"تریدرها در شک و تردید، من در یقین و تحلیل "

جناب حمیدی امکان اینکه بتونم حضورا خدمت شما برسم هست بابت همکاری داخل این اپیکیشن
اگر امکان داره بنده راهنمایی کنید ممنون میشم

1 لایک

در مورد اثر دانینگ کروگر تحقیق کنید

1 لایک

رحیم جان

از لطف و حمایت شما نسبت به این اپلیکیشن سپاسگزارم. خوشحالیم که محتوای ارائه‌شده برای شما مفید بوده است. :pray:

در خصوص همکاری، ارتباطات و هماهنگی‌های لازم از طریق راه‌های ارتباطی رسمی انجام می‌شود. در همین راستا، با شما در ارتباط خواهیم بود تا جزئیات بیشتری را بررسی کنیم.

از همراهی و مشارکت شما در این مسیر قدردانی می‌کنیم. :sunny:

1 لایک

خوب پس باید یواش یواش بارو ببندیم

1 لایک

سلام…به دلیل ساختاری ک این انجمن داره اگ تعداد پستها زیاد بشه به مرور کسی نگاهشون نمیکنه و مخاطبت کم میشه…
دو تا کار کن :

1. تو پست جدیدی ک میزنی فقط از دیگران تحلیل ارزی که میخوان رو بخواه و بعد به ازای هر ارزی یه پست جدید ایجاد کن و تحلیل رو اونجا بزار و اون نفر رو تو اون تگ کن خودش می بینه … اگ کس جدید هم همون ارز رو تحلیل بخواد همون پست مربوط به اون ارز رو ادامه می دی … این جور ساختارمند میشه الان همه چی تو همه چیه و خیلی سخته پیدا کردن یه مطلب بدرد بخور بین بیش از 1000 نوشته !!!
  2. ساختار ریپلای یه جوری هست ک اگ دقیقا تو مورد اشاره نکنی متوجه بحث نمیشی… مثلا یکی از ریپل پرسیده تو ریپلای کنی فقط بگی مثلا 2 دلار چون می افته تو ته نوشته ها برای دیگران معلوم نیست منظورت از 2 دلار چیه !!! تو تمامی ریپلای ها یا اشاره کن در چه موردی حرف میزنی یا به شکل نقل و قول جواب بده…
3 لایک‌کرده

الان مشخصه چه تعدادکاربر یکتا تو هاب پست دادن ؟! یا چه تعداد کاربر یکتایی ک عضو ان پستها رو می بینن؟
به صورت کلی برا خود هاب میگم… چون فک کنم زیاد روش مانور ندادین یا شاید کسی ندونه اصلا اینجا هم هست…اینو تو بخش کامنتهای سایت مادر، وقتی میگم بیان اینجا سوال بپرسن اصلا تو باغ نیستن!!!

2 لایک‌کرده

درود مهرداد جان
از توجه و نکات ارزشمند شما سپاسگزارم. :pray:

در خصوص آمار کاربران در هاب، داده‌های لازم در اختیار ما قرار دارد و به‌صورت مداوم مورد بررسی و تحلیل قرار می‌گیرد. این ارزیابی‌ها در راستای بهینه‌سازی و توسعه‌ی تعامل کاربران انجام شده و در سیاست‌های کلی هاب لحاظ می‌شود.

همچنین، آگاهی کاربران نسبت به هاب و هدایت آن‌ها به این فضا برای ما اهمیت بالایی دارد. تاکنون اقداماتی در این زمینه انجام شده و این فرآیند به‌طور مداوم در حال بهینه‌سازی است. با توجه به اینکه هاب به‌تازگی در دسترس عموم قرار گرفته، تمرکز ما بر تثبیت، بهبود و افزایش تعامل کاربران است. بازخوردهای ارزشمندی مانند نظر شما نیز در این مسیر مدنظر قرار می‌گیرد.

در صورت داشتن پیشنهادات تکمیلی، مشتاق شنیدن نظرات ارزشمند شما هستم. :heart:

1 لایک

درود
مدیر گرامی، شما بهتره ترتیب چیدن ارسالهارا از بالا به پایین برحسب تاریخ کنید یا تنظیمش در بالای صفحه باشد.

