نظرسنجی: انتخاب شما کدوم یکی از این ارزهاست؟

سلام! اگر بخواین همین الان یه ارزی رو بخرین، کدوم رو میگرین؟ چرا اون رو انتخاب کردین؟ یادتون نره که حداقل ۱ ارز و حداکثر ۳ ارز رو می‌تونین انتخاب کنین.

• سولانا
  • اتریوم
  • فانتوم
  • دوج کوین
  • بیت کوین
  • تتر
  • شیبا
  • استلار
  • ریپل
  • هیچکدوم! ارزهای دیگه
0 رای دهندگان
1 لایک

هیچ کدام چون رشد زیادی داشتن،نهایت سودی که بتونن بدن صد در صد هست که تو کریپتو با توجه به ریسکش واقعا کمه
ارزهایی که داخل سبدت هست رو معرفی نکن به کسی

چی خوبه پس، چی پیشنهاد میدی شما که بخریم

پس چیکار کنیم؟ ارز اسکم معرفی کنیم مثل شما؟ :thinking:

نه ارزهایی معرفی کن و بنداز به هموطنات به خاطر دوزار سود خودت البته فقط اونایی که تو سبدت هست چون بقیه اسکم هستن:rofl::rofl:

رو ارزایی که اینجا گذاشتم و مارکت کپ چند میلیارد دلاری دارن مگه من و هزار نفر دیگه تاثیری میتونیم بذاریم :joy: خیلی خوب هستی شما
بعد میای یه توکنی معرفی میکنی که حجم معاملش اندازه پول تو جیبی یه بچه مدرسه‌ایه؟!
مشخصه که کی دنبال اسکم کردنه

آهان مارکت کپ چند میلیاردی،اونوقت چند درصد میخوان سود بدن اینا؟اینا دیگه رشد خودشونو کردن و دیگه زیاد نمیتونن رشد کنن،هولدر چند سال باید صبر کنه واسه نهایت پنجاه یا صد درصد سود؟خوب پشکل بخره که مطمعن تره

۳۵۰ درصد رشد کرده طی یک ماه.
به امید یک شبه پولدار کردن قرار نیست مردم تو دام اسکمرها بیفتن و جیبشون خالی بشه.
حرف منم نیست. حرف کسایی هستش که سال‌ها تو بازار بودن و بالا پایینش رو دیدن.

سخن آخر اینکه

اونوقت چند درصد میخوان سود بدن اینا؟

اگر جایی این رو از کسی شنیدین، فرار کنین! چون داره رویای یک شبه پولدار شدن رو بهتون میفروشه.

1 لایک

من هنوز فعالیتی نداشتم

الحق باید استلار رو دور ریخت
تا همینجاشم زیادی بالاس

اخه اونایی که میگن مارکت کپ به من ثابت شد هیچ ربطی به مارکت کپ نداره وبیت کوین تا الان سودده ترین با بیشترین مارکت کپ بوده تو ریزش 1 درصد میریزه بقیه 10 درصد میریزن صد در صد امنیتشم بیشتر پس به این نتیجه رسید ارز فقط 50 تا ارز اول بازار اونم تازه 10 تا اول بهتر بازدهی داشتن

1 لایک

بادرود بنظرم افرادی که ریسک پذیر تر هستند میتونن یه سبد از چند ارز مختلف را داشته باشند والبته اگه نمیخوان ریسک زیادی بکنن حرف شما منطقی هست

1 لایک

اینکه می‌فرمایید بیت ریسک کمتری داره و تو ریزش ها خیلی کم می ریزه درست گفتید اما برعکسش هم هست وقتی بیت دو درصد مثبت میشه بقیه ده درصد
تو یکماه اخیر بیت ده درصد رشد کرده ریپل و خیلی
ارزهای دیگه سه برابر شده

2 لایک‌کرده

حس می کنم الان کاردانو هنوز رشدش رو نکرده ، البته نظر شخصیه

1 لایک

دقیقا بیت از 16 اومد تا 100 بعد تازه ریپل الان رشد کرده اول بیت اومد بالا هیچ کدوم مثل بیت با چند تا دیگه مثل سولانا بازدهی ندادن

1 لایک