فیوچر خیلی ضعیف عمل کردم اسپات خیلی خوب بود مخصوصا زیکش
محمد عزیزم ، اصلِ کارت باید بر پایه اسپات باشه و از سودِ اسپاتت در فیوچرز قمار کنی ، باهات تعارف ندارم ، اسپات تجارتِ ولی فیوچرز قماره
حرفت رو باید با طلا نوشت کاملا درسته
محمد فقط حق داری یک سوم سودِ اسپاتت را در فیوچرز قرار بدهی ، مخصوصاً صرافی ایرانی که معامله فیوچرزش وضوح نداره ، دو سوم سودت را دوباره برگردون به اسپات تا سرمایه اَت افزایش پیدا کنه
محمد جان اسپات هم فقط و فقط پنجاه ارزِ برتر که قیمتِ حدودِ یک دلار دارند ، زیکش خیلی جذابه ولی داره در اوج پرواز میکنه و وای بحال کسانی که سنگین روش پول گذاشتن ، من نمیگم بالا نمیره ، چون داره پرواز میکنه و میتونه اوجِ بیشتری بگیره ولی وای به روزی که بشینه زمین ،
ارزهایی را انتخاب کن که آکادمیک و دانش بنیان و کاربردی باشن و شبکه اختصاصی خودشون داشته باشن، مثل کاردانو و آوالانچ و لینک و غیره ، فقط حواست باشه پلکانی ورود کنی و قبلِ ورود تحلیلهای رحیم و راهنمایی مهرداد را بگیری ، الآن کاردانو مشکوک به ریزش است و با ورود به موقع میشه ازش سودِ خوب گرفت و آوالانچ هم همینطور ، لینک هم خوبه ، سویی sui هم فکر کننم خوبه ، از رحیم سوال کن تا جواب نگرفتی هیچ کاری نکن
چشم سامان جان فدایی داری
درود عمر عزیز
چون صرافی های ایرانی خیلی در حد سود و حد ضرر عملکرد جالبی ندارن من ارزهارو در بازه های هفتگی و روزانه برای خرید اسپات بیشتر تحلیل میکنم که دوستان در میان مدت و دراز مدت دید داشته باشن و خرید انجام بدن.
برای ارزهایی که نقدینگی بالاتر دارن مثل بیتکوین و اتریوم اونها بازه های 4 ساعته تحلیل میذارم اگر ورود دادن وارد بشید.
اما یک چیزی رو میخواستم ازتون خواهش کنم، من یکم هیجان سودهای بزرگ و ناگهانی رو از کلام شما دریافت کردم و این به منزله هشدار برای من هست، مدیریت احساسات در معامله و طمع نکردن رو فراموش نکنید.
چون به همین سودهای 1000 درصدی با اهرم های بالا، برعکسش هم خیلی راحت تر میتونه رخ بده و سرمایه شمارو یک شبه صفر کنه.
خلاصه مراقب باشید
ما اینجا همراه شما هستیم با چشم آپولو، چشمتون نسبت به بازار و سرمایه گذاری بازتر بشه
لطف بینهایت شما به بنده هست سامان عزیزم
و اینکه پروفایل جدیدت هم خیلی باحاله، یکم جنگی و مشتی تر شده
سلام اکادمی چشم اپالوی عزیز،بنظرم خیلی نکته سنج و اصولی و علمیه تحلیلهاتون،براتون بهترین ارزوهارو دارم،اگه امکانش هست رو سولان یه تحلیل علمی و اکادامیک مثل همیشه بهم بدین
دقت کردم،تو تایپم اشتباه بود،منظورم سولانا،solهستش
درود محمد عزیزم
سامان جان همونطور که فرمودی باید حرفش رو طلا گرفت، گفتم الان که این موضوع هست من هم خدمتت مطلبی رو عرض کنم و واقعا اگر بگم 100 ها میلیون این مطلب ارزش داره، اغراق نکردم.
همه مایی که معامله انجام میدیم، باید در یک چارچوبی باشه به نام پلن مکتوب معاملاتی. این پلن، یک نقشه راه هست برای 3 زمان
قبل وارد شدن به پوزیشن: اینکه چه تاییدیه هایی رو برای ورود باید بگیریم، چند درصد سرمایه و چه اهرمی وارد بشیم،آیا حال و هوا و هیجانات ما طوری هست که یک تصمیم منطقی بگیریم و از روی طمع ، FOMO FUD وارد معامله نشیم، ریسک به ریوارد چقدر باشه وموارد این چنینی شخصی سازی شده
مثلا من برای خودم یک چک لیست روانشناسی هم قرار دادم که به جز تاییدیه های تکنیکال، از نظر روانشناسی خودم رو بررسی کنم که این معامله از روی طمع نباشه
هنگام باز بودن پوزیشن: تصمیمات ناگهانی که ممکنه بگیریم، اینکه اجازه جابجایی حد ضرر یا حد سود رو داریم، یا اینکه مثلا اگر خبر فاندامنتال بیاد اجازه داریم ببندیم، اینکه فقط باید به حد ضرر سود اولیه پایبند باشیم، اینکه چارت رو چک کنیم حین باز بودن و موارد این چنینی
بسته شدن پوزیشن: کارهایی که بعد از خوردن حد سود یا حد ضرر انجام میدیم، مثلا حد سود اول چند درصد ببندیم. اگر حد ضرر خورد اون روز بازم حق معامله داریم اینکه تا فردا یا حتی پس فردا باید صبر کنیم؟ اینکه سریع ژورنال پر بشه علت سود یا ضرر ذکر بشه و …
مثلا الان تو سناریو شما من و سامان داریم پلن مکتوب شمارو بعد پوزیشن اجرا میکنیم که به دنبال انتقام از بازار و پس گرفتن سود نباشید.
