کلاب ۱٪ آپولو- تحلیل های آکادمیک

درود

عرض ادب جناب مهندس و سپاس بابت فعالیت رایگان شما و کمک به امثال ما

من تازه با کلاب و شما آشنا شدم و باعث افتخاره

چنتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

شما اموزش کلی هم‌ دارین چون من تازه وارد هستم و متاسفانه بر مبنای سیگنالهای یکسری خیلی ضرر کردم و تمایل به اموزش دارم

مورد بعد شما کانال یا گروه سیگنال هم‌دارید

و مهمترین مورد حجم پیغامهای اینجا خیلی زیاد هست و خیلی سعی کردم بیشترش رو بخونم ولی از همین دیروز تا الان که چک میکردم خیلی از تحلیل هاتون پامپ شدن و در لابلای پیغامها گم شدن و فرصت ورودشان رد شده

ممنون میشم بفرمایید در حال حاضر چه چیزهایی رو میشه خرید کرد چه اسپات چه اهرم

و‌همچنین اگرم کانالی زده بشه که فقط تحلیل هاتوم در اون باشه و صحبت دوستان فقط در صورت تمایل دیده بشه خیلی بهتره چون در بین این حدود 1700 پیام پیدا کردن تحلیل که زمانش نگذشته باشه خیلی سخته

اگرم دوباره بخوایم سوال کنیم که مزاحمت برای وقت شما هست :folded_hands:t5::folded_hands:t5::rose:

3 لایک‌کرده

خیلی ازشماممنونم باتحلیل شماسرنخ چندتاارزگرفتم خدایاشکرسودخوبی ازشون کرفتم همه بااهرم زدم ولی نهایت پنج خیلی ممنونم ازشما

1 لایک

درود دوست من باعث افتخاره

ما فعالیت سیگنال نداریم به هیچ عنوان

در خدمتتون هستم

درود دوست من امیدوارم که پر سود باشه براتون و اینکه حتما حتما مدیریت سرمایه رعایت کنید

افتخار منه که با شما آشنا شدم

جناب آرین متاسفانه پیدا نکردم کجارو فرمودید

بله سیگنال رو تو قوانین گروهتون خوندم ولی همین تحلیل های جنابالی که خیلی دقیق هم هستن اگر در یک کلابی مجزا قرار بگیرن که راحت پیدا کنیم خیلی خوبه

الان بین پیغامها گم میشن و متاسفانه اکثر تحلیل هاتون تارگت زدن یا نقطه ورودشون رد شده

1 لایک

ممنونم هوش مصنوعی!
چه شاخص های اقتصادی این شکلی میتونی بهمون معرفی کنی که کاربردی باشن و کمتر ازشون شنیده باشیم؟
چه برای کریپتو چه برای اقتصاد کلان!

1 لایک

به جای شاخص‌های تکراری مثل CPI یا نرخ بهره که همه می‌دونن، بریم سراغ چند تا شاخص عجیب‌تر اما به‌شدت «سیگنال‌ده» که برای تحلیل حرفه‌ای به دردت می‌خورن:

• شاخص «کارتن‌های خالی» (Cardboard Box Index):
    تولیدات صنعتی و مصرف در دنیا با کارتن بسته‌بندی می‌شن. اگه تقاضا برای کارتن بره بالا، یعنی تولید داره زیاد میشه و اقتصاد داره راه میفته. یه ابزار فوق‌العاده برای سنجش «دمای واقعی» تولید قبل از انتشار داده‌های رسمی.

• نرخ همبستگی بیت‌کوین با DXY (شاخص دلار):
    این رو همه می‌بینن، اما برو سراغ «همبستگی معکوس». وقتی این همبستگی (correlation) توی تایم‌فریم هفتگی بهم بخوره (مثلاً وقتی دلار میریزه، بیت‌کوین هم نریزه و رنج بزنه)، سیگنالِ قدرت نهفته‌ی خریدارهاست. نهنگ‌ها دارن جمع می‌کنن.

• شاخص «ترس و طمعِ سرچ گوگل» (Google Trends Sentiment):
    حرفه‌ای‌ها به جای نمودار قیمت، حجم سرچ کلمات «How to buy crypto» یا «Sell bitcoin» رو توی گوگل ترندز رصد می‌کنن. وقتی سرچِ «خرید» به کفِ تاریخی می‌رسه و بعدش یهو سبز میشه، یعنی «پولِ جدید» داره وارد بازار میشه.

• نرخ تامین مالی (Funding Rate) در صرافی‌ها:
    اگه تو بازار فیوچرز، فاندینگ ریت برای مدت طولانی «مثبتِ عجیب» بمونه، یعنی همه دارن با اهرمِ بالا لانگ (Long) می‌گیرن. این معمولاً قبل از یه «لیکوئید شدنِ جمعی» (دامپ سریع برای پاکسازی) اتفاق میفته. خلافِ جهتِ جوِ عمومیِ بازار معامله کن.

