سوگند حیدریان مدیر کریپتو که تو تلگرام عکس پروفایل محجبه گذاشته تمام پول منو به سرقت برد و کلاهبرداره،لطفا گولشو نخورید
امیر ابهامی کلاهبردار نیست ولی هفتهای یه بار سیگنال میده اونم یکی در میون سود و ضرره
مهدی حق شناس با آدرس کانال cryptomehdi در" بله" و mehdiforex90 تلگرام، کلاهبرداره، به اسم سیگنال طلا و فارکس، پیشنهاد ترید درصدی میده، پولو که گرفت، میگه ضرر شد و کل پول از بین رفت!!
ایا سایت www.crypnba.comکلاهبرداری هست؟
قضیه آرتام چیه؟چیکار کنیم؟
آکادمی خلیفه کلاهبرداره از من پول گرفتن بعد ک فهمیدم کلاهبردارن بدون اینکه هیچ خدماتی بمن بدن و جایی عضوم کنن درخواست کردم پولم رو پس بدن ولی قبول نکردن. تورو به خدا با سادگیتون جیب این آدما رو پر نکنید
آکادمی خلیفه (پژمان مختاری)کلاهبرداره از من پول گرفتن بعد ک فهمیدم کلاهبردارن بدون اینکه هیچ خدماتی بمن بدن و جایی عضوم کنن درخواست کردم پولم رو پس بدن ولی قبول نکردن. تورو به خدا با سادگیتون جیب این آدما رو پر نکنید
سلام ببخشید آکادمی آرتام کلاهبرداری هستش مثلا جریان اسمارت مانی که می خواد به قول خودش برای خیلی ها راه درآمد ۲۰۰ میلیونی در ماه رو بده
آکادمی آرتام کلاه برداری هست
سلام
محمد نجمائی تریدر واقعی
آرتام آکادمی، آرتام آکادمی![]()
![]()
![]()
دیشب واریزی زدم. و به پشتیبانی فرستادم.
ولی پشتیبانی حتی پیام رو باز نکرده.
اگر برای شما هماین اتفاق افتاده.
این شماره منه. ۰۹۱۲۱۲۴۵۵۲۴ ملاکریمی
بیاین همه شکایت کنیم
کیاآکادمی آرتام ثبت نام کردن؟
معتبره یانه؟؟؟
اکادمی محمد نجمائی و فاطمه کشتکار واقعی
پول شماروآرتام به صرافی ناشناس زدن؟
الان برای من سواله اینها دسترسی راحت به اکانت میتونن داشته باشن؟
چقدر تبلیغ میکنن واقعاچجوری میشه اعتمادکرد
شماتونستین پولتون ازتون صرافی برداشت کنید،،؟
سلام آکادمی محمد نجمائی معتبره ؟
نمیشه برداشت زد باید ۲ تا مرحله رو رد کنی که باید پول واریز کنی باز. نه برداشت باز هست نه میتونی معامله کنی
دیروز پشتیبانی ارتام پیام داده مارو برده یه کانال دیگه تا اموزش بده. قرار از اول این بوده که مارو به سیستم sma متصل کنن که مثلان هوش مصنوعی هست و خودش کارارو انجام بده نه این کا اموزش بدن بعد اون ایدی که به من پیام داده بود و میگن برا مجموعه ما نیست
دوستان امیر الهامی کلاهبرداره تمام ادعاهاش که سیگنال هوش مصنوعیه و سود ده و کلا دروغه و با درصد بالایی سیگنالا تو ضرر میرن و شانسین،تورو خدا گول نخورین
امیر الهامی و تیمش شیاد و کلاهبردارن