1 لایک

دوست عزیز قطعا میدونم که شما میدونید بیشتر به شکل یه تشر بود… من چند سال پیش هم تو کامنتها زیاد بخش مدیریت رو خطاب قرار میدادم!!! مثلا همین بخش تحلیل یا گزارش دهی به جای فیلتر انسانی کامنتها نمیدونم به دلیل نظراتی بود که تو کامنتها میدادم یا برنامه توسعه ای خود سایت و مجموعه ارز دیجیتال بود… چون هر جا فعالیتی داشتم خودم رو در نظر نمیگرفتم و هدف اون مجموعه برای من مهم تر بود و همیشه هر نظری بود میدادم…
یه کار مهم که انجام بدین بخش ریپلای ها هست نقل و قول کردن پیامی که ریپلای میشه به صورت خود کار انجام بدین که ادم سر در گم نشه دارن درباره چی حرف میزنن اگ بحث تو در تو شدن و مشکل اسکرول دارید میتونید پیغامی که ریپلای شده جمع کنید ولی به حالت همون نقل و قول چسبیده به ریپلای…
برای هدایت کردن کاربرا از بخش کامنتها به اینجا، مختصر در مورد هاب بنویسید "مثلا امکان جدید سایت دیجیتال انتشار پیام و عکس بلادرنگ و تحلیل گفتگوی دوستانه چت روم!!! " یه چیزی شبیه این و این کامنت رو به یه مدت زمانی محدود هم که شده پین کنید به عنوان بالاترین کامنت اینجور هدایتشون کنید به این ور…
علاوه براین شما یه بانک اطلاعاتی عظیم دارید از افراد علایق و سلایق مشترک و شماره تلفن یا ادرسهای ایمیل اونها ، از این بانک اطلاعاتی استفاده کنید…
الان این بخش فیلترینگ پیامها تو سایت مادر ظاهرا به صورت کامل منتقل نشده به خود کاربرا و بخش گزارش دادن و کماکان دیر پیامها منتشر میشه !!! به کاربرتون اعتماد کنید…و ازادی رو ازش نگیرید بزارید خود جامعه اعضا رو کنترل کن !!!
خلاصه هر چی تعامل بیشتر باشه و دو طرفه باشه این از حالت یه سایت خارج و تبدیل به یه جامعه میشه و بعدها میتونید به عنوان پاداش نظر دهی و شراکت ، کوین داخلی بدین!!! الان ایجاد توکن ک از اب خوردنم راحت تره …به عنوان پاداش به کاربر امتیاز بدین اما نه امتیاز معمولی توکن مخصوص ارز دیجیتال!!!

1 لایک

جناب حمیدی بزگوار من داخل ارز دیجیتال به دوستان خیلی پیشنهاد میدم بیان داخل هاب ولی متاسفانه
اطمینان ندارند امکان داره دسترسی یا تاییده برای پیام های بنده بزنید که بیان داخل هاب افراد تازه کار فکر میکنن هاب با ارز دیجیتال فرق داره و فضایی دیگه است
اگر شما لطف کنید یه مهره اعتماد به بنده بدهید دوستان از ارز دیجیتال دعوت کنم بیان داخل این برنامه
یا زحمت این کار همکاران محترمتون انجام بدهند
اینجوری از این فضا استقبال بیشتری میشود
باز هر کاری که شما دستور بدهید بنده انجام بدهم

2 لایک‌کرده

جناب حمیدی زیاد وقت شما رو نمیگیرم
ولی پشتیبانی اگر این امکان گذاشتن عکس داخل ارز دیجیتال به بنده میگفت باز اعتماد بیشتر میشود برای جذب افراد داخل گروه

من هر کاری کردم نتونستم این جوری عکس بذارم داخل هاب
اقا مهرداد هم واقعا یکی از دوستان خوب بنده در هاب هست نکات خوبی گفتند
انشالله این موارد باعث جذب بیشتر افراد داخل هاب باشد

شرمنده عکس بذارم داخل اپیکیشن ارز دبجیتال جایی که دوستان با هم در ارتباط هستند

ساعت 17 ، خبری در راه است ، خُرم آن کس که از آن آگاه است:face_with_hand_over_mouth::grin:

سلام مهرداد عزیز امیدوارم که خوب باشی، نیما هستم از تیم محصول ارزدیجیتال.

خیلی خوشحالم که چنین بستری شکل گرفته و مسیر دوطرفه‌ای برای بهبود محصولات و امکانات ارزدیجیتال تونستیم شکل بدیم. مواردی که مطرح کردی برای خود تیم ما دغدغه بوده همیشه و سعی داشتیم که تا حد توان و امکان‌مون به اون‌ها رسیدگی کنیم. این کار رو اخیرا با راه‌اندازی هاب و در ادامه با انتقال محتوای ارسالی از سمت جامعه کاربرانمون به این بستر، قرار هست تسهیل کنیم و بتونیم ارتباط بهتر و موثرتری بین تیم ارزدیجیتال و کاربرانش که نسبت به هر چیز دیگری همیشه اولویت داشتن، شکل بدیم. قطعا تا به الان این موضوع خالی از ایراد نبوده.

