیمت فعلی 2611 دلار

حد زیان ( بسیار مهم ) : قیمت 2750 دلار

حد سود - باز 2300 دلار

حجم سرمایه با 5 درصد سرمایه و لوریج متوسط

توجه داشته باشید کاری با سیگنال سیستم ندارم چون سیگنال سیستم مشخصه و نمی خوام با اتکا به اندیکاتورها حجم بالا بزنید.

حجم پایین بزنید یه چند صد دلار بگیرید

موفق باشید

2 لایک‌کرده

ممنون از زحماتتون ، بنده همیشه دنبال میکنم تحلیلهاتون رو

1 لایک

برای دوج کوین پیشنهادی دارید؟

1 لایک

دوستان ، بازار در موقعیت بسیار مهمی قرار داره

از طرفی اکثر اندیکاتورها سیگنال فروش صادر می کنن

سیستم اندیکاتوری ما که دو روزه سیگنال خروج داده و همینطور آلارم میده

ولی اگر نگاهی به فیوچرز بندازیم فقط در طی چند دقیقه حجم بالای پوزیشن های فروش روی بیت کوین و اتریوم .

این حجم بالای پوزیشن فروش رو در ریزش قبلی شاهد نبودیم

ممکنه اتفاق دیگه ای بی افته ؟ ممکنه شاهد عبور بیت کوین از 109 هزار دلار و اتریوم از 2700 دلار باشیم. در اینصورت هدف بعدی بیتکوین 150 هست

البته توجه داشته باشید که ممکنه بیتکوین برای دقایقی هم شده بره روی 110000 دلار و اتریوم 2700 دلار و سپس ریزش آغاز بشه

یعنی پول بزرگ این تریدرهای میلیونر رو ببلعه و بعد ریزش کنه

پس بهترین کار اینه :

سیگنال فروش اتریوم : تنها در محدوده قیمتی 2550 دلار پوزیشن فروش باز شود

هدف فروش 2000 دلار

حد زیان نیاز نخواهید داشت ولی بزارید روی 2670 دلار

یعنی کم ریسک ترین یا بی ریسک ترین پوزیشن خواهد بود/ چنانچه الان عقب گرد کنه ریزش بزرگ شروع میشه

پس توصیه میکنم با مشاهده این ریزش تا 90 درصد نقد بمونید و فقط پوزیشن سل باز کنید

موفق باشید

3 لایک‌کرده

درود بر شما . سپاسگذارم از پیام زیباتون

دوج کوین در حال تشکیل تاج هست . این تاج با رسیدن قیمت به 0.2500 کامل میشه البته تا 0.25970 هستش اگر به طور دقیق بخوام بگم .

هدف این تاج کجاست ؟

یک W رو تصور کنید - حالا نکته مهم چیه ؟ اگر الگو به صورت M بود کار راحت بود و میشد گفت شاهد الگویی نزولی قطعی هستیم

ولی الگوی فعلی یک الگوی نزولی قطعی نیست - بر خلافش یک الگوی صعود بزرگ میتونه باشه و دو طرفه هست . در این مواقع تحرکاتی پشت ارز وجود داره که میخواد قیمت رو افزایش بده و با بازار همسو نمی شه .

یعنی چنانچه بتونه از سقف 0.25970 دلار عبور کنه ، شاهد رشد حداقل به میزان همین راهی که اومده خواهد بود یعنی حداقل رشد 100 درصد به صورت شارپی

ولی اگر نتونه بشکنه به قولی باید به پاهای تاجدار نگاه بندازیم یعنی قیمت دقیقا به همین میزان بر می گرده

من خیلی کم دیدم در چنین موقعیتهایی ارز ریزش کنه بلکه از سمت دیگه راهش رو ادامه میده.

الان که نگاه کردم سیستم سیگنال فروش صادر کرده که به نسبت داده های جاری خروجی میده از قبیل حجم . من چون دوج ندارم بررسی نکرده بودم الان دیدم سیگنال فروش زده

ولی شما میتونید یک کاری کنید : اگر در سود هستید قطعا باید بفروشید و نقد بشید و پس از عبور زا 0.26 مجدد واردش بشید و ازش 100 درصد سود بگیرید

یا اینکه میتونید صبر کنید و نگهداری کنید تا زمانیکه بالای 0.2150 دلار قرار داره

تا وقتی بالای این قیمت قرار داره میتونید با اطمینان نگهداری کنید

اگر الگوی دیگه ای بود میگفتم سیگنال خروج صادر شده و خارج بشید ولی این الگو همیشه دو طرفه هست و بیشتر هم رو به رشد هست تا رو به ریزش

2 لایک‌کرده

اگه شکوند احتمال اهداف بالاتر همونطور که گفتید واقعا بالاست !!!

1 لایک

ممنون از شما
من روی ۰.۲۲۸۰۰ نقد شده بودم
میخواستم پوزیشن سل باز کنم

1 لایک

دوست عزیز اگه براتون مقدوره سونیک همون فانتوم سابق رو تحلیل کنید،انشالله همیشه خیر و برکت در زندگیتون جاری باشه

1 لایک

دوجه این شکلیه :

احتمال یه موج صعودی تا 28 هست…احتمال داره از 25 هم ریجکت کنه…کسی خواست وارد شه یا استاپ بزاره یا اهرم پایین برای شورت میگم…

2 لایک‌کرده

ممنونم آقا مهرداد
رو چه قیمتی اوردر بذارم ؟
چک کردم ساعت ۲تا۴ که ما خوابیم اوج میگیره :sweat_smile:
ممنون میشم راهنمایی کنید

1 لایک

درود برشما دوست عزیز یعنی اگه نرسید 2550 پوزیشن باز نکنیم؟؟؟

والا اینو باید دایم تحلیل کنی…
نقطه ایمن شورت ناحیه 28 الی 32 ایناس…

تو ناحیه 18 الی 22 هم احتمالا دنبال لانگ بگرد بر اساس سطح حمایت مقاومت حمایت و ترند لاینها…

میتونی تو ناحیه 22 الی 24 هم در تایم فریم پایین وارد معامله شی که باید با اصول پرایس اکشن اشنا باشی… خود من با وجود اینکه یه مدت نمیخواستم معالمه کنم یکی دوبار تو تایم پایین شورت گیری کردم…

ولی نقط ایمنتر همون سطوح بود که گفتم…
حالا جناب تریدستان باید بیاد نظر بده

2 لایک‌کرده