خسته نباشید. یه کانال کار در منزل زده بود بعد منم رفتم احراز هویت تو سایت آبان تتر و اهرم و زریان گلد کردم که هیچ گونه کاری هم نفرستاد.تروخدا جواب بدین یعنی هویت و شماره و همش رو دادم سواستفاده میکنن؟
تو دوران قطع نت که نمیشد صحت ادعای کسی رو بررسی کرد امیر الهامی با کانال signal Ai داخل روبیکا از عدم آگاهی بقیه سواستفاده کرد،سیگنالها و تحلیل هاش تماما کذب و زیان ده هستش
سلام دوستان وقتی آکادمی آرتام گفت که پول واسه اشتراک سیگنال بدین و۱۰۰دلارازطرف صرافی واسه شروع میدن من شک کردم وازپشتیبانیشون چندین بار پرسیدم که اسم صرافیتون چیه که درجواب همش میپیچوندن مراقب باشید
اگه بتونیم تریدروتوبازار فارکس که جهانیه یادبگیریم ویاخرید وفروش ارزدیجیتال روبایک صرافی معتبرایرانی یادبگیریم خیلی به نفعمونه گول این کانال هارونخورید.به امید روزی که همه جوانان کشورثروتمندبشن.
سلام دوستان
درباره آقای دکتر رستمیان که مشاور بازارهای مالی هستش وتو تلگرام وبله کانال داره کسی میدونه که چجور آدمی هستش؟؟
آکادمی امیر الهامی کلاهبردارن.
خیلی متاسفم که اینو میگم گف با شنیدن ویس هاش حس کردم یه آدم وطن دوست هست
اول ۵۰۰ تومان بابت عضویت تو گروه پرداخت کردم که برگشت داده نشد
و اشتباه دومم این بود که اکانت نرم افزار تحلیل ۳۶۰ رو گرفتم که اونم متاسفانه مال همین آدم بود و هیچکدوم فایده نداشت و پولمم برنگشت
سلام فردی به نام سید طاها محمدی داره تو تلگرام کلاهبرداری میکنه اسم کانالها 1سرمایه گذاری هوشمند و نقشه راه کریپتو
این صرافی اوکی اکسچنج واقعا دزد هستند هر بار رمز ارز مردن را از سایت سون خارج می کنند بعد پول مردم را می خورند
لطفا کلاهبردار های اینجوری را معرفی کنید تا مال مردم را بالا نکشند
سلام دوستان کسی از کانال آیدا موسوی اطلاع داره که کلاهبرداره یا خیر؟؟ارزهای دیجیتال جدید معرفی میکنه که نجومی میرن بالا اونم تو یونی سوپ، کسی هست ازش خبر داشته باشه؟؟
بله . ایدا موسوی قبلا با نام آتنا خادم فعالیت میکرد. خودشم ترکیه ساکنه. مواظب باشید بشدت دارن تبلیغش می کنند
بله از بنده و خیلیا دیگه
به این صورت که پول میگیره عضو یه گروهت میکنه و سیگنال میده،، ولی سیگنال هاش فقط برای پلتفرم خاص خودشه و اصلا نمیشه تو سایر پلتفرما با سیگنالاش معامله کرد چون اختلاف داره
مورد بعدیم پلتفرمی که با هزار منت معرفی میکنه اصلا من و شما نمیشه داخلش معامله کنیم، معامله مثلا باز میکنی ۲٠ خط یهو میبینی تو ضرری، حتی موقعی که تو سودیم یهو کلی با ضرر بسته میشه
بله از بنده و خیلیا دیگه
به این صورت که پول میگیره عضو یه گروهت میکنه و سیگنال میده،، ولی سیگنال هاش فقط برای پلتفرم خاص خودشه و اصلا نمیشه تو سایر پلتفرما با سیگنالاش معامله کرد چون اختلاف داره
مورد بعدیم پلتفرمی که با هزار منت معرفی میکنه اصلا من و شما نمیشه داخلش معامله کنیم، معامله مثلا باز میکنی ۲٠ خط یهو میبینی تو ضرری، حتی موقعی که تو سودیم یهو کلی با ضرر بسته میشه
اگه نگران پولتونید خواهش میکنم ثبت نام نکنید، اگه اونقدر سود میده بره پول کارمنداش بده