سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما!

سلام دوستان وقت همگی بخیر نظرتون در مورد پولکادات و اتم یا همون کاز ماس چیه و نقطه ی ورود خوبه الان براشون یا نه؟

1 لایک

سلام، پولکادات دقیقا با بیت کوین هماهنگ بالا و پایین میشه من مدت ها این ارز را زیر نظر دارم تقریبا ارز گرانی هست و در نوسان گیری سود خوبی می دهد. ولی باید کاملا حواست جمع باشه و تحلیل بازار وارد باشی، اگر با تحلیل و سیگنال آقا رحیم و دوستان دیگر اقدام کنی بهتر است، دقیقا طبق تحلیل آقا رحیم، وسوسه نشوی خارج از تحلیل گران تر بخری، ببخشید اگر اینطور پیام دادم نیتم خیر بود. پرسود باشی دوست عزیز

5 لایک‌کرده

@alimogh1
برای این مدل سود گرفتن خوبه

4 لایک‌کرده

سلام
دیگر اساتید و رحیم گرامی، برای دوج پله های پایینتر برای خرید نداریم
یک قیمت 0.135 دلار که فکرکنم ضعیف باشد، یک پله هم نزدیک 0.115 که فکر کنم قویتر باشد مد نظرم است. در دورتر هم 0.83.
سپاس

با درود و وقت بخیر.رحیم جان Aave رو برای اسپات یه چک میکنی لطفاً :pray:t2:

3 لایک‌کرده

سلام Amirجان
:point_left:نظر قطعی با رحیم یا مهرداد گرامی است.:point_right:
اما دید بنده برای AAVE , حمایت
155 و 126 و 90 دلار است.
در صورت زدن سفارش، حد سود هم دلخواه، ولی پایینتر از مقاومت 235 میتواند باشد.
سفارش خریدها میتواند کمی بالاتر از حمایت باشد.

1 لایک

حجم خرید هم به روش مارتینگلی میباشد.

1 لایک

ممنونم علیرضا جان.باز منتظر میمونم نظر آقا رحیم رو هم جویا بشم

2 لایک‌کرده

قیمتها با انتشار آمار چند درصد بالاتر رفتند.

1 لایک

Sسلام دیروز تا الان پیام نیومده . یا برنامه من خراب شده . آزمایش میکنیم ۱ ۱ ۱۲۳

2 لایک‌کرده

سلام ، رحیم گرامی، دیگه رفتید تا اول عید، برگردید.
از بقیه چرا خبری نیست؟
پوزش میخواهم، سه تحلیلگر (مهرداد، رحیم ، کریپتوباز)، چرا تحلیلهای درخواستی را پاسخ نمیدهید؟!

2 لایک‌کرده

سلام دوستان وقت بخییر بنظورتون با این ریزش بیت 78 دید الان ک برگشته روند بازار صعودیه یا نه،ریپل 2,5 گرفتم میخوام میانگین کم کنم بنظرتون رو به بالا یا وایسم شاید ریخت پایین تر گرفتم،ممنون میشم راهنمایی کنید

1 لایک
2 لایک‌کرده

عیده …مرد مومن …عیده…مثل عید چینیا…

2 لایک‌کرده

خوش بگذره . آدرس بده ما عید بیایم اینجا برف بازی شما عید برو مارکت بازی . والله بخدا

2 لایک‌کرده

ممنون از شما دوستان عزیز

3 لایک‌کرده

سلام، رحیم جان من عمل جرای داشتم زیاد نمی توانم به موبایل نگاه کنم،اما ارادتی خاص نسبت به شما، آقا مهرداد، آقا محمد و دیگر دوستان دارم، ان شاءالله پای هیچ کسی به بیمارستان برای درمان باز نشود، سلامت، موفق و پرسود باشید. کوچیک همه دوستان

3 لایک‌کرده

رحیم جان الان به فلوکی نگاه کردم، ۵۹۸ هست یک پله ورود خوبه روی ۶۹۰ هم یک پله خریدم

1 لایک

انشالله همیشه سلامت و تندرست باشید
من حقیقت چند روزی لبتاپ باز نکردم فقط فکر مو آزاد کنم چون اول سال باید پای مارکت باشم گفتم چند روزی استراحت کنم ولی وقت کنم چشم نگاه میکنم خبر میدم

3 لایک‌کرده