بحث و گفتگو پیرامون «ایلان ماسک در برنامه snl: به من بگویید «دوج‌فادر»؛ سقوط سنگین قیمت دوج کوین»

مثلا تو میتونی مدریت کنی😂

اصلا با خودتون فکرکردین که چندتا شبکه معروف توی usaوجود داره و ماسک برای بحث درباره دوج کوین SLN رو انتخاب کرده .
فکر نمیکنید ماسک داره، یک شوخی رو با شوخی دیگه جدی میکنه.
من قبلا گفتم دوج کوین جایگاه بالا به غیراز رتبه 4در ارز هارو پیدا میکنه (نزولی بودن ارزشش) و طی سال های اینده این قابل تمجید.
کمی به حرفای ماسک و مادرش گوش کنیدوترجمه رو با دقت بخونین ، مادرش میگه روز مادر امیدوارم بهم دوج کوین ندی (با خبر بودن از با ارزش شدن آن و تعارف کردن از هدییه با ارزش)و ماسک می گه اتفاقا دوج کوین میدم (دادن چیز با ارزش به فرد با ارزش زندگی)
البته این فقط یه تحلیل شخصی بود
باسپاس علی احمدی

خدایا چرا آرزوهایم تحقق پیدا نمیکنه:pensive_face::pensive_face:

آره با پول تو پولدار شد دقیقا

باهوش این مردک مثل من و شما نوسان گیری نمیکنه برا دوزارر سود
این یارو خودش نهنگ :spouting_whale: ارز های دیجیتاله

دوستان عزیز کسانی که سرمایه گزاری میکنید روی ارزهای دیجیتال صبر یکی از مهمترین فاکتورهای موفقیتتون هست … چرا اینقد عجله دارید برای فروش تا میاد پایین میفروشید یکم رشد میکنه سریعا میخواید بخرید … الان بهترین وقت خریده … دوج تا ۲۰ هزارتومن میره بالا ولی باید تحمل و صبر داشته باشی برادر و خواهر من … صبر . صبر .صبر

ایلان با اینکه یه تاجر و کارآفرین بزرگه، ولی در دنیای ارزهای دیجیتال، یه جوکر مسخرست. اینکه دوج هیچ پشتوانه و اعتبار نرم افزاری نداره، یه واقعیته. اصلا به امید آینده روی اون سرمایه گذاری نکنید.

چون رفته سراغ شیبا عزیزم.

نوسانش خیلی خفن سود داد بهش

من 98%+بودم.بعد ازین برنامه رسیدم حدود 50%+ ولی هنوز نفروخته ام و فکر میکنم دوباره بر میگرده.
1 دلار هدف کوتاه مدت دوج هستش

با دوج تا یک دلار

اگه بخواد ب این راحتی سیگنال خرید یادفروش بده ک سگش پاره میشه

تا 1.6 دلار میره

سلام خسته نباشید دوستان اینطور که از حرفای اقای ایلان ماسک مشخص است ایلان ماسک ما را به دوراهی رسانده است راه اول دوج کوین تنها برای شوخی ساخته شده وخودش هیچ پولی در دوج کوین نداره وگفته که شاهد ریزش شدید دوج خواهیم بود همونجا که گفته مردم نباید کل پس انداز زندگی خود رادر رمز ارزها نگهداری کنند وراه دوم اینکه همونجا گفته که به طرفداران خود یاد اوری کرد که دوج کوین از ابتدا برای شوخی ساخته شد به کلمه های دوج کوین از ابتدا وساخته شد توجه کنید شاید دیگه قرار نیست برای شوخی باشه وایلان قراره این ارزو حتی بیشتر از بیت کوین هم بالاتر ببره چرا چون انسان همیشه طمع کارتر از همه موجودات جهان است سلامت باشید دوستان

بدبخت میشین بفروشین ده بار گفت شوخیه این دوج و شوتی شوخی رفته بالا ولی احتمال داره جدی جدی بریزه.

مطمئن باشید که دوج مجدداً رشد میکنه و در مواقعی با رشد شاپی مواجه میشه ولی چند روزی زمان میبره مطمئن باشید دوج برای ماسک چیزی جز منفعت نداره و اون با سیاست رو بالا و پایین اومدن قیمت تاثیر میزاره،سند حرفم زمانی میاد که بشنوید ایلان ماسک سرمایش را وارد دوج میکنه،در واقع بعد از اینکه خودش قیمت را به کف رساند:alien::alien:

این کار رو باهامون نکن نهنگ

فک کنم شوخی کردی!!!
با یک بالا پایین کردن ی سرمایه هنگفت رو ۳۰ ۴۰ درصد بالابردن بنظرت سود کوچک؟!

سلام دوست عزیز از کدوم صرافی خرید میکنی

سلام کدوم صرافی بهتره؟