خانم کیانی، مطلب زیر در مورد pi در بخش هاب هست.
«افشاگری Pi Network: پشت پرده پروژه استخراج شدنی با گوشی همراه »
در جستجو پیدا میکنید، شایدم خونده باشید، از همان اول به پروژه اش شک داشتم.
یک صدوم درصد خیلی بالاست
کارمزد
اقا دست شما درد نکنه ممنون، کمی بالاتر که بره نقد میشم و در نقاطی که مشخص می باشد ورود می کنم.
برای اهرم دار تا اهرم چند همین یک صدم درصد هست؟
و ممنون میشم اگه لطف کنی و بابت سوالات دیگه هم که مطرح کردم بنده رو راهنمایی کنی
درصد از کل معامله است، اگر 4 دلار بگذاری و اهرم 5 ببندی ، درصد را از 20 دلار مبلغ معامله کم میکند.
آیا بیشتر توضیح بدهم؟
به میزان مارجین و اهرمی داره که شما انتخاب میکنید
پس شرایط یک سانی ندارد
نه مختصر و واضح بود.ممنون
بله ممنونم بابت راهنمایی
رحیم جان برای اسپات امروز سیگنال پیشنهادی دارید؟کوتاه مدت.
اطلاعتتون در چه حدی از chart خوانی و Tradingview است؟
برای کوتاه مدت صبر میخواهد تا به علایم معامله برسد.
بنده با ترکیب اندیکاتور MFI + RSI ، البته روی بزرگترین صرافی اون ارز ، معاملات کوتاه مدت میکنم، میتوانید روی Trading view روی عدد شاخص دلخواه اندیکاتورتان ، تنظیمات Alarm بگذارید، تا هشدار دهد.
الان که تو کامنتها دارن توهین میکنن…
یه درسی از زندگی گرفتم اونم اینه که هیچ کس حاضر نیست حتی طلا رو رایگان ازت بگیره ، چون فکر میکنن اگ اون طلا باشه کسی بهت رایگان نمیده !!!
نتیجه : اگر یه گروه vip بزنی ، به خاطر پولی که دادن حرفهات رو باور میکنن!!! ولی لطف بدون مزد بی ارزش کردن کار خودته… پس بچسب به کار و معاملات خودت و بزار ضرر کنن…
فعلا داره میاد پایین …فقط شانس اوردی صبح ورود نکردی …سوپر ایچی هم هیچگونه سیگنال لانگی صادر نکرده …همین الانم 5 درصد دیگه ریخت…
همون 6 نفر هم که مثبت زدن کافیه، 1 تا 2 هم از زیان بیشتر دربیایند هم خوبه. چند نفر هم کنجکاو میشوند چه خبره.
یک پیشنهاد هم دارم یک topic تازه بزنیم در آن گپ و گفت از مسایل مختلف و خودمونی آنجا باشد، با اینجا تداخل نکند. اگر مورد قبول بود، زحمتش با کی باشد؟
بسیار هم عالی اگر دوستان موافق باشند جنابعالی زحمتش را متقبل شوید.
این صفحه را پیدا کردم میشود اونجا خودمانی بحث کنیم مزاحم این «موضوع» یا topic نشویم.
مهرداد گرام، همانا ما را در ترس بُردی، نیمی از پله آخر خرید سونیک را با 4 درصد سود فروختم، باشد تا چند دلاری فرصت پولدارتَتَر بدهد:face_with_hand_over_mouth:
بنده تازه شروع کردم و اشرافی به چارت خوانی ندارم.فقط برای کسب تجربه دوس دارم معاملات کوچیک اسپات رو با نظر مثبت دوستان با تجربه استارت بزنم که به مرور راه بی افتم.و خب کی از سود بدش میاد.تریدینگ ویو رو هم شروع به کار کردن کردم و در حد همون تنظیم آلارم و مشاهده ی چارت بصورت آماتور میتونم استفاده کنم.