دوج الان در سطح مقاومتی هست و به نطر من در طی سه روز آینده دوباره در مسیر افزایشی میشه
مسخره بازی چیه
خدا لعنتت کند ایلان ماسک ماست غروش
باید حد ضرر باز میکردی
وقتی همچین ارزهایی که ریسکشون بالاس میخری روش مدیریت ریسک نمیکنی همین میشه
اون موقع ک دوج بی ارزش بود خرید و شب قبل برنامش با بالاترین سود فروخت و الانم داره ب ریش هممون میخنده.این آدم اگه ب فکر سود من و شما بود ک خودش پولدارترین آدم دنیا نمیشد
من کلا به ایلان ماسک مشکوک هستم. از نظریه های بلند پروازانه سفر به مریخ تا خودروهای بی راننده. الانم که دوج کوین
ما که نون شو خوردیم حد ضررم رعایت کردیم خود دانید طمع کار نباشید
حالا هی برید با اخبار ترید کنید😉برو اموزش ببین و تجربه کسب کن فقط فقط فقط چارت سهم مهمه
بهش بگید Dog father
اگردقت كني مجري اشاره كرد كه دوچ يك دلاره كه ايلان ماسك تاييد كرد گفت بله يك دلار پول شماست نگران نباشيد دو باره بر ميگرده وبزودي يك دلار ميشه
من هرگز دوج نخریدم وبه خرید آن هم فکر نکردم حتی اگه تمام دنیا بگن تا هزار دلار رشد میکنه .هیچ عاقلی خودش گرفتار شوخی وسرگرمی دیگران نمیکند .ادمین جان لطفا یکبار هم پیام ما را تایید کن.
من به شخصه پولم رفت تو سود میفروشم
مسخرمون کرده مگه؟پول که علف خرس نیست
تنها کار منطقی از دید من که هیچ تخصصی تو این زمینه ندارم، نگه داشتن هست تا این که بخای به ضرر بفروشی. البته بستگی به میزان سرمایه هم داره.
این رو هم در نظر داشته باشیم که از قدیم گفتن هیچ وقت همه تخم مرغ هات رو تو یه سبد نزار.
همچنین یک جایی خوندم که بازر جهانی روزهای شنبه و یکشنبه تعطیل هست
علی ای حال، خود دانید
دوستانشیبا اینو رو کجا خرید کنم
نمیدونمازکدومصرافی
مدیر تایید کن
بهتره بگی نابغه در کلاهبرداری..دنیای تکنولوژی فاسدتر از ماسک به خودش ندیده کافیه زندگی شخصی و تجاری این حیوان رو با زندگی شخصی و تجاری افرادی مث بیل گیتس و استیو جابز مقایسه کنی
در مورد خودتون هم شکست نفسی میفرمایی قربان..نابغه واقعی در واقع شمایی که میگی ارزای دیجیتال فرصت های بزرگتری نسبت به نوسان گیری داره…مردحسابی نوسان گیری درحال حاضر بزرگترین فرصتیه که ارزای دیجیتال در اختیار استفاده کننده هاش میذاره…و کسی که قدرت ایجاد نوسان داره هم قدرتمندترین فرد توی این حوزه هستش و راحت میتونه میلیارد ها یا میلیون ها دلار سود کنه روی این موضوع…ایلان ماسک با یه نوسان میتونه میلیون ها دلار به سرمایش اضاف کنه درحالی که با فروش هر خودروی تسلا بیس هزار دلار هم گیرش نمیاد
اینکه این اتفاق اقتاده درست مثل زمانی بود که تو ایران دلار رو به نزول بود و به شدت نزولی شد و این کار باعث شد که شبانه مردم برن دلار بفروشن که بیشتر از این ضرر نکنن
بعد قبلش رییس بانک مرکزی و مابقی اعلام کردن که دلار برای سرمایه گذاری خوب نیست
دلار اومد پایین مردم با ضرر فروختن بعد مجدد رفت بالا
میخوام بگم دوستان عزیز صبر لازمه همینجوری که صبر کردن دوج رفت بالا الانم صبر کنید تا ببینید چه اتفاقی میافته
چرا ب این قسمت اشاره نکردین ک ایلان گفت دوج از دلار توی دست شماهم واقعی تره؟؟؟واقعا گفت شوخیه همش؟ عجبااا ی چیزایی میگینا.درسته اولش شوخی بوده ولی الان بخاطر حمایت و علاقه ی مردم به اون کاملا واقعیه
دوج راه خودشو پیدا کرده و بزودی یک دلار
نگران نباشین،اگه تا ۷۰ سنت رفته پس حتما تا یه دلار هم میره.بزن زنگو☺