قیمت دوج کوین (DOGE) که در سال جاری میلادی ۱۳۰ برابر شده بود، همزمان با برنامه کمدی اخیری که ایلان ماسک اجرای آن را بهعهده داشت، سقوط سنگینی را تجربه کرد.
نظر من اینه که روی این ارز عجله نکنید برای فروشش یه مقداری داشته باشید و نگه دارید فعلا ولی مقدارش نباید خیلی زیاد باشه شما هم مثل بازی بهش نگاه کنید .
اگه به پولی که دوج خریدید تا ۲ هفته اینده نیاز ندارید…نفروشید…با فروشتون قیمت رو پایین میارید…نگه دارید…دوج ارزی ارزشمندیه…هیجانی رفتار نکنینن…اخه مگه سرمایه گذادی یه روزه هم داریم…صبر کنین…الان بهترین کار سهام …داری… هستش…نه فروختن
ایلان ماسک به بهترین شکل ممکن دوج کوین رو تو این برنامه به همه مخاطباش معرفی کرد…مجری پیاپی از ایلان ماسک می پرسید دوج چیه…ایلان همه از تاربخچه اش گفت تا فناوری بلاک جین و اینکه پول مجازی هستش که ارزشش از دلار کاغدی که (مجری نشونش داد) الان گذاشتی تو جیبت بیشتره…سر اخر مجری همه قبول کرد…و ایلان ماسک فریاد کشید که من دوج فادر یا پدر دوج هستم…اول معرفی خودش هم توو برنامه نمایشی به عنوان کارشناس کریبتو کارنسی دعوتش می کنن و موقع معرفی خودشو دوج فادر معرفی میکنه…صبر کنین نفروشید
تجربه نشون داده که :
بترس از اون سرمایه گذاری که همه مردم هجوم بیارن سمتش
ماشالا همه ی ایران دوج داشتن
ایرانیا تا ارز دیجیتال رو مثل بورس نکن ول نمیکنن