بحث و گفتگو پیرامون «سایت های کلاهبرداری ارز دیجیتال؛ لیست جامع و کامل»

سلام
سایت کاپیتان هم کلاهبرداره عزیزان شاید بعضی‌ها به این حرف من باور نداشته باشن ولی من باور دارم درآمد حرام در نهایت از جایی از زندگی شخص کلاهبردار بیرون میاد یا زنش کاسب میشه یا بحه های جلوی چشمش

1 لایک

نه اونطور که فکر می‌کنید نیست

وقتی بانکهای این سرزمین د.ز.د شدند چه انتظاری از صرافی دارید؟

سالها پیش وامی گرفتم که بعد از سه سال دیدم اقساط تموم نمیشه، مراجعه کردم و گفتن داری جریمه میدی، گفتم چرا من سرموعد دادم، گفتن چند ماه پیش متوجه شدیم کارمند بانک در پرونده شما در سیستم بجای شماره حساب بانک، شماره حساب همسرتون رو سیو کردن و پول اونجا ریخته شده و شما جریمه شدی، 10 میلیونی که بازپرداختش 14 میلیون میشد من تا 18 میلیون پرداختم تا نهایتا بعد از چند ماه شکایت و دادگاه و قاضی تونستم تبرعه بشم و بقیه جریمه ها رو نگیرن، از کارمند بانک گرفته تا قاضی همه میگفتن بیت هم بری فایده نداره، سیستم باید طبق قوانین پیش بره،

قانونی که برای خالی کردن جیب مردم و پر کردن جیب اونا نوشته شده.

پس از همون ابتدا با آگاهی به اینکه هر اتفاقی بیوفته احتمال از دست دادن دارایی بالاست و حامی درستی در این مسیر نیست پا به این عرصه بزارید.

امیدوارم هیچ کس چنین چیزی رو تجربه نکنه چون نبودن یک ارگان درست و قانونی بیشتر آدم رو ناراحت میکنه تا از دست دادن مال.

به امید تحقق بهترین آرزوها برای ایرانمان

1 لایک

یک پروژه دیسکورد هم هست که روی مین نت نرفته ولی پیش فروش توکن داره
برای فیلیپینه اما متاسفانه تنها گردانندگانش ایرانین و حدود300 نفر که مشترکین اصلی هستن اسمش zenchain هست که تیمش سابقه بدی داره

صرافی ملی چنج هم بیشتر از شش ماهه که بدون اطلاع رسانی و به بهانه بروزرسانی دارایی کاربرهارو بلوکه کرده.من تازه دادخواست تنظیم کردم.حواستون باشه ملی گلد هم ماله همین شرکته.پشتیبانی هم دیگه ج نمیده.

1 لایک

اگر کسی مثل من درگیره کلاهبرداری ملی چنج شده بگه تا در ارتباط باشیم.گروهی پیگیری کنیم و دادخواست گروهی داشته باشیم زودتر میشه نتیجه گرفت.ملی گلد هم مطمئن باشید به زودی میپیچه به بازی.حواستون باشه لطفا

سلام بنده هم یکبار یک روبات تبلیغ می کردند تو تلگرام که ۱۰۰ دلار واریز کنی ۴۰۰ دلار بهتون بونس میده منم واریز کردم از طریق تراست والت بعد بونس که نداد صد دلار هم رفت پیام دادم پشتیبانی گفت باگ داده و ۵۰ دلار واریز کنم درست میشه منم دیگه واریز نکردم کلی فحشش دادم خلاصه اگه با این مورد رو به رو شدید کلاهبرداری هست تازه در اون کانال کلی ویدیو هم گذاشته بودن که هدیمو دریافت کردم ممنون و … انگار به بقیه هم پول میدن که ویدیو تبلیغی بفرستید بقیه باور کنند.

صرافی رمزینکس کلاه برداری می‌کنه درخرید وفروش ارز لونا کلاسیک

سلام، اگه پلتفرم رمزارز ‘BFCAOT’ و ‘BitX’ ازتون کلاهبرداری کرده یا رمزارزهاتون را فریز کرده و ازتون مالیات خواسته، لطفا اعلام کنید تا با همدیگر شکایت تنظیم کنیم.

سایت موشن ایکس motionX کلاهبردارن. ازشون اکانت گیتهاب کوپایلوت خریدم بعد از 10 روز بهم اکانت کوپایلوت پرو انداختن بعد با کمال پررویی میگن برو شکایت کن. اسناد حرفهام در دسترس میباشد.

باسلام
فردی به نام دکتر سید طاها محمدی با ایجاد کانالی به اسم صندوق سرمایه گذاری هوشمند از مردم بیچاره منجمله من کلاهبرداری کرده و۵۰ روز پیش کانالش را تعطیل کرده مواظب این زالو ی کثیف باشید

1 لایک

سلام کسی میدونه کانال آرتام کلاهبرادری هست یا نه؟

1 لایک

صرافی رمزینکیس هم کلاهبرداری میکنه متاسفانه.
همه چیز تا موقعی که ضرر کنید درست کار میکنه و به محض اینکه سود بالایی کنید، به بهانه خرید در قیمت نامتعارف و چیزای دیگه، ازتون پس میگیرن.

1 لایک

آکادمی آرتام ( محمد کامیار منش ) کلاهبرداره مراقب باشید

معاملات طلای آب شده فرزاگلد ، سارین گلد و ریت گلد همش کلاه‌برداریه

2 لایک‌کرده

ممکنه بپرسم چرا؟ و این که شما چطور فهمیدید؟ من امروز در یک وبینار ایشون شرکت کردم و ظاهرا همه چیز اوکی بود تا این که گفتند دوره و کانال سیگنال دهیشون رو که قیمت 50 میلیون بوده رو به قیمت 4900 ارائه میدن و من شک کردم و چون خیلی به نظر موقعیت سرماگذاری خوبی میومد پیگیر شدم که ببینم معتبر هست یا نه!!

من امروز در یک وبینار از ایشون شرکت کردم و به نظر فرصت خوبی برای سرمایه گذاری میمومد ولی شک دارم و میخام مطمئن بشم که معتبره یا نه! ممکنه راهنمایی کنید؟

ممکنه بپرسم چرا؟ و این که شما چطور فهمیدید؟ من امروز در یک وبینار ایشون شرکت کردم و ظاهرا همه چیز اوکی بود تا این که گفتند دوره و کانال سیگنال دهیشون رو که قیمت 50 میلیون بوده رو به قیمت 4900 ارائه میدن و من شک کردم و چون خیلی به نظر موقعیت سرماگذاری خوبی میومد پیگیر شدم که ببینم معتبر هست یا نه!!!..

آکادمی آرتام تحلیلگر طلا و دلار و به اسم محمد کامیارمنش تو اینستاگرام هم به اسم next cycle کلاهبردارن
مراقب باشید

1 لایک

من پول واریز کردم و هیچ خبری نشد از اونها
دیگه نه پیامی جواب میدن و نه به جایی دستم بنده
لطفا اطلاع رسانی کنید

یک سایت هست به آدرسapp.alibabaallyquick.comکه یکبار برداشت زدم به حسابم آمد الان برای بار دوم باید 60 ماموریت انجام بدم و برای مأموریت آخر باید پول واریز کنم حالا آیا ادامه بدم یا کلاهبرداریه

ارتام تحلیل گر طلا و دلار چیه داستانش
کلاهبرداریه؟؟

2 لایک‌کرده