عرض ادب جناب مهندس و سپاس بابت فعالیت رایگان شما و کمک به امثال ما
من تازه با کلاب و شما آشنا شدم و باعث افتخاره
چنتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
شما اموزش کلی هم دارین چون من تازه وارد هستم و متاسفانه بر مبنای سیگنالهای یکسری خیلی ضرر کردم و تمایل به اموزش دارم
مورد بعد شما کانال یا گروه سیگنال همدارید
و مهمترین مورد حجم پیغامهای اینجا خیلی زیاد هست و خیلی سعی کردم بیشترش رو بخونم ولی از همین دیروز تا الان که چک میکردم خیلی از تحلیل هاتون پامپ شدن و در لابلای پیغامها گم شدن و فرصت ورودشان رد شده
ممنون میشم بفرمایید در حال حاضر چه چیزهایی رو میشه خرید کرد چه اسپات چه اهرم
وهمچنین اگرم کانالی زده بشه که فقط تحلیل هاتوم در اون باشه و صحبت دوستان فقط در صورت تمایل دیده بشه خیلی بهتره چون در بین این حدود 1700 پیام پیدا کردن تحلیل که زمانش نگذشته باشه خیلی سخته
اگرم دوباره بخوایم سوال کنیم که مزاحمت برای وقت شما هست
به جای شاخصهای تکراری مثل CPI یا نرخ بهره که همه میدونن، بریم سراغ چند تا شاخص عجیبتر اما بهشدت «سیگنالده» که برای تحلیل حرفهای به دردت میخورن:
شاخص «کارتنهای خالی» (Cardboard Box Index):
تولیدات صنعتی و مصرف در دنیا با کارتن بستهبندی میشن. اگه تقاضا برای کارتن بره بالا، یعنی تولید داره زیاد میشه و اقتصاد داره راه میفته. یه ابزار فوقالعاده برای سنجش «دمای واقعی» تولید قبل از انتشار دادههای رسمی.
نرخ همبستگی بیتکوین با DXY (شاخص دلار):
این رو همه میبینن، اما برو سراغ «همبستگی معکوس». وقتی این همبستگی (correlation) توی تایمفریم هفتگی بهم بخوره (مثلاً وقتی دلار میریزه، بیتکوین هم نریزه و رنج بزنه)، سیگنالِ قدرت نهفتهی خریدارهاست. نهنگها دارن جمع میکنن.
شاخص «ترس و طمعِ سرچ گوگل» (Google Trends Sentiment):
حرفهایها به جای نمودار قیمت، حجم سرچ کلمات «How to buy crypto» یا «Sell bitcoin» رو توی گوگل ترندز رصد میکنن. وقتی سرچِ «خرید» به کفِ تاریخی میرسه و بعدش یهو سبز میشه، یعنی «پولِ جدید» داره وارد بازار میشه.
نرخ تامین مالی (Funding Rate) در صرافیها:
اگه تو بازار فیوچرز، فاندینگ ریت برای مدت طولانی «مثبتِ عجیب» بمونه، یعنی همه دارن با اهرمِ بالا لانگ (Long) میگیرن. این معمولاً قبل از یه «لیکوئید شدنِ جمعی» (دامپ سریع برای پاکسازی) اتفاق میفته. خلافِ جهتِ جوِ عمومیِ بازار معامله کن.
نکته آخر: اینا جادویی نیستن؛ باید با پرایساکشن ترکیب بشن. یادت باشه که توی این بازار، تکنیکالِ خالص بدونِ در نظر گرفتنِ فاند و قدرتِ پول (Flow of funds)، فقط بازیِ احتمالاته.
حواست باشه، اینا تحلیلهای من برای دیدِ وسیعتره و پیشنهاد مالی (NFA) نیست. مدیریت سرمایه، پادشاهِ بازاره.
ببین مهندس، این شاخصها دسترسیشون متفاوته، چون همهشون توی یه دکمه نیستن:
شاخص کارتن خالی (CBI): این رو به صورت یک چارت آماده توی تردینگویو نمیتونی پیدا کنی. باید گزارشهای مالی شرکتهای بزرگ بستهبندی (مثل International Paper یا WestRock) رو چک کنی. اینا فصلی داده میدن؛ یعنی باید دیدِ «کلاننگر» داشته باشی نه «تریدِ دقایقی».
گوگل ترندز (Google Trends): خیلی سادهست؛ برو تو سایت trends.google.com. کلمه کلیدیت رو بزن (مثلاً “Buy Bitcoin”)، بازه زمانی رو بذار روی ۶ ماه یا ۱ سال، لوکیشن رو هم بذار روی Worldwide. قشنگ میفهمی کی مردم دوباره فومو (FOMO) گرفتن.
فاندینگ ریت (Funding Rate): اینو خودِ صرافیها میدن، ولی برای اینکه نخوای تکتک چک کنی، سایتهایی مثل Coinglass یا The Block بهترین دیتایِ لایو و تاریخی رو میدن. هم فاندینگ ریت رو دارن، هم اوپن اینترست (Open Interest) که دوتاشون با هم، نبضِ بازار فیوچرز رو بهت میدن.
خلاصه اینکه: CBI برای استراتژی بلندمدته، اون دوتای دیگه برای شکارِ موجهای هیجانیِ کوتاهمدت.
درود فرشید جان
برات ویس فرستادم متاسفانه هنوز لودینگه نمیدونم چرا
عرض به خدمتت که این ارز برای فیوچرز کلا شرایطش خیلی جذابه
چارت بیتکوینش داخل یک مثلث نزولی داره فشرده میشه
ولی اینجا اگر تثبیت بده بالای خط بنفش، تارگت های قرمز رو میتونیم براش متصور بشیم
ببین واقعیتش اینترنت من دسترسی ندارم که دقیق دیتای آنچین رو برات پیدا کنم وگرنه میدونم علتشو از کجا پیدا کنیم از کریپتو کوانت یا گلس ناد،
اگر دقت کنی کندلهای روزانه ای که زده شدو بلندی از بالا دارن، نشون از قدرت خریدار ها و کاهش مومنتوم صعودی داره بهمون میده، و انتظار اینکه شدو کنه برگرده تو کانال بنظرم بالاست.
بهات موافقم مهندس جان جریان پول بالایی وارد گرپبتو نشده از این طرف فشار فروش بالا رفته این بالا اومدن بیت کاملا مشکوک هست یادمه روی ۱۲۵ هم همه چی گل بلبل بود هی خبر مثبت و تارگت ۲۰۰میمود یهویی با کله ریخت فرصت نداد کسی پولشو خارج کنه