درود سرکار خانم
تحلیل کاملش اینجا هست خدمت شما
نتیجه واچ لیست، تثبیت 4 ساعته، 2.78 درصد اسپات با اهرم 10 27 درصد
اگر پیشواز قبل شکست میرفتید هم 5.46 درصد سود، با اهرم 10 54 درصد
متاسفانه عکس بارگزاری نمیشه برای VVV
این خوشتیپ هم تا اینجا 10 درصد از ظهر
اگر از خط بنفش میگرفتید هم 20 درصد
من خیلی علاقه ای به گذاشتن نتیجه تحلیل ها نداشتم ، چون هرکسی برای خودشه سود و ضررش و تهش چیزی که برای من ارزش داره همین حس خوب و احترامی هست که از همه دوستان اینجا دریافت میکنم.
چون کاری که اینجا میکنیم دلی هست و امیدوارم مفید باشه، ولی خب اخیرا چند موردی پیش اومد یک سری مکالمه ها رد و بدل شد گفتم از نتایج تحلیل ها هم بذاریم که انگیزه بگیرید آموزش دیدن رو پیگیر تر بشید داخل هاب با امید بیشتری ادامه بدید و بدونید که فرصتهای درآمدزایی این بازار بی نهایت و بی شمارن.
سلام میشه لطف کنید یه تحلیلی از تنسور داشته باشید
سلام
روند تون کوین رو چجوری پیشبینی میکنید
سلام. شرمنده من دستم خورد به پرچم. معذرت![]()
درود به اساتید عزیز هاب
خصوصا کاربلدهای نمودار دار![]()
درود دوست من،در یک تاپیک دیگه الان یکی از دوستان براشون نوشتم:
متاسفانه تصویر لود نمیشه که خدمتتون تحلیل کنم، چارتش نسبت به بیتکوین TAOBTC
در حال حاضر صعودی شده در تایم روزانه و تاییدیه میده
چارت خودش به تتر TAOUSDT
الان درگیره با مقاومت 317، بالای این خط تثبیت بده میشه ورود زد.
سلام احمد جان
تون کوین الان تابع تکنیکال نیست رشدش بخاطر اخبار مثبتی هست که مالک تلگرام و The Open network اخیرا قرار داد، تا وقتی که رسانه هارو پر کرده این روند صعودیش ادامه داره، بعد که آروم بشه باز تحلیل پذیر میشه. زور خبر و فاندامنتال از چارت و تکنیکال بیشتره.
مرسی که پاسخگو بودید![]()
از نقطه ورود اول تون کوین اگر با تثبیت روزانه ورود میگرفتید الان 45 درصد تقریبا در سود بودید، دوستانی که فعال هستن میتونن لطفا پستی که تحلیلش رو گذاشته بودم ریپلای بزنن یا لینکش رو بفرستن برام؟
مهندس عزیز سلام ببخشید یه تحلیل از بیت کوین میخوام من روی 82 شورت گرفتم اما احساس میکنم داره میره بالا چون مبتدی هستم لطفا کمکم کنید متشکرم
سلام چشم اپولو عزیز میشه یه محبتی بکنید و اتریوم رو در کوتاه مدت برامون تحلیل داشته باشید یک دنیا ممنون از لطف شما
درود خدمت گروه آپولو عزیز .
یه سوال داشتم خدمتتون آیا مونرو مثل زیکش میره بالا یا نه و اینکه رو قیمت ۱۲تتر میشه ورود داشت به ارز vvv و lab لب تا کجا قراره بره بالا؟؟!!
یه سوال دیگه هم اینکه کاسپا kas صعود داره یا نه ![]()
ممنونم از همه دوستان .
اینجا آموزش نیست اما مهندس تحلیل اینجا قرار میدهند و همچنین اگر دنبال تحلیل تخصصی و مرتب هفتگی بیتکوین هستید میتوانید از تاپیک
بیت کوین - گزارش و تحلیل هفتگی
استفاده کنید اما فقط بیتکوین هست، ارزهای متفرقه را میشود در همین کلاب یا جاهای دیگر دنبال کرد.
درود و روز بخیر جناب مهندس
امیدوارم که حالتون خوب باشه
من چند روزی حضور مستمر نداشتم داخل هاب
و متاسفانه من تحلیل شما رو برای زیکش ندیدم ، یا اگر هم دیدم، ذهنم متمرکز نبوده که بتونه ازش استفاده کنه
اقای مهرداد هم گفتن توی تاپیک شما تحلیل زیکش رو گذاشته بودن
که متاسفانه اونم ندیدم
به حرف دوستان عزیز که همه یکصدا میگفتن که میاد پایین، دادم و رفت و جا موندم![]()
حالا مشکلی نیست ، ارز بعدی به امید خدا جبران میکنه
فقط الان یک سوال دارم ،محبت کنید بفرمایید مونرو یک اصلاح میده یا اینکه میره بالا مستقیم مثل زیکش،چون چند روزی هست که زیر ۴۰۰ رو ندیده
سپاس از وقتی که میگذارین
سلام ارز rave رو تحلیل کنید
خیلی ممنونم فرشید جان
سلام بیزحمت ترز اسپارکرو تحلیل کنید