سلام
دوره آرتام کلاهبرداری هست پول گرفتن جواب نمیدن
آرتام آکادمی کلاهبرداره
لطفا حواستون به جیبتون باشه
کانال سیگنالش کلا تو ضرره
بر فرض مثال اگه تو یه معامله ۵۰ سنت سود کنی
تو معامله بعدی ۴ دلار ضرر میکنی
اگر کسی هر شماره تماسی ازش داره بفرسته
شما خریدید سیگنالاشو؟
درباره امیر الهامی اطلاعاتی دارین ؟
اکادمی برادران اسدی چطور
خیلی ممنون میشم کسی راهنماییم کنه میخواستم سیگنال بخرم
سلام آکادمی خلیفه هم کلاهبرداری
بعد اینکه فیش واریز کردی دیگه جوابتو نمیدن
کسی میدونه چطور باید پیگیر شم یا پولم سوخت
سلام دوستان آیا درباره امیر الهامی تحلیلگر بازارهای مالی با سیگنال ai اطلاعی دارین آیا کسی کانال سیگنال ایشون رو خریداری کرده ؟ ممنون میشم راهنماییتون کنید میخاستم اشتراک کانال سیگنال شون رو بخرم
درباره برادران اسدی تحلیلگر بازارهای مالی اطلاعی دارین ؟ آیا کانال سیگنال شون خوب و سودده ده است ؟آیا کلاهبرداریه یا معتبر است
سلام آیا درباره امیرا الهامی اطلاعی دارین ؟کسی اشتراک کانال سیگنالش رو خریداری کرده ؟ سیگنالهاش خوبن یا کلاهبرداری است؟
برادران اسدی کلاهبردارند و سیگنال هاشون اکثرا توی ضرر هست. توی یه معامله ۴ دلار سود می کنی توی معامله بعدی بیست و شش دلار چون حد ضرر پنج شش برابره سوده. حالا ببین چقدر با یه سیگنال اشتباه توی ضرری.
دفترشون قایمشهراستان مازندران چندین برابرپول واریزی باید پول دادگاه پاسگاه وکیل بدی تا به پولت برسی
دوستان کانال برادران اسدی و همینطور کانال amirbot ایا اینها کلاهبردار هستن یا واقعا سود میدن؟
سلام
من عضو کانال سیگنالش شدم
گفت یک ساعت آموزش میذاره، که کلا ۱۰ دقیقه بود
پشتیبان هم اصلا جوابگو نیست
فقط تا قبل از واریز پول، بهت زنگ میزنن و جوابگو هستن، بعدش دیگه دستت به جایی بند نیست
سلام دوست عزیز شما عصو سیگنال امیر الهامی شدید که ده دقیقه بیشتر وقت نذاشت یا برادران اسدی
سلام دوست عزیز کانال امیر الهامی رو میگید تا برادران اسدی
برادران اسدی کلاهبردارن،اعتماد نکنید،بعد واریز پول دیگه هیچی براشون مهم نیست من دو ملیون بیعانه دادم و بعد پیام های نارضایتی رو خوندم،و به مشاورشون گفتم پولمو پس بدید،گفتند قوانین ما عودت پول نداره
دوستان اصلا به کانال های سیگنال دهی اعتماد نکنید،همشون دروغ می گن
خدا خیرت بده منم وسوسه شده بودم توی کانالش ثبت نام کنم خوب شد نظرات شما رو دیدم
سلام سایت جواهری حامد به نشانی javaherihamed.ir اقدام به مسدودی مبلغ دومیلیون و چهارصد هزارتومان از پول من رو کرده چه راهی داره به پولم برسم اینقدر راحت با نشان اینماد اقدام به کلاهبرداری میکنن
امیر الهامی هم همینطور کلاه بردار هست
مسیح قربانی ما کلاه برداری کردن مواظب باشید فریب حرفهای درونشون رو نخورید