چشم‌انداز ما این هست که بتونیم یک جامعه کاربری سالم و پویا در ایران برای کریپتو و این صنعت شکل بدیم که این موضوع با همراهی شما دوستان عزیز و با مدیریت خود کاربران شدنی هست و کمک شما در این مسیر بسیار ارزشمنده.

بخش پیشنهاد و انتقاد هم برای این موضوع وجود داره و به صورت مرتب توسط تیم ارزدیجیتال خونده و جواب داده میشه.

1 لایک

سلام رحیم جان، از طریق پشتیبانی اپلیکیشن هم قبلا این موضوع خدمتتون اعلام شده بود.
در نسخه فعلی ما محدودیت‌ها و باگ‌هایی داریم که امکان آپلود عکس رو نمیده.

تو نسخه سوم اپلیکیشن که به زودی منتشر میشه، به صورت گسترده هاب ارزدیجیتال در اپلیکیشن ادغام خواهد شد و این موضوع رفع میشه.

1 لایک

پیشنهاد می‌کنم که برای پیش‌برد بهتر موضوعات مرتبط با محصولات ارزدیجیتال، هر پیشنهاد و انتقادی که نسبت به وبسایت یا اپلیکیشن یا سایر محصولات وجود داره، حتما موضوع رو در این بخش‌ها ایجاد کنید که بتونیم سریعتر و بهتر در موردشون گفتگو کنیم.

1 لایک

ممنون اقا نیما این برنامه خیلی عالیه دوستان خوب جذب این گروه ما شودند بازدید زیادی داشت ولی باز نصبت به این بازدید میلیونی سوال اینجاست چرا داخل گروه پیام نداشتند

1 لایک

شرمنده به اسم کوچیک گفتم
کلمه نسبت اشتباه تایپ شد

1 لایک

سلامت باشی رحیم جان، موضوع این هست که هنوز ادغام کامل وبسایت و اپلیکیشن رو با هاب انجام ندادیم و این تو برنامه‌‌های فعلی و آتی ما هست که بتونیم هاب رو به صورت بهتری برای همه کاربرانمون نشون بدیم. با اتفاق افتادن اون موضوعات که یکی از مواردش انتشار نسخه بعدی اپلیکیشن هست، قطعا بازخوردهای بیشتری روی محتوای تولیدی شما و سایر دوستان هم اتفاق میفته.

فقط توجه به این نکته خیلی مهم هست که موضوعات یا تاپیک‌ها که شما و مهرداد جان و محمد عزیز در حال آپدیت مداوم یکی از اون‌ها هستید:

رو نباید به صورت یک گروه ببینید. موضوعات بهتره به این صورت مورد استفاده قرار بگیرن که هر تحلیل به صورت یک موضوع جداگانه در دسته‌بندی تحلیل و با تگ مناسبش قرار بگیرن.

قطعا ثبت تحلیل‌ها یا سایر انواع محتوا به صورت دسته‌بندی شده و مرتب، به بیشتر دیده شدنش هم کمک خیلی بیشتری می‌کنه. جذابیت تیترها و محتوا یا تحلیلی که ارائه دادین هم قطعا به این موضوع کمک بیشتری می‌کنه.
با توجه به اینکه در آینده هم بستر تحلیل‌های فعلی روی وبسایت و اپلیکیشن یعنی:

هم به هاب منتقل خواهد شد. ما هم به نوبه خودمون به بیشتر دیده شدن تحلیل‌های موردپسند کاربران کمک خواهیم کرد و شما دوستان تحلیلگر هم با انتشار دسته‌بندی‌شده تحلیل‌ها می‌تونید به این موضوع کمک کنید.

1 لایک

دوستان عزیزم ی موضوع جدید باز کنیم
فقط بگید موضوع چی باشه چون دیگه اون تاپیک واقعا زیاد شده کامنت هاش من خودمم دیگه هیچ مشارکتی ندارم تو اون موضوع خیلی سردرگم شدم حقیقتا

رحیم جان
و مهرداد عزیز
پیشنهاد بدید چی باشه این موضوعی که میخوایم باز کنیم
@uvkxfyz
@uwlmdvk