چقدر تورمشون کمه
سلام همه این تحلیل ها پیش بینی اینده است خدارو شکر هم جواب داده
چون شما با این مقوله اشنایی و بلدی چکار بکنی
اینجا نشون میده من چقدر تنبلم
از شوخی گذشته خیلی در موردش مطلب می خونه و فیلم آموزشی میبینم که بشتر وارد بشم بع این مقوله
مراقب بخش روانشناسی طمع باشید، وقتی بیشتر به خرید ارزی که رشدش را کرده ترغیب میکنند، باید ترسید، و طمع نکرد. باید توهم توطئه در پیش گرفت🤭.
سلام وقت بخیر خسته نباشین
بی زحمت میشه بیت کوین تحلیل کنین با توجه به نوسان هایی که میده
میشه هم شورت بگیریم یا لانگ
سلام، خوش آمدی گرامی، متخصص اش رحیم گرامیست.
خودم هم از ایشون در خواست بیتکوین و لایتکوین و bnb دارم.
اگ منظورت تحلیله من یه مجموعه جمع کردم گذاشتم تو بخش اموزش مال خود همین سایت ارز دیجیتاله…به ترتیب بخون بعد از یه ماه میفهمی چقدر پیشرفت کردی…
یه تئوری هست به نام اثر مرکب (دارن هاردی) این تئوری میگه که تغییرات تدریجی، ولی پایدار، میتونن اثرات مرکب ایجاد کنن. یعنی اگر روزانه 1٪ پیشرفت کنیم، در یک سال بیش از 37 برابر رشد میکنیم …
این مفهوم چه در رشد شخصی مثل یادگیری های کوتاه مدت روزانه یا معاملات با سودهی کم، به ما درس صبر کردن میده…یعنی نتیجه تو بلند مدت مهمتره تا کوتاه مدت…پس شروع کن به یادگیری …بازار همیشه فرصت میده …
الان دیدم مبحث آموزش رو
منابع یادگیری و آموزش تحلیل تکنیکال
همین مبحث؟
سلام خوش اومدیدن
اهل کجا هستید
سبک خاصی کار میکنید
سلام رحیم گرامی، «سبک خاص» رو فکرکنم به «سبک معاملاتی» یا «سبک معاملاتی خاصی» تغییر بدهید. وال… منم بار اول چند ثانیه گیج شدم، این چه پرسشیه😂؟
خیلی هم پوزش میخواهم.
من ارزهایی که میخرم میفرستم کیف پول ت ر ا س ت . مشکلی پیش نمیاد.
هر چند می دونم خیلی وقته ایرانیها با این کیف پول کار میکنن
نمیدونم کیف پول اتمیک را میشناسید ، یک زمانی هک شد ارزهای دیجیتال کاربران دزدیده شد، چند روز قبلش یک کاربر ایرانی که عکس کاربری هم داشت، پیام گذاشته بود باگی پیدا کرده که روزی چند هزار دلار اضافه از اون کیفه برداشت داره.
چه خوش شانس بود این:grin:
دوج پله پایینتر هم دارد، یا امید به برگشت از همین پله پایینی 0.158 است؟؟؟
الان برخیها در صفحه دوج حال بدی دارند، یک پیام گذاشتم بیایند صفحه «سه تحلیلگر» ، زیانشون را بتونند کم کنند.
آقا رحیم تحلیل ریپل را پیدا نکردم یک لار دیگه اگر امکان داره اون تحلیل را بفرست.
بسیار عالی الان میشه خرید یا هنوز ریزش داره؟ تقریبا داره به قیمت 1 سال پیشش برمیگرده
روز بخیر دوستان.رحیم جان صرافی توبیت که معرفی کرده بودید کارمزد معاملات فیوچرزش بالاست؟بعد اپلیکیشنش رو چک کردم دسترسی های بیشتری رو نسبت به سایر اپلیکیشن های صرافی های دیگه میخواد.نظر شما چیه؟
مورد آخر هم در مورد کپی تریدینگ هست.بنظر شما خوبه استفاده بشه یا ریسک بالایی داره؟