روند و سیگنال برای سونیک

آقای موحد یکی از سایتهای خبری تحلیلی خارجی هم تقریبا همین نظر را دارد و چند ساعت پیش تحلیلش را برای اسپات ارائه داد، البته ناگفته نماند که من در خرید و فروش تقریباً ۵۰درصد از نظراتشان استفاده میکنم.
از پیش بینی که کرده اسکرین شات گرفتم فقط نمی‌تونم در اینجا ارسال کنم.

1 لایک

خیلی قشنگ گل فرمایش کردی
بنده هم در صفحه ی سونیک گفتم کف کمتر از 0.375 نخواهد بود

1 لایک

نوشته تحلیل کس دیگر است، که اشاره شد.:thinking:

2 لایک‌کرده

اقای موحد احتمال میدین که باکاهش امروز قیمت تورم امریکا سونیک بتونه خودشو بالا بکشه؟

2 لایک‌کرده

صفحه اصلی هر ارزی پیام ثبت نمیشه کسانی

گرامی، ‌سونیک در واکنش تا قیمت 0.455 که بالا آمد.
اما باید منتظر اعلام نرخ بهره بانکی آمریکا بود، اگر کاهش یابد، و خبر منفی نداشته باشیم، قیمتها افزایشی میشود، فکر کنم در 28 اسفند اعلام کنند.

سونیک از خط نزولی اولیه خارج شده و برای خارج شدن از خط نزولی دوم باید تا ۴۹.۵ سنت یا بالاتر . برخودد کنه ؟
به نظر شما اجازه سیو سود میده یا مستقیم میره تا ۵۵.۹۴ سنت

ساعت 16:15
ساده اش اینکه یک اصلاح داریم

در 4 ساعته ، اندیکاتور mfi اشباع خرید را نشان میدهد،
ولی rsi , نزدیک اشباع است.

فعلا اینو داریم :

2 لایک‌کرده

مهرداد ، نمی آیی با مسلم و روحی و … با هم یکجا باشیم.

اساتید گرامی، در 2 ساعته و 4 ساعته الگوی « فنجان و دسته» شاید بزند، فنجان کامل شده، دارد دسته میسازد، کف دسته بالاتر از کف فنجان(0.41 دلار)، به احتمال زیاد بسته شود. پس احتمال زیاد پایینتر از 0.44 نیاید.بین 0.505 تا 0.44 کف دسته میتواند باشد.

3 لایک‌کرده

سلام آقا مهرداد خوبی شبتبخیر خسته نباشید داداش نظر راجب بیت بهم میگی تایم ۴ ساعت تا ۲۴ ساعت

1 لایک

ممنون دمتگرم رفیق :person_raising_hand:t2:

دوستان گرامی،

لطفاً توجه داشته باشید که استفاده از تصاویر پروفایل حاوی اطلاعات تماس، از جمله آی‌دی کانال‌های تلگرامی و ارسال آنها، برخلاف قوانین و مقررات هاب است.

1 لایک