بازم خدا را شکر یه چیزی خرید زدید که برگشتش صد در صدِ ، فقط صبر کنید خودش جبران میکنه ، میتونید بگید روی چه قیمتی خرید زدید چارتشو ببینم
ببخشید حواسم نبود ، سلام و سلامتی ، اونقدر خوشحال شدم گفتید تتر گلد خرید زدید ، حتی ریزشش هم ناراحتم نکرد خانم لیلا گرامی
سید وﷲ میترسم ازش سواستفاده کنی.میدونی که ذات انسان قدرت طلبه.پول زیاد فساد میاره…![]()
![]()
![]()
متوسط خریدمون روی ۸۵۰ میلیونه
طلا گرمی ۲۰ تومن خریدیم
انس جهانی ۴۶۰۰ بود
اخه به اون خانوم گفتی رد کن تتر هاتو.
متوسط خریدمون ۸۵۰ میلیون
انس جهانی ۴۶۰۰ بود
گرم طلا۲۰ تومن بود خریدم
برای من طلا
با تتر فرق داره
سید انواع چارتارو واست زدم دیگه.پیاما قاطی شده بود.واقعا نفهمیدی…!!!
صبر کنید لیلا خانم گرامی بر میگرده ، مخصوصاً اینکه دلار هم در بلند مدت روندِ صعودی داره و ضریب قیمتِ دلار به تومن هم به خریدتون اضافه میشه، یعنی حتی اگر قیمت دلاری طلا موقتی افت کنه چون دلار داره میره بالا جبران میکنه ، تتر گلد را هیچوقت ازش پشیمون نمیشید ، مهرداد هم میپرسم ببینم نظرش چیه چون سلطان مهرداد هستش و من کارمندشم
خب محمد جان سوال بانو با سوال شما یکیه به نظرت.!!؟؟مجدد سوالتو بخون…
مهرداد من به لیلا خانم گرامی عرض کردم تتر گلد را نگهدار برمیگرده مخصوصاً اینکه قیمت دلار هم داره میره بالا ، نظرت چیه
ممنونم
می خواستم در مورد موضوعی باهاتون مشورت کنم
بفرمائید حتی ندونم هم مهرداد واقعاً استاد هستش و ازش درخواست خواهم کرد ، فقط خدا کنه رووو سیاه نشم لیلا خانم گرامی چون واقعاً دوستِ ارزشمندی هستید
سید قیمت دلارو تو کد ۸ سر خطی زدم.برو ببین
مهرداد لطفاً بیا کداک ، برای لیلا خانم جواب بگیرم ، ممنونت میشم
خیلی از لطفتون ممنونم
همیشه سربلند و و در اوج آرامش باشید
و شما برای بنده
خانم لیلا برمیگرده ولی باید صبر کنید و صبور باشید ، من از مهرداد خواهش کردم و بهم گفت دلار ریزش خواهد داشت ، ولی در بلند مدت هم دلار و هم طلا برمیگرده ، باید صبر کنید ، طلا و دلار مثلِ ارز آریا نیست و فقط صبر کنید
بلند مدت منظورتون چه مدتیه؟
بلند مدت برمیگرده بالا ، این نوسانِ کوتاه مدتِ ، مهرداد هم گفت ریزش داره ، صبر کنید سلما خانم ریزش کوتاه مدت داشت خرید کنید ولی بلند مدت برمیگرده
پیش پاتون اومدر یه مانور سود داد رفت…