در دنیای پرتلاطم ارزهای دیجیتال، سایت های کلاهبرداری ارز دیجیتال هر روز به دنبال روشهای جدیدتری برای سوءاستفاده از سرمایهگذاران هستند. از پلتفرمهای جعلی معامله تا صرافیهای تقلبی و وبسایتهای فیشینگ، همگی به دنبال فریب کاربران هستند.
با سلام خدمت مردم عزیز. در صورتی که در واتساپ یا تلگرام ویا… شخصی علی الخصوص جنس خانم، به شما درخواست دوستی و یا کمک کرد و سپس پیشنهاد عضو کردن یا دعوت به یک سایت تجارتی یا سرمایه گذاری با سود بالا کرد به شما کرد، مثلا با انجام ۲۵ خرید در هر مرحله کاری در این سایتها و قول کمک کردن به شما را هم داد، مطمئن باشید اولین گام برای از دست دادن دارایی و سرمایه تون را برداشتید. اگه وارد شدید دیگه ادامه ندید. مطمئن باشید سرمایه گذاری برای پایان ۲۵ کار، پرداخت مالیات و احراز هویت برای پایان کار و برداشت اصل پول و سود فیک و صوری نمایش داده شده در سایت کاری، فقط و فقط فریب و کشیدن سرمایه و حتی بدهکار کردن شما به اطرافیان میباشد و راهی برای پس گرفتن اموال از دست رفته ندارید…
سلام
دیروز یه خانومی یه سایتی بهم معرفی کرد طبق گفته شما ۲۵ کار روزانه باید انجام بدم سود هنگفتی هم داره الان سه چهار روزه کار میکنم واریزی هم داشته ادامه بدم یا نه؟
سلام و وقت بخیر
این مطلب رو اینجا مینویسم تا بلکه کمکی به هم وطنان خودم باشه ( مستندات همه این ادعاها به صورت ویدیو و اسکرین شات موجوده )
20 بهمن 1403 عضو صرافی KCEX شدم و همه مراحل ثبت نام رو هم بدرستی وارد کردم و ثبت نامم انجام شد
یکی دوبارهم معامله کردم و واریز و برداشت انجام دادم تا خیالم راحت باشه از اوکی بودن صرافی .
تا اینکه در روز 29 بهمن 1403 مقدار زیادی ارز نات کوین رو از تراست والت به صرافی انتقال دادم .
از تراست والت با موفقیت خارج شد اما به صرافی واریز نشد ( ویدیو اینکه درست انجام دادم هست )
همون روز به پشتیبانی پیام دادم مستندات فرستادم ایمیل زدم
تا جواب دادند که یک اشکالی در پلتفرم ما بوده و باید 47 تتر هزینه بازیابی ارز واریز کنید و بین 30 الی 60 روز منتظر باشید برای بازیابی ( در صورتی که من اصلا خطایی در واریز انجام نداده بودم ) .
خلاصه که امروز ک دارم اینو مینویسم 46 روز گذشته و هربار پیام میدم یک پیام تکراری میدن که به زمان بیشتری نیازه و تا پایان این هفته حل میشه و نمیشه .
خواستم بگم حواستون باشه . من هم ارزش نات کوین هام کم شد هم اصلا ندارمشون .
توی این وضعیت اقتصادی مراقب دارایی هاتون باشید
200 میلیون از من رو روی هوا نگه داشتن .
موفق باشید