اگر بتونید همچی چهارچوبی رو تهیه کنید،یا یک لیست سوال برای خودتون درست کنید قبل هر معامله و فقط طبق همین پلن عمل کنید و همه معاملات رو وارد ژورنال کنید، متوجه میشید دوتا دفتر برای خودتون ساختید که عملا و رسما بهترین اساتیدی هستند که میتونستید پیدا کنید.
امیدوارم پر سود و پر برکت باشید
ارادتمند
تشکر از وقتی که گذاشتی داخل بازار سود هست ضرر هم هست اینو کاملا قبول دارم
اگر لطف کنین ارزهای خوب روپیشناد بدین در نقطه خوب برای خرید عالی میشه بازم تشکر میکنم
بالای خط آبی اگر تثبیت بده ورود با اهرم کمتر از 5
حد ضرر ریسکی 1.34 هست 4 درصد
حد ضرر سیف 1.26هست 6.5 درصد اسپات
تارگت 1 و 2 خطوط سبز هست
تاییدیه های دیگه که برای باز شدن پوزیشن نیاز هست دامیننس تتر هست که خط روند صعودیش رو شکسته و نشون میده یکم نقدینگی داره میاد تو بازار ولی کندلهاش بعد شکست خیلی قوی ظاهر نشدن و خیلی بازه کوتاهی بوده
اما و اما چی باعث میشه من به این پوزیشن بگم خیلی ریسک بالا و های ریسک
نکته اول چون تایم فریم 4 ساعته داریم تحلیل میکنیم پس حد ضرر و حد سود باید خیلی کوچیک باشه و نکته دوم این عکسی هست که پایین براتون میذارم
خود ریپل نسبت به بیتکوین در روند نزولی هست و یک بالای کوچیک زده اما مجدد داره ریزش میکنه، یعنی کسایی که ریپل داشتن، دارن ریپل رو میفروشن و تبدیل به بیت میکنن و بخاطر همین نقدینگی داره بیشتر ازش خارج میشه و باعث میشه تاییدیه سوم که نسبت ارز به بیت هست رو نگیریم و پوزیشن رو باز نکنیم
اگر ملاحظه کنید هم دامیننس بیت داره سبز میزنه
دمت گرم رفتم زیر نظر میگیرم
ممنونم محمد جان
لطف داری
بله حتما
سولانا جزو مورد علاقه های خودم هست
این چارتش نسبت به بیتکوین هست، الان خریدش ارزنده نیست
ورود ریسکی و زودهنگاه، یک باکس جدید بالای مقاومت فعلی بشکنه و درست کنه، شکست این باکس و تاییدیه در چارت تتریش ورود ریسکی اسپات
ورود کم ریسکش 0.002 رو بشکنه اونجا خرید بزنی با بررسی چارت تتریش
خود چارت تتریش هم برات میذارم
ورود زود هنگام بالای 95 ببنده با حجم خیلی خوب در تایم دیلی،
ورود سیف بالای 105 ببنده در تایم فریم هفتگی.
تاییدیه اصلی رو هم از خود چارت سولانا نسبت به بیتکوین باید بگیری حداقل با این دوتا میشه خرید زد و بقیه مواردی که عرض کردم.
بله حتما
دارم مانیتور میکنم بازار رو ،یک لیست کامل تهیه میکنم
یکی از ارزهایی که داخل واچ لیست قرار دادم ترون هست که هم چارت تتریش هم چارتش نسبت به بیتکوین آماده انفجاره و خیلی شرایط خاصی داره
ولی هنوز ورود نداده، TRX USDT, TRXBTC رو در بازه هفتگی بررسی کنید میبینید جفتشون پشت یک مقاومت گیر افتادن و خیلی شرایط خوبی برای ورود اسپات دارن، با استراتژی خودتون هم نگاه کنید حتما.
الن نگاه میکنم اما نگاه شما تا من زمین تا اسمونه
اگه الن خوبه یک مقدار بخرم نظرت چیه
قشنگی و جالبی دنیای اقتصاد همین هست که نظرات همیشه باهم تفاوت داره ولی نهایت خرد جمعی هست که قیمت رو بالا یا پایین میبره