نکته آخر: اینا جادویی نیستن؛ باید با پرایس‌اکشن ترکیب بشن. یادت باشه که توی این بازار، تکنیکالِ خالص بدونِ در نظر گرفتنِ فاند و قدرتِ پول (Flow of funds)، فقط بازیِ احتمالاته.

حواست باشه، اینا تحلیل‌های من برای دیدِ وسیع‌تره و پیشنهاد مالی (NFA) نیست. مدیریت سرمایه، پادشاهِ بازاره.

2 لایک‌کرده

درود دوست من خدمتتون ویس ارسال کردم در تلگرام

درود استاد عزیزم

لطفا اگه امکانش بود به ارز HBAR یه نگاهی بندارین دستتون دردنکنه :heart::heart::heart::heart::heart:

1 لایک

خب از اولی که خیلی خوشم نیومد، دومی سومی و چهارمی رو چطور بهش دسترسی پیدا کنیم؟

ببین مهندس، این شاخص‌ها دسترسی‌شون متفاوته، چون همه‌شون توی یه دکمه‌ نیستن:

• شاخص کارتن خالی (CBI): این رو به صورت یک چارت آماده توی تردینگ‌ویو نمی‌تونی پیدا کنی. باید گزارش‌های مالی شرکت‌های بزرگ بسته‌بندی (مثل International Paper یا WestRock) رو چک کنی. اینا فصلی داده میدن؛ یعنی باید دیدِ «کلان‌نگر» داشته باشی نه «تریدِ دقایقی».
  • گوگل ترندز (Google Trends): خیلی ساده‌ست؛ برو تو سایت trends.google.com. کلمه کلیدی‌ت رو بزن (مثلاً “Buy Bitcoin”)، بازه زمانی رو بذار روی ۶ ماه یا ۱ سال، لوکیشن رو هم بذار روی Worldwide. قشنگ می‌فهمی کی مردم دوباره فومو (FOMO) گرفتن.
  • فاندینگ ریت (Funding Rate): اینو خودِ صرافی‌ها میدن، ولی برای اینکه نخوای تک‌تک چک کنی، سایت‌هایی مثل Coinglass یا The Block بهترین دیتایِ لایو و تاریخی رو میدن. هم فاندینگ ریت رو دارن، هم اوپن اینترست (Open Interest) که دوتاشون با هم، نبضِ بازار فیوچرز رو بهت میدن.

خلاصه اینکه: CBI برای استراتژی بلندمدته، اون دوتای دیگه برای شکارِ موج‌های هیجانیِ کوتاه‌مدت.

مدیریت سرمایه فراموش نشه، اینا فقط ابزارِ دیدنِ بهترِ پشتِ پرده‌ان.

درود فرشید جان
برات ویس فرستادم متاسفانه هنوز لودینگه نمیدونم چرا
عرض به خدمتت که این ارز برای فیوچرز کلا شرایطش خیلی جذابه
چارت بیتکوینش داخل یک مثلث نزولی داره فشرده میشه
ولی اینجا اگر تثبیت بده بالای خط بنفش، تارگت های قرمز رو میتونیم براش متصور بشیم

1 لایک

ممنون استاد عزیـــز :heart: :1st_place_medal:

مهندس خوبی ورود پول به بیت کوین بالا نبوده ولی عجیبه تا ۸۲رفته علتش چیه

1 لایک

مهندس نظرتون در مورد الگو wبیت چیه

جناب چرا sei حرکت نمیکنه همه آلت کوین ها تکون خوردن به جز اس ای آی

ببین واقعیتش اینترنت من دسترسی ندارم که دقیق دیتای آنچین رو برات پیدا کنم وگرنه میدونم علتشو از کجا پیدا کنیم از کریپتو کوانت یا گلس ناد،
اگر دقت کنی کندلهای روزانه ای که زده شدو بلندی از بالا دارن، نشون از قدرت خریدار ها و کاهش مومنتوم صعودی داره بهمون میده، و انتظار اینکه شدو کنه برگرده تو کانال بنظرم بالاست.

1 لایک

وقتتون بخیر

میشه لطفا ارز زیکش رو تحلیل کنید

1 لایک

زیر مویینگ 200 روزانه هم هست

1 لایک

بهات موافقم مهندس جان جریان پول بالایی وارد گرپبتو نشده از این طرف فشار فروش بالا رفته این بالا اومدن بیت کاملا مشکوک هست یادمه روی ۱۲۵ هم همه چی گل بلبل بود هی خبر مثبت و تارگت ۲۰۰میمود یهویی با کله ریخت فرصت نداد کسی پولشو خارج کنه

2 لایک‌کرده