نگاه آنتولوژیکال به هوش مصنوعی...👁و تحلیل های تکنیکال 📈

بازم خدا را شکر یه چیزی خرید زدید که برگشتش صد در صدِ ، فقط صبر کنید خودش جبران میکنه ، میتونید بگید روی چه قیمتی خرید زدید چارتشو ببینم

ببخشید حواسم نبود ، سلام و سلامتی ، اونقدر خوشحال شدم گفتید تتر گلد خرید زدید ، حتی ریزشش هم ناراحتم نکرد خانم لیلا گرامی

سید و‍‌ﷲ میترسم ازش سواستفاده کنی.میدونی که ذات انسان قدرت طلبه.پول زیاد فساد میاره…:rofl::rofl::rofl:

1 لایک

متوسط خریدمون روی ۸۵۰ میلیونه

طلا گرمی ۲۰ تومن خریدیم

انس جهانی ۴۶۰۰ بود

1 لایک

اخه به اون خانوم گفتی رد کن تتر هاتو.

متوسط خریدمون ۸۵۰ میلیون

انس جهانی ۴۶۰۰ بود

گرم طلا۲۰ تومن بود خریدم

1 لایک

برای من طلا

با تتر فرق داره

سید انواع چارتارو واست زدم دیگه.پیاما قاطی شده بود.واقعا نفهمیدی…!!!

1 لایک

صبر کنید لیلا خانم گرامی بر میگرده ، مخصوصاً اینکه دلار هم در بلند مدت روندِ صعودی داره و ضریب قیمتِ دلار به تومن هم به خریدتون اضافه میشه، یعنی حتی اگر قیمت دلاری طلا موقتی افت کنه چون دلار داره میره بالا جبران میکنه ، تتر گلد را هیچوقت ازش پشیمون نمیشید ، مهرداد هم میپرسم ببینم نظرش چیه چون سلطان مهرداد هستش و من کارمندشم

1 لایک

خب محمد جان سوال بانو با سوال شما یکیه به نظرت.!!؟؟مجدد سوالتو بخون…

1 لایک

مهرداد من به لیلا خانم گرامی عرض کردم تتر گلد را نگهدار برمیگرده مخصوصاً اینکه قیمت دلار هم داره میره بالا ، نظرت چیه

ممنونم

می خواستم در مورد موضوعی باهاتون مشورت کنم

1 لایک

بفرمائید حتی ندونم هم مهرداد واقعاً استاد هستش و ازش درخواست خواهم کرد ، فقط خدا کنه رووو سیاه نشم لیلا خانم گرامی چون واقعاً دوستِ ارزشمندی هستید

1 لایک

سید قیمت دلارو تو کد ۸ سر خطی زدم.برو ببین

1 لایک

مهرداد لطفاً بیا کداک ، برای لیلا خانم جواب بگیرم ، ممنونت میشم

1 لایک

خیلی از لطفتون ممنونم

همیشه سربلند و و در اوج آرامش باشید

و شما برای بنده

خانم لیلا برمیگرده ولی باید صبر کنید و صبور باشید ، من از مهرداد خواهش کردم و بهم گفت دلار ریزش خواهد داشت ، ولی در بلند مدت هم دلار و هم طلا برمیگرده ، باید صبر کنید ، طلا و دلار مثلِ ارز آریا نیست و فقط صبر کنید

2 لایک‌کرده

بلند مدت منظورتون چه مدتیه؟

1 لایک

بلند مدت برمیگرده بالا ، این نوسانِ کوتاه مدتِ ، مهرداد هم گفت ریزش داره ، صبر کنید سلما خانم ریزش کوتاه مدت داشت خرید کنید ولی بلند مدت برمیگرده

پیش پاتون اومدر یه مانور سود داد رفت…

1 لایک