سلام خدمت مهندس طراز گرامی و دوستان، جناب مهندس این سوال رو در گفت و گوی دیگری هم مطرح کردم؛
با توجه به رفتار زیکش، آیا اصلاح قیمت در سطوح پایین خواهیم داشت یا روند صعودی مستقیم تا 755 و تارگت 1000 ادامهدار خواهدبود؟
متاسفانه تحلیل تکنیکال روی زیکش خیلی ریسکی و صفر و صدی شده، و اگر اشتباه نکنم نسبت به قبل با حجمهای خیلی کمتری چنین قیمتهایی رو ازش عبور کرده.
ممنون میشم نظرتون رو به اشتراک بگذارید و راهنمایی فرمایید.
متوجه شدم مرسی از شما
۱۴۰تتر کلا بقیه ارز هست
درود بر شما محسن عزیز
تحلیل APE
ببینید اون کندلی که من مشخص کردم نشون از فشار فروش میده بهمون
چون شدو بسیار بلندی زده که قدرت فروشنده هارو نسبت به خریدارها نشون داده، اما خریدارها جا نزدن و در تایم فریم روزانه میبینیم که همچنان کف بالاتر داریم میزنیم
برای خریدش دوتا سناریو نزدیک داریم
یک: بالای 0.184 تثبیت روزانه بگیرید با سیو سود0.243. (ریسک بالاتر)
دو: بالای 0.243 تثبیت روزانه بگیرید با تارگت 0.38( ریسک متوسط)
چرا ریسک هردو بالا محسوب میشه؟ چون ما در موج HWC (High Wave Cycle) که در تایم فریم هفنگی و ماهیانه میتونیم ببینیم، روند کلی این ارز نزولی محسوب میشه و هردوتا سناریو خلاف روند هست
در نتیجه حتما مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک انجام بدید
درود مجدد محسن جان
ببینید من تجربمو از دکس تریدینگ و معامله میم کوین ها عرض میکنم، وقتی یک میم کوین اون هایپ و توجه اولیه رو از دست میده و مثل این ارز ریزش میکنه، خرید و هولدش منطقی نیست و حتی تحلیل هم نداره. میم کوین به توجه زنده اس
وقتی دوباره توییتر پر بشه ازش، اون موقع میتونیم بریم سمتش و این نوساناتی هم که میده فقط بخاطر معاملات فیوچرز هست کسی خرید سنگین انجام نمیده و گزینه ارزنده ای نیست تا اینکه موجی در سوشال مدیا براش شروع بشه. اون موقع بهش ورود میزنیم یک 100 200 درصد سود میگیریم و میایم بیرون.
درود خانم افضلی
گالا خط روند آبیش رو برامون شکسته و الان درگیره با مقاومت روزانه سبز رنگ
بعضیا با شکست خط روند خرید میزنن، شما هم میتونید اینجا بخرید ولی حد ضررتون 20 درصد میشه و حجم سرمایه اینجا کمتر چون تنها تاییدیه میشه شکست خط روند. پس الان ورود میده
تاییدیه دوم اینه که روزانه بالای خط سبز تثبیت بده، اینجا دوتا تاییدیه داریم اما حد ضررمون بزرگتره
شما بسته به ریسک پذیری میتونید با هرکدوم این سناریو ها بررسی کنید ولی بدون حد ضرر به هیچ عنوان وارد نشید چون هیچ تحلیلی 100 درصدی نیست.
ارادتمند
سلام این تارگت ها که پایین تر از محدوده فعلی هست، بیتکوین فعلا داره برامون سقف و کف بالاتر میزنه و تارگت هاش با وضعیت فعلی 85 و 90 هست
هنوز سناریو نزولی در تایم فریم روزانه و هفتگی بهمون نداده از نظر تکنیکالی، مگه اینکه نهنگ ها برامون برنامه خاصی آماده کرده باشن برای تارگت های پایین تر
میتونیم الان وارد شیم؟
درود خانم لیلا
ورودتون خوب بوده شکست مقاومت بنفش روزانه خرید زدید، روند روزانه اش صعودی بوده
تو محدوده خط سفید یک سیو سود بکنید مقاومت ماهیانه اس
520 و 580 هم میتونید سیو سود های بعدی قرار بدید
حد ضررشم میتونه 10-15 درصد بذارید بسته به مدیریت سرمایه ای که انجام دادید
سلام و درود
نظرتون در مورد لایت کوین و تون کوین چیه
دقیقا، من اوایلی که این تاپیک رو زدم عرض کردم خدمت دوستان که نمیرسم همه ارزهارو خودم چک کنم
و اینکه اینجا 100 نفریم با سلایق و دیدگاه های متفاوت ارزهای متفاوتی رو درخواست میدن و اینجوری میتونیم ازش واچ لیست درست کنیم
این یکی رو ببین مهرداد VVV هم خیلی شرایط مشابهی داره بهش
برای اینم آلرت گذاشتم UB فورا دوتا تارگتو زد اصلا مهلت نداد ، پیدا هم نکردم کدوم تاپیک بود که ازش تشکر کنم ![]()
درود امید عزیز
تحلیل تون کوین اینجاست
خیلی لطف کردین
متشکرم
دنبال سلشم بنظرتون از تارگت دومتون برای ورود خوبه؟
درود خدمت شما دوست محترم و عزیزم
من یک تاپیک جداگونه برای زیکش باز کرده بودم کامل تحلیل کردم، مومنتومش ضعیف شده بود برای همینم چندین بار گفتم که اگر طبق تحلیل خواستید بالای 392 ورود بزنید حتما حجم رو کم کنید
آپدیت تحلیلش رو گذاشتم اینجا، در ناحیه فعلی سیو سود کاملا منطقی هست
ولی چارت بیتکوینش هم پامپ خیلی جذابی کرده وفعلا شرایط رو براش صعودی میبینم طبق چارت، ولی ورود و خرید بهش بنظرم خیلی دیره.
واقعیتش امید جان من خلاف روند هیچوقت تحلیل نمیکنم، الانم تون کوین خیلی هایپ جذابی روشه برای همین شورت خیلی ریسک بالایی داره. از دوستانی که ری اکشن تحلیل میکنن میتونید راهنمایی بگیرید، فعلا درسته که طبق تحلیل برامون تثبیت داد و خرید زدیم اما بقیه پامپش بخاطر خبر فاندامنتالی هست که خب بر تکنیکال غلبه میکنه، تا وقتی این هایپ هست میره بالا تون کوین بنظرم.
یک مقداری برای ورود کم ریسک دیر شده، ولی اگر الان قصد ورود دارید حتما با این مدیریت سرمایه که عرض کردم وارد بشید.
بزرگوار الان چه ارزی رو پیشنهاد خرید میدید
لطفا ارزهایی که معرفی کردید یه بار دیگه بگید
درود شاهین جان
الان واقعیت اکثریت ارزهای واچ لیستمون ورود دادن و خرید باید میزدید همراهمون
دوستان ایراد گرفتن که چرا سبک ما توامان با صبر کردنه، اما خب این صبر نتایج خیلی درخشان و مستندی همینجا داخل همین تاپیک داده
همراهمون باشید ارزهای جدید تحلیل کنیم معرفی کنیم باهم ورود میکنیم
بسیار مفید و عالی، ممنونم از وقتی که گذاشتید.