آرتام فک میکنم کلاهبردارن منم تو وبینارش شرکت کردم بو داره
دوستان سایت فروش اینترنتی سیگار دودیگرام کلاهبرادر بی شرفیه
آکادمی آرتام ( محمد کامیار منش ) کلاهبرداره
متاسفانه من قبلش متوجه نشدم و توی کانالش عضو شدم هر سیگنالی که میداد ضرر زیاد میداد
با صرافی بیت بین مثل اینکه قرارداد داره و پول مردمو بالا میکشن
لطفا بگید آرتام کلاهبرداریه؟
سلام دوستان کسی سابقه عضویت تو پلن گلدبیت آکادمی برادران اسدی رو داره ؟چطوربوده
سلام دوستان *دوره مانی میکر فرشید فرخی *کلاهبرداری حواستون باشه نرید سمتش امروز پولی واریز نکنید
درود دوستان کسی یک دوره خوب که با وقت گذاشت باهاش به درآمد معقول رسید میشناسه ؟
کسی که واقعا اینکاره باشه اگه میشناسید معرفی کنید دمتون گرم
توجه توجهههههه دوستان دوره هوش مصنوعی فرشید فرخی مانی میکر کلاهبرداری هست و حواستون باشه امروز پولی واریز نکنید پولی واریز نکنید
من آکادمی خلیفه شرکت کردم دوره طلای آب شده و قرار بود کانال سیکنال گیری برام بفرستن مبلغ اشتراک دائمی ۹۸۹۰بود که واریز کردم الان ۲۵ روزه که هیچ خبری ازخدماتی که قرار بود الان جوابم نمیدن
مدتی قبل شخصی بنام ارشیا عزیزپور در تلگرام با وعده خرید توکن و سرمایه گذاری ۴۰۰۰ دلار ازم کلاهبرداری کرد. ازش شکایت کردم ولی او ایران نیست . مواظب باشید
سلام دوستان
سایت گلدن هش ماینینگ کسی تابحال ازش استفاده کرده؟ برداشت زده و به آدرس کیف پول شما واریز شده؟
goldenhashmining توی گوگل سرچ کنید سایتش میاره
میخوام بدونم این سایت کلاهبردار هست یا خیر؟
سلام دوستان
سایت گلدن هش ماینینگ کسی تابحال ازش استفاده کرده؟ برداشت زده و به آدرس کیف پول شما واریز شده؟
اسم سایت
goldenhashmining
میخوام بدونم این سایت کلاهبردار هست یا خیر؟
سلام سایت گلدن هش ماینینگ کسی برداشت کرده؟ واریز کرده
و این سایت کلاهبرداره یا خیر ؟
هیچی برام نفرستادن جواب نمیدم شماره که دارم یکی خاموشه یکی جواب نمیده یه لینک برام فرستادم اون موقع که جواب میدادن که شماره میزنی خطا میده سمتش نرید
تازه گیادوباره تبلیغ گسترده تو روبیکا میده من خودم باورم نمیشد کلاهبردار باشن ولی هستن
دوره آرتام خریدم ولی بعدش جواب نمیدن حواستون باشه
اگه شماره ای چیزی ازش دارید که بتونیم پیگری کنیم از جایی
سلام دوره آرتام فقط پول میگیره جواب نمیده حواستون باشه پول ندید
سلام
دوستانی ک دوره و کانال سیگنال آرتام (محمد کامیار منش )رو خریداری کردن میشه نظرشون رو بگن و آیا کلاهبرداری هست یا حقیقت داره
سلام دوستان، آیا کسی دوره یا کانال سیگنال دکتر محمد نجمائی رو خریداری کرده؟ سیگنالهاش خوب و سودده هستند؟ آیا کلاهبرداریه یا واقعاً معتبره؟
سلام دوستان، آیا کسی دوره مگاکلاب علیرضا سلاجقه رو خریداری کرده؟ سیگنالهاش خوب و سودده هستند؟ آیا کلاهبرداریه یا واقعاً معتبره؟