تبدیل ارز کاردانو

سلام وقت بخیر
قبلا ارز کاردانو رو خریدم انتقال دادم به کیف پول تراست ولت
رو شبکه قدیمی بود(bep2)
بعد یادم نبود که شبکشو تغییر بدم
الان دیگه اصلا برام نمیاره ارز کاردانو رو
موجودیش رو زده 0
چکار کنم درست شه؟ و تبدیلش کنم

1 لایک

سلام مهدي! خوش اومدی به انجمن!

در مورد مشکلی که گفتی، چون کارتونو قبلاً روی شبکه BEP2 فرستادی و حالا دیگه نمی‌بینی، احتمالاً باید از یه روش خاص استفاده کنی تا بتونی کاردانو رو روی شبکه اصلی (شبکه خود کاردانو) پیدا کنی.

کاری که می‌تونی بکنی اینه:

1. چک کن کیف پولت چطور تنظیم شده: اول از همه، مطمئن شو که کیف پول تراست ولتت از شبکه BEP2 پشتیبانی می‌کنه. بعضی وقتا وقتی ارز رو از شبکه‌ای مثل BEP2 به شبکه اصلی کاردانو منتقل می‌کنی، ممکنه نیاز به تغییر تنظیمات داشته باشی.
  2. تبدیل کاردانو از BEP2 به شبکه اصلی: توی اکثر صرافی‌ها یا ابزارهایی مثل “پولکادات” می‌تونی کاردانو رو از شبکه BEP2 به شبکه اصلی منتقل کنی. به این صورت که اول کاردانو رو به صرافی می‌فرستی، اونجا تبدیلش می‌کنی، بعدش می‌ریزش توی کیف پول اصلی کاردانو.
  3. اگه نتونستی حلش کنی: اگر هیچ‌کدوم از این روش‌ها کار نکرد، بهترین کار اینه که با پشتیبانی تراست ولت یا صرافی‌ای که استفاده کردی تماس بگیری. معمولاً اون‌ها می‌تونن کمکت کنن.

مشکل چیز دیگه ای هست !!!

سلام‌تشکر
اصلا تو تداست ولت مقدار کاردانو رو زده 0
نمیشه تبدیلش کرد
چطور باید به پشتیبان‌پیام داد؟

سلام‌
اصلا تو تراست ولت مقدار کاردانو رو زده 0
نمیشه تبدیلش کرد
ولی تو تاریخچه که میرم میزنه که دریافت کردم کارداتو رو قبلا

دوست عزیز شبکه غیر فعال شده چه انتظاری داری اخه ؟!
بعد از چند ماه تازه یادت افتاده!!!
اولین کار اینه که یه کیف پول پیدا کنی که از این شبکه پشتیبانی کنه و بتونی دارایی هاتو ببینی…کیف پول تراست رو تو اینها ریکاوری کن ببین میتونی ادا ها رو ببینی یا نه !!!
Guarda Wallet و MathWallet …
بعد اگ تونستی ببینی باید بری دنبال روشی که بتونی اونو منتقل کنی به زنجیره دیگه …
برای این کار این دوتا ظاهرا هست:

و

ولی برا این انتقال هم نیاز به bnb رو این شبکه داری که باید پیدا کنی!!!
…پس مراحل رو یکی یکی برو شاید جواب داد…

به پشتیبانی تراست ولت هم پیام بده…به پشتیبانی تمامی صرافی های ایرانی هم پیام بده…
اگ به روش بالا نتونی بازیابیش کنی به احتمال زیاد هیچ روش دیگه ای وجود نخواهد داشت و داراییت سوخت شده…