چند تا وارد اینجا برای کمک آمده اند، و شما هم روحیه خوب داشته باشید.
اونجور که فهمیدم ، آقا رحیم بر روی نقاط مقاومت و حمایت تحلیل میکند، خرید 3 تا 4 پله ای ، و فروش با سود معقول.
البته سرمایه خریدتان را به روش مارتینگلی باید بین پله های خرید تقسیم کنید. اگر به روش «مارتینگل» وارد نیستید در وب جستجو بزنید تا با دانش بیشتر جلو بروید.
شما ارز باید معرفی کنید؟ پیشنهاد از ما درست نیست.
ببینید کدام ارزهای معتبر ریزش داشتند ولی خبر خوب پشتشون است، از آنها معرفی کنید و درخواست تحلیل بگذارید.
بخاطر همین صبر کردم چون همینجور بازار ریزش داره
اقا مهرداد این ارز که گفتم به داداش رحیم AI16Z
خیلی خوبه یعنی خدایبش من به مقلا رفیق فابریکم گفتم گرفته تواین دوماه واقعا پولش ۶ تومن بود ماشاالله خدا به همه بده شده ۲۱ تومن دیروز اتفاقا گفت
واقعا چرا یه ارزی مثل این هرچی میاد پایین لازم رشد خوب میکنه در عرض مثلا ۲ ر ز نهایتا دویا سه برابر میشه
سلام، رحیم جان این تحلیل ریپل برای خرید اسپات هم است؟
رحیم جان ببخشید تحلیل ها رو که می گذارید اگر لطف کنید بگویید برای فیوچرز هست یا اسپات خیلی خوب میشه ممنون، چون من از فیوچرز سر در نمیارم فقط تو خط اسپات هستم، ارادتمندیم
داخل تحلیل میزنم
Spot
بله اسپات خرید کنید مت همه تحلیل ها رو اسپات میگم
برای نفراتی مثل خانوم کیانی دوستانی که فیوچرز کار میکنند اعلام میکنم قبلش
بازهر یک پله دیگه ریزش داره دوستان ولی نقاط خوبی برای خرید
سلام خوش اومدی اهل کجایی
کد رفرال میدم ثبت نام کن اگر دوست داشتی اونجا 1000دلار دمو به شما میده تستی بزن تا فیوچرز یاد بگیری
بله حتما.ممنون بابت توصیه هاتون
بله قابل درک هست.بسیار خب سعی میکنم همین کارو انجام بدم
سلام و ارادت.ممنونم.کرج و تهران.تشکر قبلاً ثبت نام کردم.امیدوارم بتونم از تجربیات شما و دوستان استفاده کنم.
فرصت لانگ توتایم نیم ساعته بر اساس سوپر ایچی نداد ولی فرصت شورت داد …
من نبستم ولی استاپ میزارم رو ورودم . باز نگه میدارم ببینم چی میشه … البته من تا الان رو این ارز معامله نکردم …
سلام ببخشید جریانش چی هست باید چکار کنیم
سلام چکار باید بکنیم
سلام خوب هستید خوش امدین
اهل کجا هستید
سبک خاصی،کار میکنید
چند نفر تازه اومدند ، ان شا ا… سود کنند یا از زیان خارج شوند آمین
گرامی، شما درخواست تحلیل ارز دلخواه بگذارید و نقاط خرید و فروش مناسب آن ارز دریافت میکنید.
ساعت 16 امروز اعلام آمار تورم آمریکا را داریم.
پیش بینی از بهبود و کاهش نسبی تورم خبر میدهد.